Júnové bábätká 2012
síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.
Ahojte! Ja sa snažím,čakám na ms,tak dúfam,že sa čoskoro pridám. Máte už potvrdené,aspoň testom???
ahojte mi sa tiez snazime ale este som si nerobila test az za tyzden dufam ze sa k vam coskoro pridam chcela by som mat junove miminko :D
ahojte! pridávam sa medzi júnové mamičky zatiaľ s dvoma pozitívnymi testíkmi, u doktorky som zatiaľ nebola 🙂
Ahojte, ak mozem tiez by som sa k Vam rada pridala. Dnes som bola na sone a doktor uz s istotou potrvdil tehotenstvo. Velmi sa tesime a samozrejme drzim palceky Vsetkym Vam 🙂
Ahojte kocky, aj ja sa rada pridam, ak mozem 🙂 Som dnes 32 DC a tehotens. test ukazal dve ciarky. Cakam na objednanie ku gynekologovi.
Holky, keďže som mala v poslednom polroku veľmi nepravidelnú mrchu, ako si vypočítam predbežný dátum porodu? A viete mi poradiť, kedy je najvhodnejší čas na prvú navštevu dokiho? Niektorí vravia, že je ešte priskoro, čo poviete? 😕
Cautee! Ja som na tom presne tak ako firstbaby - dnes 32 DC. Stihla som si urobit uz tri testy a na vsetkych som si nasla dve ciarky, tak dufam... K doktorovi sa aj ja iba chystam. Lienocka23, ty si kolko DC?
@firstbaby
@tslnecnicka ... vitame vas... 🙂
Ja idem k dr. uz zajtra, mala by som prave dnes zacinat 6. tyzden. Mala som v plane az neskor, nech je uz aj srdiecko vidiet, ale dr. ma pre istotu zavolal hned, nech sa nieco nezanedba...
miminaa - u mna to bolo s navstevou lekara neplanovane, ja som sla k lekarke s tym, ze mi asi 20 dni meskala mrska a nech pichne vyvolavacku. Len sa jej zdalo ze vidi zlte teliesko a hrubne sliznica. Tak mi pre istotu zobrala krv na HCG. Ani som nedufala, ze to bude tehu. HCG vyslo strasne malicke, tak ma zavolali na dalsi odber a to uz bolo opat viac, spravila sono, stale nic nevidela, a ked som jej do toho este spomenula bolesti v podbrusku, tak zacala mat podozrenie na mimomaternicove, kedze podla datumu poslednej mrsky som mala byt uz v 8 tyzdni. Zacal sa kolobeh vysetreni, odberov, a nakoniec to minuly tyzden uzavreli ako velmi skore stadium tehotenstva a dnes mi to lekar uz potvrdil oficialne. Takze mi jeden cyklus vlastne ako keby vynechal a ja ani neviem kedy k tomu presne doslo 🙂) Ale podla lekara som bud 5+3 alebo 6+1. Keby som nesla vtedy k lekarke, tak by som pravdepodobne navstevu este len planovala 🙂
@lienocka23 ... a bolo vidiet uz aj srdiecko? Kedy mas ist na dalsiu kontrolu?
@z.vrablova no toto som bola u ineho lekara, ako u svojej gynekologicky, kedze ma pre to podozrenie poslala do nemocnice. Ten dnes tvrdil, ze uz bolo aj srdiecko 🙂 Uvidime zajtra, kedy ma caka kontrola u mojej gynekologicky, co povie ona a ako sa vyjadri.
Ahojte holky, som tu nová tehulka 🙂 , chcem sa pridať aj ja mám termín, jún 2012 akurát zajtra začínam 5 tt.Dnes som mala HCG 2459 j. 🙂 🙂 prvé sono nás čaká 18.10. v BA a 24.10. u mojej gynekol. 🙂 🙂 Príznaky zatiaľ skoro žiadne len bolenie podbruška, bolestivé a naliate prsníky a stále chodím na Wc. 😒 Snáď to bude všetko ok.
@lucy125 ja zatial este len cakam aby som si mohla urobit test este neviem ci som tehu ale dufam ze budem mne pri prvom bolo hrooozne zle az 5 mesiacov tak dufam ze tento krat uz nebude lebo sa musim starat o drobca...u doktora si asi este nebola?
@manamani1 aj ja tak uvidime ako dlho vydrzim planujem testnut az 12 ale ja vzdy planujem a potom to aj tak nevydrzim 😉
@monuska342 Bola som dnes u mojej Dr. sono mi nerobila len HCG, na sono idem 24.10. u mojej DR. a do BA 18.10. inak HCG k dnešnému dńu 2594 j. 🙂 Kedy budeš testovať? Toto je moje prvé bábo 😀 😀

@lenkaks ...dakujem, obavam sa, ze PN ma neminie, kedze som mala jeden MA a posledne tehu som mala rizikove, hrozil mi predcasny porod uz v 28tt, lezala som dva mesiace v nemocnici s vylozenymi nohami, aby som malu udrzala co najdlhsie... ☹ Ja si to tehotenstvo s radostou aj odlezim, len nech je vsteko v absolutnom poriadku... 🙂