Kámošky z Nitry a Modrého koníka
Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵
no čafte, malý odfukuje konečne, doteraz skákal jak pinokio v postielke a ja nervy v gaťách.........
mm na nočnej že jak mi je dobre 😀
blazka, aj moj je. spravime zurku? ja som si dala vcera na ex domacu ceresnu 2004, ze na uzdravenie a nejak netoto. zeby to chcelo pravidelnost?
moja žúrka bude ak nebudú ani dzeci doma 😀
ja neviem čo už na sopel zaberá, rozmýšľam že si dám štipec možno to zaberie, mám doma slivku 😝
bre rano. 🙂
juri vcera do 23,h majstroval, robil predlzenie na ventil od wc, juj stale mu to pretekalo, ani poriadne nastroje nemal, ja som si vegetila pri tv a on to x-krat odpajal a zapajal, aj si ponadaval, ani tesnenie nepomahalo, aj hokej nestihol, ale dnes nam maju prist robit tu zadnu stenu, tak to muselo byt hotove.
s tym rozhodnutim po lets dance ma uz riadne stvu, neskoro to davaju, 😔 vzdy vydrzim kym to nezacne a ked daju tesne po odtancovani v rozhodnuti reklamu zaspim a zobudim sa v najlepsom pripade na dakovacku, 😅 ale vacsinou ma zobudi az dalsia reklama, prip. film co nasleduje. 😝
vcera tu bola mami gratulovat drobcovi, spolu sme aj den matiek oslavili, tortu a sampanske sme si dali a trochu sme posedeli.
no idem to tu dat do poriadku, neviem kedy pridu majstrovat, tak idem makat. 😉
dobre ranecko,mala este spinka...dnes ma prist k nam moja babka a prinesie mi aj nitrienske noviny 😵 😵
sasul nie ja som sa nenahnevala,ja uz take hlasky beries s rezervou a uz sa len zasmejem nad nimi 😒 😉 len ten tvoj prispevok sa mi zdal taky mierne posmesny 😉
ahojte 🙂 heli... Hned som pozerala v novinach malinku, krasne to je 🙂 inak aj mne ten prispevok prisiel dost divny, ty si sa nikdy nicim nechvalila, nie si majetnicka 😉 :-*
ahojteee
tak sa hlasime po vikende,oslava bola vybornaaa,mala dostala straaaen vela darcekov,od kocika,tabule,oblecenia,kytic,plysakov,guliciek do bazena,vajicko pre babiky,loptu,krabicu macko pu na hracky,sadu tanierov s poharommacko pu, kucharsku zasteru a samozrejme nejake sladkosti
inak dnes aj nas uvidis v novinach heli 🙂
heli. V Nr novinach som videla malinku, som to akosi nedopisala 🙂 karinka Tamarka je tiez zlata 🙂 jaj kocky su 🙂 po maminkach 😉 🙂
jaaaj ja som este noviny nevidela,kamoska mi ochvilu prinesie,tak si tie deticky pokukaaaaam 🙂
karin a tamarka ma dnes narodky?nemala este ze?
bo vsetko najlepsie jej zelame aj s hanickou a posielamee bozteky,nech je zdrava a stale taka fesanda ako jej mamina 😵
Ahojte!
gratulujeme oslávencom. Tak kukám, že nie len my sme májoví.... 😉
My ideme popoludní k doky na poradňu, budú Adamka očkovať 3.dávka hexavakcíny + ročná prehliadka.
Len dúfam, že nebude pršať, lebo nemáme auto a ideme kočíkom.
Dnes donesie MM tortu pre Adamka, tak som zvedaváááá. 😵
Čafte,
tak my sa stále trochen trápenkáme samučkí....Ocino je preč....Fifo mal včera vystúpenie ku dňu matiek. Kokos ja neviem po kom ten človek je. Ten sa tam predvádzal, robil výpady a la MR. Bean, otaroval sa celé obecenstvo pobavil.... 😝 Ale aspoň básničku neskopal a pekne povedal 😀 Inak nám je už lepšejšie aj mne aj bobanovi.
Všetkým oslávencom želám len všetkonajsamlepšejšie, zdravíčko šťastíčko, kopec lásky a nech majú okolo seba len ľudí ktorí ich majú radi 😵 A oslavuje klbkin Šimonko, karinkina Tamarka a dupinkin Adamko, že nikoho som nezabudla? ak áno tak aj tomu na koho som zabudla. 😵
ahojte baby. 🙂
karin Tamarke vsetko naj k narodkam, nech sa jej splnia vsetky snicky. 😵
dupinka, vy mate kolkeho 1.rocik? 😉
marianca, ten tvoj synator by si rozumel s mojim drobcom 😉, on je tiez na take vsemozne opicky 😝 a velmi rad pozera kresleneho Mr. Beana, tam ziskava vsetky vychytavky na gumene ksichty a pod... naposledy sa naucil mracit tak ze mu je vidno len bielko a kusok oka. 😅 😀
ozaj dnes sme boli uz 2 x vonku, najprv s mami, potom este raz, zabudla som kupit noviny 😅, tak sme sa necele 3 hodinky pospacirovali, aj sa drobec s rovnako starym chlapcekom hral, kym mu ten chlapcek netresol palicou po hlave a bolo po kamaratstve. 😝 😔
ti majstri mi o 9, h volali ze cakaju na material, este nedorazil 😒, tak sme to prehodili na zajtra. 😒
a dnes mi dosla fasa faktura z T-comu za internet, bez par centov 40,-€ 😠, hlavne ze mame platit mesacne 20 €, net je neobmedzeny rychlostou stahovania a pride dvojnasobne vyssia suma. 🙄
Volala som tam, vraj je to alikvotna ciastka co sa prelinal mesiac, ako nechapem z coho vychadzali, ked sme mali prve tri mesiace za 1 €, 😕 uz sa ani nerozculujem,
hlavne ze v januari som tam volala, mali mi dodat gratis USB kluc ako satisfakciu za dvojmesacne cakanie na zapojenie
a doteraz ho nemam a vraj nevedia ci ho dostanem, akosi na mna zabudli, 😅 sice som v evidencii ale kluce uz nieto. 😅
Cista bordelaren, 🙄 nuz co si Juri vybavil, to ma, nech si plati, vraj uz buduci mesiac budeme platit tych dohodnutych 20 € a to mi este z faktury vyhodila jednu polozku co sa plati mesacne, 2 € za antivirovy program, vraj to si musim poziadat o zrusenie, inak za to platime v kazdej FA, pritom antivirak v pc samoska ze mame, naco by mi bol od nich. 😝
Dominika dakujem srdiecko 😉
Karinka Tamarke zelam k dvom rocikom vsetulinko najlepsie 😵 a Ktora je tam Tamarka tvoja? su tam dve Tamarky v novinach 😕 😅 😉
Ahojte, kocule 😉
Klbi, nerozculuj sa, ja som platila tento mesiac 50e za telefon plus net 😅 😀 a tiez sa mi to nechce zdat...nuz ale co uz??
Marianka, ze po kom je? No hadaj?! 😀 po tatovi a po maminke 😀 sice vas osobne nepoznam, no obaja mi pridete ako vesele kopy, tak ani chlapci nemozu byt ini! 😝 😀 😀
Heli, mala je podarena, ako vzdy 😉
Karin, Tamarke zelame velmi vela zdravicka, stasticka a pohodky 😉
Sasuuu, Jajiii, kde ste? 😕 😉
pekny dnik 🙂
sev, nerozculujem, len cena na zmluve je ina ako realita a odkedy je alikvotna ciastka z 1 € takmer 20 € ? 😕
tak mi to vysvetlili na infolinke, dobre nie? 😝
a telefon nespominaj, uz sa tesim na fakturu. 😝
na buduci tazden uz musim dat vyvolat fotky cez net,len este pockam co nafotim na oslave a potom mozes dat vyvolat 😝
Ahojte tak sme boli u doki,uz je lepsie,ani plucka uz nema zahlienene,tak som malej hned kukala nejaky darcek po ceste,este by sme poobede mali ist do maxu a ak ukecam svagra aj do mlynov,chcem to mat nakupene,lebo ktovie ako sa mi podari vsetko pozhanat,nasla som kraasnu kuchynku,je troska drahsia,ale neva,vydava aj zvuky,ked vari a tusim je tam aj svetielko tak som zvedava,ale este som ju nekupila,chcem este pokuk co najdem 🙂 zvazujeme aj notebook,ale psssst,nieze to Sasul vykecate 😵 😅 😀
Karin malej princeznej zelam vsetko Naj naj naj nech ju zdravicko poslucha,tak ako aj rodicia saamoska a nech ma vela kamosov 😵
Dupi vy kedyze slavite?? zajtra vsak? 🙂
Klbka cakam nazhavena na foto, taaaak?
Heli mala je roskosna 🙂 vy ste kedy??? saak toto je fofer sak ja vas nestiham,to ste dievky moje nemali co robit a vsetky ste v maji rodili? chi chi samo ze zartujem,mooc sa tesim z vasich ratolesti 😵

a Vitekova ma blond, ze? Fuha, aka zmena