Kámošky z Nitry a Modrého koníka
Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵
majul - jaj moja ja tomu mojmu neverim co mi hovori 😀 😀 😀 to by si nexcela pocut 😀 😀 😀
ja 19 😀 , 1-tka je hned ten prvy vyskovy od zidovskeho cintorina, nie? a 19-tka je ten prvy vyskovy od posty, kde su tie tri pri sebe, pri sandokanovi
beruš, mne to furt ukazuje, že fotoblog prázdny, čo ma nemáš totok, priateľa, či čo 😕
no ja vám neviem baby čo sa to na nás valí, začalo sa to v utorok, mamina moja stratila naušnicu zlatú čo na vianoce od tatina dostala, chúďa odrazila si ju ako z busu vystupovala, hľadala ju tam v tom daždi pol hodky, no nenašla ju, potom večer nicolasko chytil olčin nový dáždnik, zlomil jej ho a ešte takmer vypichol markovi oko, v stredu tá nehoda a dnes zas sárča, ja už fakt nevládzem ☹ , dúfam, že sme si už všetko zlé na roky dopredu vybrali 😖 😖
veď sa k vám neviem ani pridať, kým nakuknem napíšete kopec toho, nestíham dáko
zuz - Olgu si pamatam, mala brata Fera 🙂 🙂 🙂 ale oni sa potom odstahovali.Silvia mi nic nehovori 😒
Jajka, ja Ti neviem, som s tym nic nerpobila. Skusim este raz dat link.
Martinka,
no muza bola plna Klokocina.
beruš, už som videla, dík 🙂 , jáj lukáško je na zjedenie a trojkolka tiež super 😉
Ale majul ty siii,ja som chcela do 24. zostat,ze budem 1. gratulantka,ty si to vykecala,jaaaaaaaaajha 😀
sasuuuu sak hod prva na fb 😀
berus by si neverila jaka je hanci krasna ked haja 😀 😀 😀 😀 a to ticho... 😀 😀 😀
o tých spiacich andeloch mi čosi hovorte 😅 , jáj ja to dnes asi nedorobím, brat ma zastrelí 😝
ináč zavináč, dajte tip, čo zajtra varíte 🙂
Sasul,
veru veru. Cisty anjelik. Zozrala by som ho. Ale vsetky deturence su take krasne.

sasul - rychlo sa uzdrav, na buduci tyzden ked bude pekne sup ho stretko v parku 😅