Kámošky z Nitry a Modrého koníka
Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵
dupi, ty si sikovnica, je to fakt pekne
berus, no ved toho sa obavam,ze potom tie kiahne dostanem, ale ved teraz sa aj tak nemozem dat zaockovat kvoli tehu a potom zase kojenie, takze najblizsi rok asi nehrozi,ze by som sa davala ockovat, este zistim co a ako u mojej obvodnej, to sa tusim aj plati toto ockovanie
berus, maly je hotovy motorkar 🙂
heli, ze glgala 😀 , tak toto u nas nehrozi takto jest
zuzi no ja som z nej nemohla zakazdym ked to prehltla tak sa na mna usmiala 😀
ale od vcera jej zasa konecne chuti papat,lebo ked bola zahlienena a brala atb tak mi nechcela nic cele dni papat a len vodu pila 😒 ja som uz bola zufala,lebo ani len kakavko nechcela pred spanim,ktore mi nikdy predtym neodmietla a tak som nevedela co jej mam dat papat kedze nic nechcela ☹
a od vcera uz zasa papa vsetko 🙂
beruš, keď sa dáš zaočkovať tak nemôže od teba dostať. A keby náhodou- naša Tánička mala kiahne 6mesačná, Gabko zo škôlky priniesol, a bolo celkom v pohode.
zuzi- pokiaľ malý nechodí do škôlky, tak sa vám snáď vyhnú.
Ahojte, poradi mi niekto dobreho pediatra na Klokocine, Braneckeho, resp. blizko mesta.
na Klokocine chodime k Dr. Seleckej, je fajn, ale ako to ze este nemas pediatra? ved priamo z porodnice sa posielaju zaznamy o dietati uz pediatrovi, ktoreho si vyberies pred narodenim dietata
ja neporadim lebo my chodime na chrenovu 😉
no a ideme na dvor von trosku a popozerat kolko zeliny nam vyrastlo v zahrade po dazdoch 😅
baby na dnes mame uz finito 😵 , majstri uz odisli, aj som to dala vsetko naporiadok, ked pride Juri ideme na nakup, prasule oplieskat, aj darcek treba, narodky a meniny sa mu blizia. 😉
mrauco, ja chodim na Klokocinu dr. Gallusovej, je fakt dobra aj prijemna doktorka. 🙂
berus, maly je chutny na tej motorke 😵 , milene to je a pocuj to kde ste boli co ste pri tych preparovanych zvieratach foteni? 😕
karin vitaj, ako sa mas, co nove? 🙂
ahoj klba.....a dobre sa mame,ved chystame zachvilu pomalicky oslavu nie?????uz zacinam okukavat torty,,pozvanky som uz porobila
zuzana 76: nemam pediatra v NR, lebo zatial som u nasich, kde som aj rodila, tak zatial mame deckara tu. Ale o tyzden idem uz za manzelom do NR, preto zistujem a veru neviem koho. Myslela som ci nieco nie je na Parovciach, velmi sa nevyznam ☹ nic tu nepoznam este poriadne. Este ani sama nemam prelozenu kartu k vseobecnemu ani ku gynosovi.. bude sranda. Skoda, ze to nejde mat vsetko v jednej budove.
mrauco, aha, ano aj Galuusova aj Selecka su na tej starej poliklinike na Klokocine, Selecka je na prizemi vchod z boku a Gallusova, myslim na prvom poschodi, tiez ten bocny vchod
ahojte 🙂 my sme boli s maťom na klokočine pre alexíka do škôlky a potom sme skočili do centra - do jysku som potrebovala, alex sa tam potom pohral v tých kockách, nemohli sme ho odtial dostať 😝 teraz už terorizuje tatinka s puzzlami 😝 😀 idem pobaliť nejaké veci, zajtra ideme do beňadiku, doobeda ma čaká upratovanie, maťo sa zatiaľ vyspí po nočnej a keď sa najeme, vyrážame 😅 teda taký je plán, uvidíme kedy sa vymotáme z nr - či nie až navečer 😝
zuzka, klbka, ja také polotovary veľmi kupovať nezvyknem, no ale tak raz za čas neuškodí si myslím 😝 ale chutilo to vážne dobre, ani na večeru nezostalo - malý hladoš sa do toho pustil keď sme prišli domov 😅
maca ďakujem - to alexík vybral 🙂 od začiatku tvrdil že bude mať sestričku emku, ešte sme ani nevedeli čo čakáme a už to všetkým rozprával - tak nás tým nakazil že nad iným menom sme ani nerozmýšlali 😅 a asi tým nakazil aj drobčeka v brušku a ak aj mal pipíka, radšej mu odpadol aby bol veľký brat spokojný 😀 😀 😀 😉
a akých yorkov chováte - tých mini? 🙂 naši majú takého väčšieho, nie je to ten do vrecka, ale ďaľšia sestra má mini yorkshirku a tá má teraz šteniatko a je hrozne milučké 😵 ak by sme nečakali teraz bábenko, tak by bola naša - brala by som ju všetkými desiatimi 😅 a alex by bol aspoň spokojný 😅 ako ja som nikdy veľmi týchto psov nemusela, ale odkedy majú naši ronyho a sestra bekynu tak mi dáko prišli na chuť - sú milý, zlatý, rýchlo sa učia, taký maznáčikovia 😵 aj keď rony je trošku nervák a k cudzím dosť nedôverčivý a nevrlý, ale k svojim je to super kamarát...
mrauco, my chodíme k dr.holecovej - tá je tiež v poliklinike na klokočine 😉 a sme veľmi spokojný, k nej som chodila ešte ja ako dieťa a plánujem k nej dať aj malinkú keď sa narodí, aj keď už bývame na chrenovej a máme to teda od ruky, ale to neva 😉
helenka, perkelt s cestovinami zbožňuje aj alex 😅 malá musela byť podarená 😵
karinka ahoj 🙂 no teeeda, ako to letí, tamarka už bude mať druhé narodeninky 😕 😎 si pamätám keď si ešte len začala písať do nr - to si ju ešte len čakala 😵
dupinka krááásne, si šikulka 🙂 😉
no ja ziram... 😀 maca,kaarin cafteeeeeeeeee som vas dlho neciiitala....
neskor sa ozvem kukam bez servitky a mala sa kupe...ciao 😎
any veru,leti ten cas strasne rychlo...uz to budu dva roky,uteka to.....
caff majul
Ajoojte,tak sme boli na velikaanskych nakupoch, a urobila som si radooost,kuupila som si novy vysavac,nieje to nejaka znacka,ale sllpna uucel,dobre taha,uz som na nom aj brazdila po byte,sak ako inak gazdinaaa 😀
Malej som bola kupit inhalator,mala ma trosku nadchu,tak som sa chcela vyzbrojit na vejkend,ale len taky mini mi ponukli,co sa priklada k nozteku,ze mam vyskusat,no bolo troska placu, ale tak nejako zahrame do autu,kuki Maaju a bude po placi 😉
A kupila som jej vitaminkove cukrlatka tak bola stastnaa 😉
Berus trojkolka je supis,sa tesim ked zacneme brazdit po parku,chi chi 😉
Dupi krtko je kraasny aj mi chceme,nenakreslis nam Maaju??? 😕 😅 😵
Vitam novacikov tfuj tfuj nech sa vam u nas lubi 🙂 😵
u nás sa ešte nespí a vyzerá to tak že tak skoro sa ani nebude 😝 v škôlke si cez obed zdriemol čo uňho nebýva zvykom, on v škôlke nespáva, od začiatku šk.roka možno tak 3krát tak dneska budem mať dlouhýýý deň 😝
sasul tak si si radosť spravila 😅 😉 mne včera maťo kúpil novú žehliacu dosku - stará doslúžila a onedlho ju budem potrebovať - chystám sa prať mini vecičky tak koncom mesiaca 😵 tešíííím sa na to 😵 inak žehlenie nemusím ale tie mini vecičky budem s veeeľkou radosťou 😎
Dakujeme Any 😉
Jaaj na to si pamatam na tu kraaasnu hrrbu dupaciek,kosielocek,ponozticek,bodicok,hmmmmmm 😅
No dobre kopnite ma nech sa zobudim 😝 😀 😀 😀
pekny vecer 🙂
any tak alexik si sestricku vydupal 😀 super aj nas basni o sestricke o bracekovi ani pocut 😅 a k tym yorkshirom my mame tych mini , normalne neexistuju 3druhy yorkov, ze mini, stredny a velky,to si ludia uz vymysleli 😎 to je uz tak preslachtene ze predaju pomaly 6kg yorka, ze mini 😝 nenormalny narod....ale to vidim asi len ja, kto to bere ako milacika a ma to od mala doma je mu jedno kolko ma kg 😀
caf majul 😎 si nas vystopovala normalne 😀
dakujeme za uvitanie tak my sme skor staro nove 😕 😀 a dufam, ze nam tu bude dobre
heli a kde mame foto sabinky ako sa dzga 🙂
sasul no veru aj mne by sa hodil novy vysavac chudak uz doziva, ledva taha niekde je akcia?
jeeej a babatkovske veci zehlit...super 😀 ja som teraz davala kamoske veci po nicolasovi v juni ma termin tak sa vytesujem aspon kocikovat jej budem chodit 🙂
mrauco- my chodíme na Klokočinu k dr. Kolčákovi, tak si môžeš vyberať 😀
sasul- nech vám rýchlo soplíky prejdú, nadpopujte sa céčkom 😉
any- žehlenie ani ja eee 😝 , ale tie bábätkovské vecičky, to je radosť 😵 a ešte na novej doske 😀
maca, veď si urobte tú sestričku. Ja mám tehotné 3 kamošky- susedy, robia mi tu chute na bábätko. Ale my už máme dve, dokonca párik, to už stačí. 😀
veverca no len teraz stavame domcek takze az potom, vies mangel na kamione vsetko je na mne stresy a tak nebolo by to dobre, ale potom urcite 🙂 inak teraz je taky babybooom 😀 ale ty by si mohla vies uz mas parik tak ti bude jedno co to bude 😀
inak baby ja viem zvedava som, ale ste priamo z nr? teda tie co nepoznam, alebo???? 😕

no ja som a teraz narehnila na malej 😀
uvarila som dnes perkelt kuraci so smotanou a cestovinami vrtulkami-mala tie cestoviny len glgala a ani nepohryzla 😀 ona ten perkelt strasne lubi,ale ze az takto 😕 😀 ani sa ich nesnazila pozuvat 😅 😀 😉