icon

Júnové bábätká 2012

silvia0201
27. sep 2011

síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.

milacik0106
26. máj 2012

Ahojte Bambulky ... tak a už nie som kinderko 2v1 ... v pondelok 21.5. o 8.15 som porodila krásneho zdravého Tomáška, 2830g a 48cm .. včera nás pustili domkov.... prvá noc za nami ... suupeer .. spinkal stále 4 hodinky napapal sa a opäť 4 hodinky ... sme sa aj s tatinkom krásne vyspinkali ... som šťastná mamička ... Ďakujem Vám za všetko ... držkajte sa aj vy .. a som zvedavá, kt. pokračuje v rodení 😉 Pripájam foto, kde ma malý 2 dni 🙂

marianax
26. máj 2012

@majussska1812 ahoj moja nebola som tu uz vcera ako sa citis? no co ja viem v zatylku ked boli hlava je zvyseny tlak ale dufam ze ti to preslo 🙂

marianax
26. máj 2012

@milacik0106 jej moja zlata gratulujeeem az mi slzy vysli je nadherny ty si bola na cisarak ze? mozes mi prosim vsetko potom ak budes mat cas napisat ako to prebiehalo? ja idem tiez zrejme toho 8juna to sa upresni v pondelok ale mam hrozny strach lebo tu vraj u nas davaju po operacii nejake hadicky do brucha aby sa dutina skor vycistila ci co ☹ dufam ze sa nam tu este sem tam ozves ako sa mas este raz gratulujem a zelam veeela zdravicka malickemu aj maminke a celej rodinke 🙂 😉

marianax
26. máj 2012

@macuka ahaa tak som rada ze si ok 🙂 no ano mm je uz v praci uz druhy vykend a bude musiet byt este take dva tyzdne necele lebo chcem aby bol doma ked pridem z nemocky tak pride tesne pred tym ako nastupim do nemocky v pondelok budem vediet presne termin kedy bude sekcia zatial to vyzera na 8juna tak uvidime tiez mi je tazsie zo dna na den ale vydrzat musime 🙂

marianax
26. máj 2012

@alicia28 moja drzim ti i ja palce a myslym na teba nech to zvladnes co najlepsie a malinke nech je zdravucke potom napis ako si to zvladala 🙂

eemmaa
26. máj 2012

@milacik0106 gratulujem maly je nadherny 🙂

jakani
26. máj 2012

@kuriatko21 ja by som na tvojom mieste isla na poradnu do SI hned v pondelok, obzvlast, ked tvoj Dr. je H. 😕 ...nebudem rozpisovat, ze preco, ale dovodov by som mala dost...je tam sice velmi vela zien, ale da sa to odcakat, a ked nemas na to nervy, alebo nevladzes (ako napr. ja-kvoli chrbtici nedokazem 2 hod. sediet v cakarni) jednoducho zaklopes, a povies sestricke, ze si chces zaplatit prednostne vysetrenie. Je to 9€, ale mne to za tu usetrenu bolest stoji 😖 .... to upozornenie je hlavne asi o tom, ako sa ma MM spravat, aby nezavadzal, ak nastanu komplikacie a pod., proste formalita 😀 😝...my sme neboli, kedze idem sekciou...inak by som ho brala so sebou tiez 😉

jakani
26. máj 2012

@milacik0106 velka gratulacia! krasny drobcek, drzkajte sa, a vela zdravicka vam obidvom!! 😉

marianax
26. máj 2012

@jakani aj ty ides sekciou? mozem vediet preco?

mata1976
26. máj 2012

@milacik0106 gratulujem a zelam vela mliecka...v ktorej nemocnici si rodila?

jakani
26. máj 2012

@marianax ano, uz mi dal doki termin na 4 alebo 5.6, tak striham meter 🙂 ....prvu dcerku mam totiz tiez sekciou, ona bola koncom panvovym, a aj ked ju skusali odrodit aj zadockom, neotvarala som sa...chvalabohu 😒 -lebo je to nebezpecne, ked ide hlavicka posledna, moze sa tam zaseknut, a su potom nasledky z nedokyslicenia....no a v tomto tehu ma uz od 6 mesiaca boli ta stara jazva ako cert - zvnutra, pri kontakciach hrozi ruptura maternice, kedze aj babeno bude asi väcsie...nechcu to riskovat...ty ides tiez?

sandy80
26. máj 2012

@milacik0106 zlatíčko, veľká gratulácia, malý je rozkošný, dokonca aj dobré bábätko, tak naozaj môžeš byť šťastná a hrdá maminka🙂 mohla by si - keď budeš mať čas, napísať, ako to všetko prebiehalo🙂
Chrumky moje, mám za sebou strašný večer aj noc, strašne ma celý čas - dokonca ešte aj teraz, ale je to už lepšie - bolelo bruško ako pri menzese. Dokonca som počas noci chytila panický strach, že sa malý nehýbe, strkala som do bruška, už som plakala a nič - hovorila som si, preto ma bolí brucho, lebo s malým volačo je:( tak po hodinke sa mi podarilo zobudiť ho, tak som sa troška ukludnila. Mali ste to niektorá, že už druhý deň vás bruško bolelo - nie v intervaloch, ale tak stále...nie je to veľká bolesť, ale taká stredná:( Neviem, dúfam že je všetko ok🙂 A na to som tiež myslela, či som sa včera príliš neprejedla smotanovo-šunkovým mäskom, lebo dneska ráno sa mi káva ani žiadne jedlo zatiaľ nežiada...tak neviem 😖
@marianax ty si niečo minule spomínala...nemala si niečo podobné?

anulienka_nr
26. máj 2012

@milacik0106 Gratulujem 🙂 a teším sa s Vami, malinký je na zjedenie 🙂

monuska342
26. máj 2012

@milacik0106 gratulujem krasne babetko 🙂 a aj dobry spac 🙂

marianax
26. máj 2012

@sandy80 ahoj moja ano mala som take nieco co som ani nevedela ci su to poslickovia ci z tych palaciniek s tvarohom a cokoladou co som sa tak ojedla ale mna aj dost nafukovalo no ked som bola na wc povolilo to trocha ale nebolo mi vsetko jedno 😅 no moze byt ze si mala poslickov ale aj z jedla len sa sleduj a nepanikar moja viem ze sa mi to teraz pekne povie ale mala som aj ja strach to priznavam myslela som na to ze nemam kde deti nechat akoze mam tu rodicov ale........... a ze mm nie je doma a ja ani veci nemam pobalene a maly mi praveze kopal neskutocne co az bolelo ak budes mat pravidelne tak vtedy chod do nemocky a dnes papaj take lahsie jedla ja idem robit placky tak dufam ze nic nebude 😅

marianax
26. máj 2012

@jakani ahaa uz chapem ano idem i ja sekciou ja mam normalne odrozdene 4deti no teraz kvoli srdiecku musim sekciou aby som netlacila mam AV bloky na srdiecky ale iba v noci dufam ze to tak aj ostane takze preto ta sekcia a cim viac sa to blizi tym viac mam strach takze ty rodis skor ako ja v pondelok idem k svojej doki a ta mi povie uz presne kedy nastupujem inac papierna prijem uz mam keby ma to chytilo skor co dufam ze nie 😅

buba12
26. máj 2012

@milacik0106 Gratulujeeeeem 🙂

oksi77
26. máj 2012

@milacik0106 gratulujeme!!!!!!krasne babatko ako anjelik si spinka 🙂 🙂 🙂 🙂 tak vela zdravicka vam obom a nech je mali stastni a vesely 🙂 zvidim ale v dobrom uz aj ja chcem takeho 🙂

jana3720
26. máj 2012

@milacik0106 no tak z celého srdca blahoželám a držte sa obaja 😵

silvia0201
autor
26. máj 2012

@milacik0106 malý je krásny. srdečná gratulácia a prajem len to najlepšie a hlavne toho zdravíčka aby bolo a nech ti malý robí len radosť.

lenka_x
26. máj 2012

ahojte, chcela by som vám oznámiť, že dňa 18.5.2012 sa mi narodila dcérka Tamarka, váha 2150g a 44cm. Žiaľ náš pobyt v nemocnici sa predĺžil, tak nám držte palčeky, aby sa malej darilo a aby sme mohli ísť domov čo najskôr....tak nakoniec ani ja nie som júnovka, ale májovka, ale ďakujem vám všetkým baby, veľmi mi toto fórum pomohlo zodpovedať mnoho otázok, ktoré som ako prvorodička mala...a samozrejme vám držím palce, aby sa vám narodili zdravé a krásne bábätká a hlavne si dávajte na seba veľký pozor, prajem vám, nech všetko dobre dopadne papa

macuka
26. máj 2012

@marianax no mate to tazke, inak ja dnes cely den revem, som totalne precitlivena, neviem ci to ma suvis s tym ze idem o chvilu rodit... 😀 Uz mam asi aj ponorku z toho nic nerobenia a cakania, ozaj nic poriadne nevladzem, v noci nespim dobre, a tie nastelovane nervy no koniec...dnes som sa aj s manzelikom pochytila a bola som urazena dobre ze nie na pol dna...Dva krat silnejsie to prezivam... ☹ Uz sme sa udobrili, pomodlili, ale aj tak som cela rozochvena, no co ti poviem, aj take dni su...Drzkaj sa Marianka, a daj vediet uz sa ti to blizi...

marianax
26. máj 2012

@lenka_x moja zlata gratulujem v prvom rade zelam veela zdravicka a nech ste coskoro doma 🙂 prislo to na teba skor? ako to prebiehalo? aj my sme radi ze si tu s nami a dufam ze si este hocikedy popiseme aj ked uz mas po porode a pockas kym porodime vsetky a potom si budeme pisat uz ako maminky majovky-junovky 🙂 😉

marianax
26. máj 2012

@macuka poznam taketo pocity moja aj ja mavam taketo dni a hlavne vykendy su take smutne ked nemam mm doma kazdy je s rodinami a ja doma sama ☹ aj Emmka mi teraz hovori ze sa nudi a chce ist von tak sa mi hrozne nechce a vonku ani nikoho nikde prazdno 😒 no ale to potrva len kym porodime moja potom sa to uz vsetko ustali a plakat budeme len ked budeme nevyspate 😅

jakani
26. máj 2012

@marianax tak drzim palce, nemusis sa bat, da sa to prezit...hlavne je, aby si bola TY v poriadku, potrebuju ta tvoje deti...ja som bola sklamana z tej prvej sekcie, chcela som normalny porod, ale bolo to pre dobro malej, pre jej bezpecie.....a teraz uz to nejako neriesim - je pravda, ze sa citim ukratena o ten zazitok z prirodzeneho porodu, ale tentokrat je to zase pre moje bezpecie....ved nase deticky nas potrebuju zive a zdrave... 😉

macuka
26. máj 2012

@marianax moja, tak ma vies pochopit...Ja ani neviem co mi je volaka som cela mimo... 😀 Co uz....Tak pozdravuj Emku nech este vydrzi kym maminka neporodi, ze jej to okazujem, ze aj ja mam Danielku co ma vkuse volakde taha, aby som sa snou hrala, a ja nevlaaadzem... 😀 Tak ju musim casto odmietat, co mi je nemilé...No ale rozumie tomu, uz ma 6, tak chape ked nevladzem

chelonka
26. máj 2012

@lenka_x jeeeeej tak už aj ty máš svojho andelíka na svete?!!! na GRATULUJEM a úprimne závidím, obom vám prajem veľa veľa zdravíčka a by ste boli čo najskôr domka!!!

marianax
26. máj 2012

@macuka no vies co ani som jej nemusela nic hovorit boli sme vonku asi 5min prisiel taky vietor a zatiahlo sa ze sme sa museli vratit domov 😀 i ja mam dnes taky nijaky den ale horsie bude zajtra nedele su najhorsie 😒 no a v pondelok uz idem k svojej doki a ta mi uz presne povie datum kedy mam nastupit na cisarak 🙂

chelonka
26. máj 2012

@milacik0106 jeeeeeeeeeeeej ten ja krásny nádherný, gratulujemm moja a čo už ste použíli ulitku? lúbi sa mu???? 😀

chelonka
26. máj 2012

fíííha babenky vy ste sa tu jak rozbehli s tými bábatkami, juuuj jak vám závidím že už možete stískať svojich andelíkov v náručí!!!!!