Júnové bábätká 2012
síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.
@meg_junova no mojka ja také nepoznám lebo so porodila predčasne ale sestra má to isté ☹
@zuzu4444 ano ja davam do zavinovacky a von len bodynko a dupacky ciapocka tenka von som s nim bola rano ked som bola odprevadit Emmku do skolky a neviem ci s nim este pojdem na obed urcite nie no a doobeda sa mi velmi ulozit nechce aj tuto noc od druhej vela vstaval neviem preco ci preto ze tatik uz siel do prace a ja som bola nervozna no neviem ale inac uz spi od obeda 12tej a potiahne asi este hodinku takto spi uz 3den hm potom zeby sme v noci nevymyslali 😅
@majulosa Cely spodok ma boli od rana.. do stehien mi vystreluje bodava bolest, ale inak nic.. pani, co ten porod bude zac??? 🙂 uz zacinam mat tusenie..
mna nic neboli :( 🙂 nic extra necitim :( 🙂 jaaa neviem kedy sa to uz pohne otras v tomto teple :(
@vebinka25 ja som 28.06. 🙂
@bbarboraa Otras veru, teplo jak v saune.. Ale radsej vydrzat este par dni, kym sa neochladi.. Rodit v tomto hice, to by bol umor :SS
Ahojte dievcata, aj ja sa k vam pridavam, termin mam 26.06. a cakam dievcatko. Posledne dva dni mi zacali bolesti podbruska (poslickovia?) a uz asi 4-5 dni mi velmi casto tvrdne brusko....tak som zvedava, ci sa to pomaly nerozbieha 🙂 Aj by som to uz chcela mat za sebou ale hrozne sa bojim 😒
Pridávam do štatistiky. Damiánko sa narodil 14.06. 2012 o 16.32 s mierami 3490g ,50cm
@mo7 ja tiez nastupujem v stredu do nemocky 😉 no mozno este dovtedy porodime, bohvie 😉
caute baby ja uz tiez idem v stredu do nemocnice, som otvorena na 1 prst, ale koli zaisteniu EDU ma beru skor, dufam ze nepride porod tuto noc, ci zajtra lebo inak mi nevedia zaistit EDU..total komplikovany system zdravotnictva, musela som uviest diagnozu polyneuropatia, ktoru sice mam, a chceli ma brat cisarskym, ale ja som naliehala na EDU a prirodzene, tak mi musia naplanovat porod..No hroza, nieze by viac lekarov zamestnali... ☹ aspon ze doktora mam mileho, ale aj to ked pride na mna v noci porod, co potom....Baby ja uz nevladzem....tie obavy, a neistota su otrasne a to vsetko robi nase zdravotnictvo viac menej...Clovek si chce zaistit EDU a oni nie su shcopni urobit nejake opatrenia aby pri tehotnych vzdy nejaky bol...
@macuka Lebo gynekologia je sto rokov za opicami este stale 🙂 Mali by sme byt ako matky aktivnejsie a vyvinut viacej usilia pre zlepsenie porodnictva.
Inak drzime palce dneska, nech vsetko dobre dopadne. Dnes je citit vo vzduchu taky prijemny klud, uvidis, ze dnes to pojde ako po masle. Vybrali ste si dobry den 🙂)))
Dnes bude zase hic, zas budeme zavreti v byte a trapit sa do vecera.. Asi zacnem citat kroniku ludstva, to je pekne na dlho.. :D Do porodu by som ju mozno aj stihla.. 🙂))
Inak sa mi snivalo, ze nejake male dievcatko stalo na tretom poschodi a skocilo dole, na prizemie, hruza. Taku som zvreskla, ze mas az v Nemecku muselo byt pocut :DDD
@luciferko162
no u mna to tak nevyzera, zatial vsetko po starom, idem nieco robit, a varit nech maju chlapi co papat zajtra
@mo7 A co ides varit, porad nieco 🙂 Ja som robila vcera chilli con carne a uvarila som kukuricu, lenze ta bola este z dovozu. Mala by som skocit do mesta nakupit, ale sa mi nechce v tomto teple nikam trepat.. Daj nejaku inspiraciu 🙂))))
Ahojte bambulky, strácam prehľad - takže všetkým novopečeným mamičkám gratulujem a prajem všetko najlepšie a čakateľkám ešte trocha trpezlivosti v tomto otrasnom teple (konečne sme včera napustili bazén, tak čakáme kým sa voda troška ohreje, máme ho dosť veľký 5x4 m tak je tam veľa vody), len neviem baby, čo ste po cisárskom, boli ste sa už kúpať niekde na kúpalisku alebo chystáte sa? nevadí to tej rane keď sa okúpem - iba tu doma v bazéne?
Tak už máme aj my svoju junovčatko pri sebe 🙂 náš Mišiačik sa narodil 10.júna 2012 o 14.28 s mierami 3900 g a 52 cm 🙂
Ćaute baby. Už sme doma z nemocnice a narodila sa nám dcéra Tamara. Narodila sa 13.06.2012 o 15.45hod. 3500g a 51cm. Nakoľko bola zle otočná a bola tam nožička bohužiaľ musel to byť cisarák. Ale už je medzi nami princezná a veľmi sa tešíme. 🙂 🙂 🙂 🙂 Všetkým čakajúcim držím palce, aby to vydržali....
@bambulka248 super aj ja mam taky isty termin 🙂
@keira kedy si rodila? ja presne pred 2 týždňami, a už vôbec tú ranu necítim - no teda troška, ale si to ani neuvedomujem, všetko robím od prvej chvíle ako som došla domov, varím, upratujem, periem, dokonca som už párkrát aj veľkého syna chytila a zdvihla (náhodou), až potom som to cítila, ale rana v pohode, naozaj🙂
ja pred tyzdnom, v podstate robim aj ja vsetko, ale ked dlhsie lezim, a potom mam vstat, tak to je zle
a ty ju mas ako uplne zahojenu? kedy mas kontorlu?

@mo7 antolska je tiež v pohode, aj kolegynka rodila v trnave ona býva v trnave a tiež nebola 4x spokojná dost dlho tam na nu kaslali a mali ju úplne na haku a bola nespokojna aj s inými vecami v tej trnave