icon

Júnové bábätká 2012

silvia0201
27. sep 2011

síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.

majussska1812
8. jún 2012

Dobre ranko Babulky ... Tuto noc konecne vyspana 🙂 vcera taky ulietany den... Zachvilku idem z drahym na zber jahod 🙂 .... Dufam,ze uz sa coskoro dostanem aj dotej tabulky... Zatial pekny dnik .

riela
8. jún 2012

@anulienka_nr gratulujem!, to znamená, že sme sa stretli v pôrodnici. na ktorej izbe si bola? nás pustili v stredu.

keira
8. jún 2012

@majussska1812 hehe, ja sa tam vobec nechcem dostat, mne je dobre 2v1 .. potom to bude sila! 😅

keira
8. jún 2012

a malinik pijete?

renatulka66
8. jún 2012

@evitaa777 Gratulujeme k malému Deniskovi, veľa zdravičká mamine aj drobcovi a skoré zotavenie 🙂 🙂 🙂

renatulka66
8. jún 2012

@kuriatko21 Pohybov je teraz menej, ale keď mám strach tak ju trošku poštuchám kým sa nezavrtí. 🙂 Treba to skúsiť 😉

renatulka66
8. jún 2012

@jana3720 Detičky vedia kedy majú prísť na svet. 🙂 Ale vedia aj to, že sa už do bruška späť nedostanú, tak si to vychutnávajú čo najdlhšie 😀 😀 😀

1ivanka1
8. jún 2012

@renatulka66 aj ja mám pohybov teraz menej.. a stresujeeeem 😒
ako často máš pohyby?

1ivanka1
8. jún 2012

@keira nepijem ale asi by som mala začať..kde sa to dá dostať kúpiť? 🙂

keira
8. jún 2012

@1ivanka1 to sa ma nejak 2 -3 t pred porodom tusim .. normalne v lekarni

d.j.
8. jún 2012

@1ivanka1 caute ja uz tiez pocitujem pohyby menej ako pred par dnami, a u nas funguje ked si lahnem na chrbat a vystriem nohy, to maly nema rad asi ma malo miesta alebo nieco take a hned sa zacne vrtiet 🙂 ale inak uz aj stikutku ma pomenej ako maval. ale vcera som bola na monitore a v poradni a je vsetko o.k. tak hadam sa nemylia 😉

1ivanka1
8. jún 2012

@d.j. no na mňa neplatí už ani lahnút si na chrbát 😒 nejako zlenivela...neviem či toľko pribrala...ja som bola na kontrole v stredu, ale na monitore nie, len na utz tak dúfam, že je všetko ok...
no štikutku tiež už nemávame, mávali sme aj 3 krát za deň 🙂

1ivanka1
8. jún 2012

@keira no dnes idem na nákup! 😀 😀

mamculka
8. jún 2012

@keira dnes rano mi odisla hlienova zatka. Tak som zvedava , ze ci sa to rozbehne.

kuriatko21
8. jún 2012

@eemmaa tak ako si dnes dopadla na poradni? Dúfam, že všetko je oki...

kuriatko21
8. jún 2012

@mamculka tak to sa máš, asi sa to už fakt blíži... U mňa ešte nič.. ☹ Teda príznakov mám okrem odchodu hlienovej zátky až-až...ale to už mám dlhšiu dobu, už som si aj zvykla, že to nič neznamená...
@keira ty piješ ten čajík? JA si dávam posledné dni alchemilku, ale nič z toho... 😒
@adulka165 si ešte tu, či už aspoň ty rodíš? 😉
@renatulka66 aj ja občas poštuchám...🙂 funguje to...alebo si cucnem z kofoly, to funguje vždy
@jana3720 presne tak, hlavne, nech je mimískom v bruškách fajn..ale zas nie natoľko, aby tam chceli ostať ešte mesiac.. 😀
@jmacuka...keby nás tak všetky postavili do jedného radu a nechali pochodovať....celý zástup kačičiek... 😀

marianax
8. jún 2012

vsetkym junovkam pisem v mene mojej sestricky majky,malinky je na svete,chvalabohu vsetko dobre dopadlo,maly mal 3kg08dg,50cm,mamicka je este ubolena,dakuje vsetkym za podporu a tesi sa do skoreho pisania xix ak bude cas,tak sa drzkajte🙂s pozdravom marcelka2980:-0pekny den vsetkym 😉

eemmaa
8. jún 2012

@kuriatko21 tak rano som bola na ultrazvuku tam všetko ok malý váži 3770g ale na vysetrenie mám prist až po tretej tak, že som doma a čakám kedy ubehne čas 🙂

1ivanka1
8. jún 2012

@eemmaa slušná váha 🙂 🙂

renatulka66
8. jún 2012

@marianax Gratulujeme k drobčekovi. Maminke prajeme skoré zotavenie a veľa, veľa zdravíčka obom 🙂 🙂 🙂

miskaska
8. jún 2012

Tak ja som dnes po poradni na Kramároch. CTG je OK a keďže končím 37 tt, tak končím aj svoj kľudový režim 🙂 ...a malý sa môže narodiť, teda ešte nech počká do pondelka, to ideme s priateľom na poučenie na Kramáre. Čo mi trošku chýba, že na Kramároch na poradni nerobia ultrazvuk a som objednaná až na 20.6.2012..som si myslela, že sa chodí týždeň.

Všetkým novým mamičkám, ktoré tu pribúdajú v hojnom počte GRATULUJEM.

@chelonka Ako si dnes dopadla?

chelonka
8. jún 2012

@miskaska no achoj no zo začiatku to bola riadna haluz sestrička nevedela nájsť ozvy krpatej som sa tam prehazdovala niekolko krat jak vorvan, potom jej sestrička pohrozila že pojde na 9. poschodie do porodnice, tak sa potom krpana nechala ukecať, ale skončili sme v takej krkolomnej polohe. A museli sme tam riadne dlho ležať lebo sa jej na začiatku ani hýbať nechcelo, ale nakoniec sa aj rozhýbala a výsledok CTG bol v poriadku. Takže najbližšie do poradne ideme v stredu na 7:30

buba12
8. jún 2012

@miskaska tak ja som na tom podobne ako ty v utorok končím 38 tak už tiež nemám kľudový 😀 a s ultrazvukom tak isto tiež ma objednali až na 21. skôr nebolo voľné

adulka165
8. jún 2012

@kuriatko21 ahoj tu som len som robila palacinky - pri tých som sa nastála a prepotila celé tričko tak uvidím či večer nebudeme bežať do pôrodnice.... juj to čakanie .... 😖

buba12
8. jún 2012

@chelonka Tak to sa teším, že si ťa tam ešte nenechajú tak možno sa ozaj ešte stretneme :D

jankalac
8. jún 2012

@marianax gratulujeeem a vela zdravicka a mliecka prajem 😉

adulka165
8. jún 2012

@lulu1988 ani nevrav hneď by som sa do tej tabuľky zapísala... ufff ....

renatulka66
8. jún 2012

@1ivanka1 Nemusíš stresovať, určite je všetko v poriadku majú málo miesta. Cez deň je to pomenej a večer sa trošku pohýbe. Len postláčaj bruško kým ti nedá znamenie štuchnutím 🙂 aj keby to trvalo trošku dlhšie... 😉

chelonka
8. jún 2012

@buba12 mna koli tomu ani na sono neposielala objdnať

miskaska
8. jún 2012

@buba12 No ale mňa 20teho na poradnu o sone sa ani nezmienili...ty ides na sono