Júnové bábätká 2012
síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.
@zuzu4444 ja chodím na gynu do Holíča. no ja som počula že v SI, sa to musí dopredu zaplatiť a rozhodnúť sa môžeš pri pôrode. ak ju nepoužiješ peniaze ti vrátia okrem nejakého manipulačného poplatku. tak som si ju pre istou chcela zaplatiť lebo neviem aké to sú bolesti a ako to vydržím 😒 😒 😒
ale radšej by som bola bez epi, no ale väčšina rodičiek mi ju odporučili..tak neviem
koho si mala spolužiačku? kam si chodila do školy?
poslickovia su ako kontrakcie?
babuľky aj vy sa stretáte s takou ľudkou blbosťou ako ja, idem von a tie reči..bože tá má ale obrovské brucho, viadia vás so zmrzlinou tak si neopustia poznámky, že to aby ešte viac nepribrala... a podobne ako ja sama sebe prídem ako škaredý tučný slon, ktorému vidno žily z každej strany na koži nohy mám ako dva rovné kláty bez členkov a ešte toto vrrrrr 😠
@hrivushka no tej jednej kamoske ju robii bola v 38tt malemu nebolo uz dobre v nej, ale aspon vydrzal od 24tt, co bol ohromny uspech, uz ich pustilu z nemocnice, maly je v poriadku, krasne babo, mal 2800 a 51cm, , takze tiez nebol valibuk, neboj, len sa pytaj , oni ti musia na vsetko odpovedat... 😉 😉
@alicia28 - fiha, takze Ti idu dat vyvolavacku?
@sandy80 - pozeram, ze aj Ty budes mat este aj druheho certika - chlapceka🙂 No tiez mi uz hovorili, ze nech ho dam do skolky, ale to sa mi zase zda byt skoro🙂 Navyse, neviem ako to potom zladit - autom uz nejazdim a tak by som musela pre neho chodit s tymto malym babom MHD. Co si dost neviem predstavit, lebo starsi sa vobec nechce dat chytit za ruku a musim ho nahanat.
To je zlate, ze sa pyta z izby, ci moze ist von🙂 Tento moj sa akurat naucil otvarat dvere a hne dvylezie, takze musim niekde najst kluce🙂
@marianax - no dobre pises, preto ani nechcem, aby si zvykol, ze moze robit cokolvek. I ked on to stale skusa - napriklad vytahuje dvdcka a rozobera ich, knihy (vcera jednu natrhol, tak zase dostal), rozhadzuje casopisy, berie mobily a tuka do pocitaca... Clovek mu x krat nieco zakaze a stale to spravi - najhorsie je lezenie po stolickach, lebo to moze spadnut a ublizit si...
@ladore toto nemyslis vazne...... no ja by som im dala taketo nieco pocut, hned by som nasla 100 dalsich veci, ze nech sa pozru na seba, ze nos krivy, smrdi im z huby a blaaaaa. a povedz ze ano zmrzlinu musis lebo ti ju kazal lekar, ja som tiez ako vorvan, mam 20 kil na sebe a co? hlavne ze je babo v poriadku, ved o polovicu pride pri porode, dieta, placenta, voda, krv, prsia sa ti naliali, tak co? ja viem my tehulky sme teraz tak velmi citlive, vsetko nam je luto, ale skus ich nepocuvat a pohladkat si brusenko, ze tam je ten tvoj najvycsi poklad na svete 😉 😉
@1ivanka1 ja uz som magnezko vysadila, a pijem caj s ostruziny malinovej, a kazdy vecer zjem biely jogurt s polievkovou lyzickou lanovych semienok, 😀 😀 😀 uz sa tiez pripravujem 😉 😉 a vraj ked chce porodit tak cerstvy ananas zjest, jednej kocke to zabralo.. ma to prevapilo, ale to treba az ked si apon 38-39tt 😉 😉
@blackswan75 aspon že mm je zlatý a ten ma vždy tak poteší že no po´ˇdte sem vy moje sloníky krásne 🙂)
Ja mám takú otázočku 🙂 .. všetkým sa vám už v tehotenstve zväčšili prsia? Mne vôbec, pripisujem to aj trošku tomu, že som moc nepribrala, len sa tak znepokojujem, či je to OK. Keď som bola pred rokom na sono prsníkov, tak doktorka povedala, že mám mám bohate rozvinutú mliečnu žľazu, že sa mi bude dobre kojiť 😀 . Či to všetko spustia až hormóny po pôrode?
@alllexa1 , ano daju vyvolavacku, aj pri prvom som to tak mala a je to dobre, nemusim doma stresovat a cakat co bude,,,takto pridem do nemocky .....stece infuzka a do 2 hodin je na svete a nemusim sa stresovat okolo toho doma.....hodiny a cakat, tesim sa a dufam ze to dobre dopadne.
Boze,baby toto je ako naschval konecne ma drahy dnes volno,zvacsuje altanok a mne musi bit od rana zle, uz som si dala aj panadol, hlavu mi ide roztrhat,horucku nemam,cakam kedy sa povracam ☹ ☹ je mi hrozne. len lezim s mikrym uterakom na cele.
@1ivanka1 ja som nad epi vážne premýšlala, ale môj gyn. tuším nie je veľmi za... Tak som mu sľúblila, že ked to bude strašné, prídem mu teda potom "poďakovať" ... Ja ešte stále chodím k nemu a asi aj budem do konca. Ak chceš epi, tak si treba porobiť vyšetrenia. Čo je nevýhodou epi v Skalici je, že nie je zaručené, že ju dostaneš, hlavne cez víkendy a po pracovnej dobe to je skôr neisté. Takže ja to asi tento prvýkrát risknem bez... Aj keď budem možno nadávať ako škrečok... 😀

@1ivanka1 nie nevybavovala som si lekara 🙂 kamoska spominala ze sa to neoplati, ze sa aj stane ze ti pri porode neni ten co si si zaplatila