Júnové bábätká 2012
síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.
Vsetkym ostavajucim cakatelkam drzim palceky 🙂
baby tak v noci zase stres, vôbec som ju necítila 😒 tak som ju asi 45min budila..potom ma teda začala kopať, trošku dokopala a spala ďalej..ja už som zaspať nemohla...a teraz znovu to isté, pohyby minimálne..sem tam nejaký šuch..tak neviem či mám ísť k dokimu, alebo ešte počkám či sa rozkope, možno ešte spí, keď som ju v noci budila 🙂 už nech sa narodí, lebo toto sú také stresy... 😖 😖 😖
baby vy v noci cítite pohyby alebo spíte tak, že nič necítite?
@1ivanka1 toto som prezivala pri svojej prvej, ale tiez nie az tak stresovo, ako pises...Babatko ma uz menej priestoru preto sa menej hybe, a spinka, lebo sa pripravuje na porod ako aj ty viac uz oddychujes... Ja v noci viac menej spim, a vobec nepremyslam nad tymto..Babatka v noci spia, ked aj my....Dobre, ze kontrolujes ale s pokojom to rob.. 😉
@1ivanka1 aj ja mám to isté...cez deň sa trochu ponaťahuje potom kľud..aj ja mám už stresy či je všetko o.k. ale asi fakt má málo miesta lebo už ma všetko tlačí a absolútne sa neviem zohnúť... musíme vydržať...ja sa tak bojím aj teším na malinkú si pripadám ako nejaký schizofrenik 🙂 tieto nálady a pocit 😠 y sú hrozné
@macuka no obvykle ju v noci nebudím, ale večer sa mi strašne mrvila, dala som spchu a ako keby uťalo..nič..tak nad ránom ako som šla na wc mi to bolo divné, tak som ju skúsila budiť ale teda dlhšie to trvalo 😒 😒
teraz sa ako tak mrví, tak pôjdem k dokimu asi zajtra, tak ako mám, alebo počkám ešte chvíľku, že čo sa bude diať..som z toho fakt na nervy 😒 😒
čo sa týka toho oddychovania, no to ja by som spala stáááále 🙂
@melinduska no to s tým zohnutím mám aj ja, ponožky mi musí niekto obliekať 🙂
aj ja si pripadám ako schizofrenik alebo akože už mi z toho všetkého riadne šibe 😒 najradšej by som bola keby sa mi ozvala každú pol hodku, párkrát ma kopla aby som o nej vedela 🙂 🙂
no mala by som už porodiť lebo začínam byť z toho na nervy 😒 asi by som sa mala niečím zamestnať a nemyslieť tak na to 😒 😒 ale to sa teraz už v takomto štádiu nedá
@monuska342 ahoj gratulujem mamina môžeš nám napísať čas narodenia malinkého a g a cm ? do štatistiky ak súhlasíš 😉
@sophina ja som vcera prisla z ruzinova... Nemozem si to vynachvalit... Bola som na nadstandarde a vsetci boli supermily lekari i sestricky...bala som sa lebo som na euzinov vela zleho pocula l naozaj p vsetkym mi pomohli vysvetlili atd... Nie vzdy sa na teb usmievaju alebo ta lutuju len su totalne profesionalni...ako ked mi nechceli dat pre maleho dokrm...ze mam skusat...ze fo pojdete..a nespala som sice 3 noci aleuz mam mlieko a som pokojna..a mam aj problem s maternicou.. Nestahuje sa mi...tak to stale riesili.... Ze ech som v pohode....Ja si ten pobyt nemozem viac vynachvalit...
@1ivanka1 a preco ked sa mrvi si taka vystresovana? Mas nejake predstavy akoby sa mala hybat? dolezite je ze citis pohyby, a nie ci kope vkuse..Nestresuj sa Ivka, kontroluj v pokoji pohyby, ale moja tiez nejako velmi nekope, ale cely den citim pohyby, tak som pokojna...Prave ja naopak ked sa velmi hybe som nervozna, ze ci je v pohode... 😀 Lebo som z toho vycerpana uz zo vsetkeho..Zhlboka dychaj, bud v pokoji a prihovaraj sa babatku, a naberaj silu na porod, spinkaj...vsetko bude ok... 🙂
@melinduska
@1ivanka1
Baby ja vam rozumiem, tieto tyzdne su na cakanie najdlhsie,clovek by uz chcel mat po vsetkom, kadeco sa uz myslou prezenie, ale napokon cele tehotenstvo nevieme co sa deje, nemame to v rukach, jedine Boh. Ja som preto aj pokojna, ze to nemam v rukach, nie som darca zivota...🙂 Ale je to tazke cakanie, ozaj, lebo nervova sustava zeny, psychika uz reaguje velmi citlivo na vsetko co sa deje, ja som si vsimla, ze uz tiez pocitam sekundy, neviem co so sebou, neviem kde sa mam podiet, ci ist oddychovat, ci robit volaco, neviem sa odputat od myslienky kedy konecne to pride... 😀 Mam niekedy pocit akoby som bola tehotna uz dva roky, a malo to tak zostat 😀 ...Chodim hore dole, neviem coho sa mam chytit, co robit zmysluplne aby som nejak trpezlivejsie cakala, strasne sa to taha...:( Nuz co uz babebky, drzme sa, sme blizsie k nasim babatkam ako vcera... 😉
@1ivanka1 nestresuj sa .... ja som v noci este nikdy nic necitila..... moj v noci spi zarovno so mnou.... ani rano nic.. prebudza sa tak okolo obeda a potom vecer okolo desiatej.... inak ani neviem ze ho mam. cele tehu toto 🙂
Ahojte. Ja som uz porodila, 7.6 o 21:36 sa mi planovanou sekciou narodila dcéra Michaela. Vážila 2880 g a merala 48 cm. Dnes ideme domov z nemocnice, už vazi 2960 g. Mlieka mám neskutočne veľa, sa mi to tam kopi lebo mala nema šancu to vypiť, musím stále odsavat lebo ináč sa mi tvoria take hrce a prsia mám ako skala tvrdé. Neviete niekto čo sa s tým dá ešte robit?
No tak sme po poradni a vyzerat to celkom fajnovo .. krcok je tak makky a presiakly, ze ked to na mna pride, ze to bude bleskovka povedal Havalda 🙂 CS mame uz 2 🙂 tesime sa .... ze ak sa nam podari este do utorku vydrzat by bolo fajn .. no tak uvidime 🙂
ideme kupit ananas, a cervene vinko, vecer tutumutu s mm a mooozno sa to rozbehne aj same 🙂 🙂 🙂
@1ivanka1 moja,nestresuj sa...nasa babulka sa hybe len cez den,v noci som ju este ani raz necitila...a povedala by som,ze je taka kludnucka,doteraz neviem co su stuchance do rebier,len sa tak vlni,sem tam vystrci paticku,tak jej ju chytim,potom ju schova a vystrci pasticku a tak na striedacku sa hrame 😅 a hovori sa,ze aky rezim maju babatka v brusku,take su aj po narodeni,kiez by to bola pravda 😉
@macuka ďakujem veľmi pekne za povzbudenie.. 🙂 🙂 ani neviem prečo som taká vystresovaná, možno to je tým, že sa blíži k pôrodu, možno to je tým, že mamka hovorí, že nemám čo na starosti 🙂 🙂 tak neviem a možno tým, že som sa nechtiac dostala na jednu nie príliš vhodnú stránku, tam som si prečítala príbeh so smutným koncom... 😒 😒 ani vám to tu nebudem rozpisovať..snažím sa na také veci zabudnúť 😒 😒

Bre ranko ...
ide sa do poradne .. som tesiva ... ze co nove ... inak dnes sa mi paci datum, mozem ist kludne rodit, ale malemu sa na rande s mamickou akosi nechce ... no tak nic .. cakame dalej 🙂 🙂 🙂 Budeme hackovat ked uz nic ine robit nemozeme 🙂