Júnové bábätká 2012
síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.
@kuriatko21 ano idem do Skalice rodit 🙂
@marianax ozvem sa. nič nové nemám, akurát to, že som bola dneska v nemocnici, vyšetroval ma sám primár,spravili mi prietoky na monitore a dozvedela som sa že malá váži cca 2900g. také malé mrňa. o týždeň znova kontrola a uvidíme čo so mnou budú robiť.... asi toľko.
Ahojte babule 🙂 kokso ja neviem co sa dnes deje,od 6 rana som sa zobudila isla som drahemu robit jest take bolesti som mala v podbrusku... Potom som mala znova..dala som sprchu,potom zase bolesti... Isla som ku kamoske sa prejst len mi tvrdlo brusko sem tam. A pred chvilkou zase bolesti jak som sla domov.. co myslite baby ,ze su to ti poslickovia? Ja uz by som kludne isla aj rodit za par dni zacinam 38 🙂 Dr mi hovoril,ze uz budem mavat bolesti,ze sa telo pripravuje. Hovoril,ze tonizacie su to.,ale neviem co to znamena?
@keira termín 5.6. a synáčik zatiaľ 3800g. Včera mi robili predoperačné vyšetrenia a v piatok sa dozviem, či bude sekcia. Som zdravá, vôbec žiadne problémy počas tehotenstva, lenže Christopherko má vraj široké pliecka, takže sa obávajú, že zostane zacvaknutý aj s hlavičkou vnútri a nebude sa dať vytlačiť. Mám super gynekológa, ale nie v mojom meste. Takže chodím na prehliadky k nemu a teraz posledný mesiac aj na pôrodnicu do PB k dohodnutému doktorovi. Obaja majú podobný názor zatiaľ - skúsiť normálne, ale pripraviť sa aj na sekciu vzhľadom na veľkosť bábätka. Zatiaľ som ale pevne rozhodnutá rodiť prirodzenou cestou.
Ženy a už vám "padlo" bruško? Mne ešte nie, malý si spokojne pláva. A neviete, že keď to bruško padne, za koľko je možné očakávať pôrod alebo čoho je to signál?
takze kocky, my sme uz dve. sofinka sa narodila v nedelu 20.5. o 6:34 a vazila 2670 g a merala 52cm, miery modelky🙂
tak ja dnes poradňu mám za sebou,tak malý je už dole hlavičkou 😉 prietoky v poriadku, krčok vraj zmaknutý, takže neviem...... 😎
mám sa už objednať do nemocnice na CTG... 😨
@hrivushka to mi je luto ☹ ale radsej nech ty vyvolaju ako by mali ohrozit malu
@silvia0201 no super moja ze je vsetko ok 🙂 a dievcatka sa rodia s mensou porodnou vahou predsa su to len nejake princezne 🙂 a vies ze tie vahy co nam hovoria su len orientacne 🙂
@kuriatko21 dakujem moja pekne si to napisala aj si ma ukludnila a mas pravdu ze to musime vsetky zvladnut a ta odmena za to naozaj stoji 🙂
@blackswan75 dakujem moja si zlata ze ma tak ukludnujes no dufam ze to nejak vydrzim je to neuveritelne ze budem mat dalsie babo teraz tak rozmyslam ze keby mi niekto pred par mesiacmi povedal ze budem tehu neuverim 😅
@majussska1812 tak tonizacie ani ja neviem co to je ale ak su nepravidelne su to poslickovia a ak su pravidelne tak zrejme ide o porod tak sa len sleduj moja a daj vediet 🙂
@lulu1988 ahoj. ešte chodíš do šale, k dr?? ja som dneska bola v 1x GA.
baby, a co vase hlienove zatky?

@monuska342 niečo s pecenou, nefunguje mi tak ako by mala. Mna svrbi cele telo a zastavilo to rast malej. Neviem či mi kvoli tomu nebudú musieť vyvolať umelo pôrod. ☹