Júnové bábätká 2012
síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.
@kuriatko21 no aj moja veľa kaká a dosť nariedky ale bolo mi povedané že je to ok, pokiaľ to nie je zelené, tak snáď je to ok, a nebude to z toho sunaru,,,musím to odsledovať kedy je najkludnejšia a kedy skôr nie..
no my sme vonku ešte neboli ale plánujem vyraziť, včera sme ju dali do kočíka na minútu na dvore, a nepáčilo sa nám, asi preto, lebo ten kočík nebol kupovaný pre ňu...ale keď uvidí aký krásny jej vybrala mamina tak to bude určit e o inom 🙂 🙂 🙂
@meg_junova ale voobec sa mi to nepaci.. Stacilo mi ked mi " instrumntalne " kolagule vyberali 5 den po porode... Som myslela ze umriem...
@anika159 Nalad sa pozitivne a vsetko dobre dopadne, uvidis. To, ze mas jednu blbu skusenost neznamena, ze to zazijes zase. Davaju narkozu, nebudes citit nic.. uvidis. Ale opytaj sa radsej pre istotu este niekoho, kto to ma za sebou, aby ta uistil. Ja ti drzim palce 🙂
@keira no ja to skúšam všelijako, keď je plač veľký tak rýchlo prso, priateľ pripraví mlieko, potom ešte prso keď ju neviem uspať...lebo fakt tie noci sú najhoršie, nechcem budiť tých ktorí chodia do práce... pri odrgavani sa vždy preberie 😒 cez deň ju nechám odrgnúť na boku keď mi tak zaspí ale v noci sa toho bojím... 😒
tak tak najhoršia mamina je nervná, unavená a vyčerpaná mamina, to máš pravdu 🙂 🙂
@meg_junova dakujem.. Ako ked mi to vyberali predtym to ni koc nebolelo.. Skor psychologicka bolest... Nebola som velmi zasita ale predstava ze mi tam niekto ide ma bolela... Ono to bolo v pohode a vraj ma aj poobedeustia akurat omitala ze u bab co prenasaju robia toto casto...
@adulka165 ahoj... a ahojte vsetky hrdinky! Nam sa narodila Noemi 20.6- 3610 kg, a 49 cm..Rodila som cisarskym koli indikacii PP, a tetania plus neuropatia v celkovej narkoze! Vdaka Bohu dopadlo to fajn, ale to bol brutal pocit na tom stole operacnom...brrrrrrrrrrrrr. No co uz nenavyberame si niekedy...
ahojte, dlho som tu nebola...my maminky sme sa poriadne rozrastli, ze viac ako 60 - no waw babyboom. gratulujem vsetkym a zelam, aby boli babatka zdrave a dobrucke. ..chcela som oslovit maminky s predcasnymi babatkami. moja Tamarka sa narodila 5 tyzdnov pred terminom a chcela som vediet, ci neviete dokedy sa pridava FM 85 do mliecka a ako dlho sa cvici vojtova metoda?? dakujem
@anika159 mne kyret robili, len nie po pôrode, ale po zamĺknutom potrate...takže presne ti povedať neviem, ale bolo to telesne v pohode. robia to v celkovej narkóze, trvá to tak 15-20min.a myslím, že to robia v rámci jednodňovej hospitalizácie...ideš do SI?
@kuriatko21 si? Hej vraveli ze ma pustia poobede. Dik za info len som nebedela ako to bude s malym...
holky ja som tu skocila len na skok ja som z fora augustovky 2012 ... chcela by som sa spytat cim ste mastili pupky vasim malym?....... liehom alebo borovou vodou........ abe som vedela co kupit mi treba...a este dalsia otazka je tu niektora kt teraz rodila v šaci?..... zo co vsetko si mam zablit vopred za odpoved dakujem....
@keira kedy ako. niekedy vypije len 30ml, niekedy až 80ml.
@1ivanka1 no to si neviem predstaviť ani ja. akurát som dneska kukala v kauflande takú vecičku na fľašku čo udrží teplo, ale za obyčajný polistirén 6,50 éčiek sa mi vidí trocha moc. no ale keď budem nútená, tak to asi kúpim.
@silvia0201 a nevies, ako sa im ma postupne zvysovat davka? bolo mi povedane, ze podla toho, kolko maju dni .. ze take desatdnove aj 100 ml, co je na tom pravdy?
ahojte,konecne sme dnes prisli domov,som si to vytrpela aj tak aj tak,mala bola strasne hore,nemohla som ju vytlacit a to som mala dve tabletky zavedene na zmaknutie krcka,potom infuziu a dve injekcie na otvorenie a neslo to,nakoniec museli urobit sekciu,bolo to premna ako vykupenie mm,ten pohyb je este taky onicom,ale kazdym dnom sa to lepsi,neskor pridam aj foto malickej samozrejme 😉
holky a ako Vam chuti jest?
@keira no tak toto neviem. na konzerve UM je napísané, koľko by mali vypiť detičky, keď sú týždňové, dvoj. troj. atď... riadim sa podľa toho.
ja by som sa tabuľkovo neriadila. však daj do fľašky viac a potom uvidíš na konci kŕmenia, koľko ti vypije.
dokým je drobec spokojný, netreba sa obávať.
ahojte bambuľky,
nemám čas sledovať kto má čo nového, čítam že na posledných 2 stranách riešite papanie, bolesti bruška, plač... U mňa je to podobne... Tiež som z toho na nervy niekedy, že neviem čo by som ešte mala urobiť aby neplakala.
Všetky sa držte, ak sa situácia zlepší, určite nakuknem.
štatistiku doplním, keď budem mať viac času, resp. možno sa toho ujme nejaká maminka čakateľka 🙂
@anika159 ja v noci tych 6 hodin vacsinou spim ale samozrejme s prerusovanim na kojenie...na kyretaz?preco?

@anika159 aj nas prdi ale ako stary chlap 😀 .. a vkuse place? alebo zoberies na ruky, cicikas, upokoji sa, das do postielky a plac znova?