Kámošky z Nitry a Modrého koníka
Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵
heli, bingooooo 😀
budeme mat druheho chlapceka, ale ja som stastna, aspon sa potvrdili moje vnutorne pocity, len muz je tusim sklamany 😒
ahojte 🙂
malý ešte spinká,už som aj kávu vypila,aj upratala 🙂
zuzka-gratulujem a prajem veľa zdravíčka 🙂
zuzka gratulujeeem k chlapcekovi😵😵😵tak uz mozte vymyslat meno a nakupovat ostosest ked uz viete v akej farbe😉
baby ja sa tesim, sice nevyslo dievcatko a nebude parik, ale aspon si budu rozumiet a vecicky po patkovi nevyjdu navnivoc
bodocka dakujem 😵
neskor budem pytat rady od teba, marianci a henky, ze co s dvoma chlapcami ohladne vychovy 😀
neboj všetko hravo zvládneš 😉 Paťko bude tvoj veľký pomocník 😵 😵 😵
Domy 😕 minule som ti neodpísala....ale mám toho teraz stráááášne veľa,možno Sašula spomínala...od februára až do konca apríla máme tatina preč,tak som na všetko sama 😒 ..ale už sa nám to kráti tak sa vytešujeme 😵
any...ja milujem čisto opraté návlečky 😵 😵 😵 jáj 😅
bodka....tak to máš " o hubu" moja 😖 dúfam, že niekedy sa pridáš medzi nás na stretko 😉 🙂
zuzi, gratulujem k chlapcekovi.. 😉 a teda hra s obruckami sa potvrdila??? 😅 😉 😵 😵
ja som dnes isla nejaka podrazdena do roboty, ale ked mi kolegyna ukazala v PC pardnoveho vnuka, s obrovskymi licami, hned som mala krajsi dnik 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 a kamos sa vcera vecer stal tatkom krasnej Emky 😵 😵 😵 😵 😵 same radostne novinky navokol mna 😵 😵 😵
mari, potvrdila zatial, len nechapem to tretie dieta, to bude nejaky smyk, ak teda bude 😀
heh, nam podla obrucky vychadzalo prve dievca a druhy chlapec a mame Adamka... A to sa vraj suseda este ani raz nezmylila, aj ked spatne overovali..
Zuzi: gratulujeeeem!!
Bodka: to ti verim, ze sa na ocka tesite 😉
mari....jáááj to je supeeer 😵 gratulujem 😉 🙂
kočky ako to je s tým točením? 😅 skúsila by som si to 🙂
Ahoojte,sme domaa,dnes sme doobeda upratkovali,nech sa Veverka nezlakne,ze aky chlievik to tu mame,a hlavne vonku som zahradocku nasu vycistila,lebo tie holuby tu robia galibu 😖
Mala Tanicka je krasne okate dievcatko,cokoladkove oka ma to asi od tej coko co popakala,hehe 😝 ale hlavne ze jej chutilo a urobila som si u nej ocko,sme velke kamky 😉 😵 Dakujem za navstevu dievcence 😵
Nakoniec sme boli pri kackach s jajkovcami sme sa stretli,potom sme ich na pesu odprevadili a babku vyzdvihli nakupy stihli a uuz sme domka 🙂
mnam zajtra si nakazala baabi vysmazany syr sa tesim nan a urobim taku vajkovo zeleninkovu polievocku 😝
Zuzii,tak chlapec,nuz asi musim krystalovu gulu dolestit,nevysla mi tento krat vestba,alebo staaaarnem??? 😕 😕 😕
ale vestim ti ze este bude jedno dievcatko raz,he he he 😀 aby si mala veselo 😀 😵
no idem kaficko vypit,zatim papa 🙂
caute baby, 🙂
ja som stale bez NB a od stoloveho ma vyhana drobec a ani ma to nebavi staticky niekde sediet tak pc zanedbavam. 😝
dnes som bola v realitke, juj mam velkeho chrobaka v hlave, nadchla som sa pre jeden dom na kluc, 😵 len Juri moje nadsenie uzemnil, keby je na mne hned zacnem stavat. 😉
maleho mam teraz opat na vylete z neterou, uz su prec presne dve hodiny, juj zas jej stale vyvolavam, no neda mi to, poznam svojho drobca tak viem ze je schopny aj nemozneho, tak ako vsetky deti. 😅 😝
A este raz vas vyzyvam, kto ma zajtra zaujem o to sklaslenie zadarmo piste mi do ip, aspon by bola sranda a deti by sa zatial spolu pohrali, moze nas ist 5 bab, zatial idem ja a jajka, mozno aj moja mamina, je to u mna doma a termin som prelozila na rano 9:30, kvoli tomu ze o 13:30 nam deti vacsinou spia a potom by bola ucast ohrozena. 😉
no a aby som nezabudla:
zuzka VEEEEEEEEEEELKAAAAAAAAAAAAA GRATULKA k partakovi pre Patka, tesim sa s vami 😵 😵 😵
A Patko co vravi na braceka? 🙂
bys, som rada ze Matusko to tak super zvladol, som na neho hrda 😉 😵 a verim ze to tak bude aj nadalej, moc sa z toho tesim. 😵
a uz neviem komu som co chcela, prepacte ale len zbezne som preletela, ja to dozeniem. 😉
sasul nevadi,ze vestba nevysla, zato moj pocit vysiel 😀 , aspon vynosime tie tony satstva po patkovi a budu aspon dufam kamosi
muz bol kapanek smutny, ale uz je ok
no a nikdy nehovor nikdy, ale neviem s mojim muzom fakt neverim,ze by som mala 3. dieta 😀 , tym nechcem povedat, ze s druhym muzom ano 😀 , ale uz 2 deti budu pre neho vrchol 😀 , on je taky pohodlny
klbi vdaka, ja chcem Samkaaaaaaaaa a muz mi tu vzdy nejake uchylne mena hadze,ze Quido/ dufam,ze tu nikto z vas nema Quida, len diana morova 😀 , ale fakt ziadneho quida nechcem/
čafte kočice,
tak sme domkaaaaa, ako sašul písala, boli sme kačky trošku prikrmiť, nech nám chúdence nepokapú, aj sme prvú tohtoročnú zmrzku okúsili 😝 a špinavý šťa prasiatka si to cez pešiu zónu nasmerovali domov 😀 , šli sme ešte švagri do obchodu kuk, deckám som čosi pod zub vzala, hladný jak vlčáci boli, raz dva spráskali a šli sme pre nicolaska, veĎ čo, málo nás bolo a čakali sme na polygone dedka a švagrovú, nakoniec miesto dedka prišiel paľko.
zuzanka moja, tak predsa chlapčisko to bude, ale ako vravíš, veci sa využijú a možno, ak raz motyka vystrelí..... 😵 😉 , a mimochodom gratulujeme a čo tak meno lucas, hááááá, to bolo moje vysnívané, ale mi ho zrušili ☹ 😀 a máme marka 🙂
a mne podľa tej obrúčky vyšli 3 chalani, no aj u mňa sa zmýlila tá obrúčka
bodka, aj ty sama ešte 😒 , ale ako vravíš, už sa vám to kráti 🙂
ahoj Zuzi len som sa nevedela volako medzi vas dostat,lebo vy ste uz take zbehnute poznate sa dlhsie teraz sa nudim nemam si s kym pisat,tak som vas tu prisla pozriet
čaute babule,
zuzi, super, gratulujem, veľa zdravia ešte prajem
pred hodinou sme prišli od našich, bolo fajn, u mamy je vždy fajn, nie? Kajka je už v postielku, okúpkala som ju, napapala sa, ale po večeri bola taká zašmudlaná ako pred kúpaním, potom ju to zlomila, chodila v chodítku len tak ako bez duše, tak som ju tam uložila a ona už zaspala ako drevo
lela, to je ok, ja som tiež dosť nová, cca mesiac, takže si radi s tebou popísmenkujeme
lela, ale ved raz sa zacat musi 🙂 , neboj, ak budes pravidelne pisat, tak sa lahko zaclenis
zuzi, dakujem
zuzka karolinka to je super ze ti mala uz spi, ja si este pockam, 😝 ale snad sa dockam coskoro, dnes sme boli vonku od 10-13,h a teraz sa vratil z vychadzky z neterou, boli vonku skoro 3 hodiny. 🙂
lela rada ta tu vidim, ako sa mas a co mam noveho? 🙂

ja tipuje,,ze CHLAPCEK 😵 😉