Júnové bábätká 2012
síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.
čaute baby, dnes sme prišli konečne domov, Lukáško sa narodil 12.6.2012 22:58 s váhou 3270g a 50cm 🙂
majussska1812 @ ...šmolka, črevný obsah bábätka jeho prvá stolica, pokiaľ je výtok fakt zelený tak neváhaj, nechcem Ťa strašiť ale je lepšie ak je plodovka číra...ak máš pochybnosti radšej choď do nemocky tam Ti intimku skontrolujú roztokom brómtymolovej modrej a budú vedieť či máš výtok,uniká Ti moč alebo plodovka(tá sa po aplikácii roztoku sfarbuje do modra
@anulienka_nr a neda sa kupit nejaky test v lekarni?
@majussska1812 treba skúsiť, nečakaj ale na to že Ti plodovka rupne naraz, môže Ti odtekať aj po malých pramienkoch úplne pomaličky, o to horšie je ju potom rozpoznať ale ak je sfarbená nemáš o čom....
ako casto a dlho vam spia novoredenci?
@anulienka_nr tak ja radsej idem do nemocky.. mam si tak vziat aj veci? Ci ?
@majussska1812 Podla mna to je normalne.. maternica sa pripravuje na porod 🙂
@keira .. nasa Katka ma len tyzden a spava zatial tak vselijak - v porodnici mi prespala skoro 2 dni v kuse, potom, ked uz zacala papat tak sa budila kazde cca 3 hodiny nepravidelne, teraz, ked sme uz doma, tiez tak vselijak, v noci bola do 1.00 hore, co sa nevedela ulozit, ale vstala az o 7.00 hod. Doobeda bola tiez hore asi 3 hodiny, ale teraz uz 3 hodiny zase spi ... ono sa to casom upravi, len dufam, ze nebude pravidlom jej nocne buntosenie 🙂
zeny ja mam predporodnu depresiu, revem som uplne psychicky dole, v noci som nic nespala, a strasne sa bojim kontrakcii...V porodnici mi povedali, ze mi neslubuju ze tam bude anestelziolog, ale dr mi povedala, ze mi pichne spinal...No proste mam sa " super"....
@anulienka_nr uz som prisla z nemocky plodovka to nebola, dala mi ten roztok aj domov...
@keira .. nasa Katka ma len tyzden a spava zatial tak vselijak - v porodnici mi prespala skoro 2 dni v kuse, potom, ked uz zacala papat tak sa budila kazde cca 3 hodiny nepravidelne, teraz, ked sme uz doma, tiez tak vselijak, v noci bola do 1.00 hore, co sa nevedela ulozit, ale vstala az o 7.00 hod. Doobeda bola tiez hore asi 3 hodiny, ale teraz uz 3 hodiny zase spi ... ono sa to casom upravi, len dufam, ze nebude pravidlom jej nocne buntosenie 🙂
@keira ... ano, kojim, aj odsavam ... mala je dost spava, na prse mi velmi rychlo zaspava, takze ju este odsatym mlieckom dokrmujem striekackou po prste. Musi rychlo pribrat, lebo mala nabeh na zltacku, kvoli tomu sme zostali o den dlhsie v porodnici, v pondelok ideme na kontrolu, ci je bilirubin v poriadku.
@macuka moja zlata chapem ze sasa bojis je to prirodzene ale skus nemysliet len na bolesti ale na to krasne co bude vtedy uz ta bolest nebude vobec dolezita a pocas kontrakcii len pekne predychavaj a mysly na to ze za kazdou kontrakciou si blizsie k babetku a ono k tebe 🙂 silno drzim palceky 🙂
@majussska1812 to máš super, že ti to dali domov, si možeš odkontrolovať a nebehať tam furt 😀
Ahojte baby chcem sa opýtať tých ktoré majú chlapčekov že ako ošetrujú ich pipíkov lebo mu utieram stále pod pipíkom aj riadne vyumývam každý druhý deň a aj tak ako keby sa mu tam koštička šúpala dole ☹ a ja neviem čo mám robiť
@oksi77 moja som rada ze sa mi niekto ozval lebo naozaj nemam prehlad takze este si pred juj moja neboj uz to nepotrva dlho a budes mat pri sebe svoj pokladik 🙂 ale co je ten hamilton? 😅 no ja uz lepsie zotavujem sa po cisaraku a maly je zlaty samozrejme najlepsie su cici 😀 dnes sa trochu tazsie ulozil ale inac je zlaty 🙂 nemozem uverit tak furt rozmyslam ze nedavno bol v brusku tiez mi bolo tak tazko a akosi to tak rychlo ubehlo este si uzi tych par dni kopancekov aj ked viem ze je ti uz tazko 🙂 ja rozmyslam ze to naozaj rychlo ubehlo moja sestra tu bola so mnou skoro cele tehu a uz ide nazad do uk so syncekom tak aj to mi je luto bude mi velmi chybat 😢 zelam ti moja co najlepsi porod a rychle zotavenie a hlavne zdravicko malickemu drobcovi a tebe 🙂
@majussska1812mrzí ma že si sa prehnala, ale aspoň si budeš nabudúce istá...
@majussska1812 aj ja som tak bola včera v nemocke v domienke že vyteká zo mňa voda,ale voda to nebola..a roztok domov mi nedali.. 😒 ako vyzeralo to "tvoje čudo"? 🙂 🙂
@1ivanka1 mne by ten roztok tiez urcite nedali , len som ich poprosila, tak mi sestricka dala 🙂 chvalabohu... Ja ma hrozne silny vytok,az do zelena bol...

@anulienka_nr juuj ty si ma vystrasila teraz ... Ale to uz som tusim aj predtim mala,ze som sa utrela a na papieri taky do zelena,vodovy vytok... Na intimke len zlty...mekoniom? To je co?