Kámošky z Nitry a Modrého koníka
Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵
ahojte 😉
@sasulec neni zač moja 😉 veď to je maličkosť 🙂 a snáď si tam tak veľa nenechala za to 😅 a mne vtedy odišlo to isté čo tebe 😉
@bodka13 ahoj 🙂 nevadí moja 🙂 🙂 to je v pohode 🙂 len ja som stále nad tým premýšľala či mi šibe, že som si ťa s niekým splietla 😕 😅 už som rozmýšľala či máš kolegyňu dvojníčku 😀 😉 veď nabudúce, snáď už pokecáme 😵 😉 teším sa 😉
@jajka968 ahoj moja 🙂 asi am dorazíš, ale teraz dosť často chodím okolo Vás, ale vždy som taká unavená, že sa ani neozvem, hneď idem domov a padnem do postele mŕtva 😅 a inak všetci mi vravia, že som sa zmenila 😕 no neviem 🙂 a tú tvoju vrtulu poznám 😀 😀 stále beháš kade tade 😅 a čo si robila keď máš pluzgiere? 😕
@icerna aké krásne fotečky 😵 baby museli mať radosť 😵 😵 😉 inak... teším sa na Vás moja 😉 😉 🙂
baby a nechváľte ma toľko 😅 ešte budem namyslená 😅 😉 🙂
mozme navrhni kedy ja som za uz teraz,sak ma poznas..
enem tento tyzden ee mala ma kasel,alebo mozme bez deti dat..mas kde nechat deti 😝 😀
zartujeeeeeeeeeeem..😉))
dones mi na ochutnavku drapaky 😀 ja som este nejedla take a mozno aj ano,len to poznam pod inym nazvom 😅
@icerna no veď jasné že aj kvôli tebe sme radi, že vás máme 😉 , veď si super baba a vždy ochotná podať pomocnú ruku 😵 😵 , máme si stále čo povedať, aj keby sme každý deň spolu 😉 . dnes sme nestihli prísť, ale veď ešte prídeme, v plnej polnej 😅 😉 .
a tortička supišná, detičky 😵 😵 . sárča celý deň škemrala, že poďme vaneske, ani som nemohla priznať, že si písala, však by ani dedkovi gratulovať nešla.
@domyyy , to ani nevrav nahlas, že chodíš okolo nás a bez nás ☹ , ale chápem, ja som tiež hotová, keď ja ani do 10-tej telku nevydržím kukať, tak to už je strašné so mnou.
@sasulec, jáj keby sme stavali, ale nie, nestaviame, to by si isto vedela. okolo nášho domu, ako celku myslím, vybavujem jedno, druhé, tretie, toľko vecí. každý deň čosi a kopec problémov, však poviem osobne, nechce sa mi toľko ťukať.
no a stretko by som brala, ak by sa dala tento tt čo ide, lebo od pondelka 15-teho sa radím medzi pracujúci ľud.
jáj a ešte čosi, zajtra nám držte palcoše, ideme so sárčou na infekčné, máme výsledky, bojím, bojím, do fónu mi nechcela nič povedať, snáď nič zlé nás nečaká 😒
kuspitka urcite v kauflande predavaju takych mackov a kvetinky marcipanova,to som videla
ahojte baby, no tento čas otras, so zvedavá čo budeme robiť celý deň, lebo na von to nevyzerá ani z ďaleka ☹
baby nepojdeme na particku spolu? ta je 28.11. ja chcem ist,listok je cca 13 euro a ma to byt v UKF 😀
čafte,
tak sme doma, na kontrole ok, ani zlepšenie-ani zhoršenie, tak som rada, som sa bála, že čosi v neporiadku je, keď mi v piatok kázala hneď v pondelok prísť 🙂 . ináč sme riadne zmokli, no však keĎ dáždniky nebereme, čo aj iné sme mohli. dovárame obedík a pôjdeme haji beli.
pobede chceme a musíme do mlynov ísť, orange volá, faktúru zaplatiť treba, snáĎ nebude pršať.
@icerna , nepôjdete s nami, ak nebude pršať?
@sasulec , tak na partičku sa ti zachcelo 🙂 , aj by som šla, ale nechcem moc do kasičky zasahovať, vianoce sa blížia a my veľká family 😉
@disky , kľudne sa pridaj 😉 🙂
ahojte 🙂
@ jajka968,tak super ze ste ok a ten cas je na... aj ja musim na postu 😕 a zase sa neviem dovolat do tej skolky 😠 je to normalne od pol7 tam vyvolavam,hadam mam dobre tč 😲 pojdem na bus na otocku a poobede sa stavte,hm?naskocite od trznice na bus 25 😵
@disky vitaj 🙂
@sasulec,ja by som nemala kde nehat krpane 😀
a dik za tip na marcipanove ozdoby,lebo som vcera kupila v bille marcipan a ine nemali 😨 😉
@disky mame tu dve cerstve tehule...@klba a @helenkasabinka 😉 a vitaj a nist nepytaj 😅
@jajka968 jaji aj my sme riadne zmokli teraz ako sme sli zo skolky,dazdniky vozime v aute 😀 pocuj a detusikom si uz vymyslela co pod stromcek?bo ja mam detusiky z celej family a ani za svet netusim co ktorym kupit 😝 a do prace kam? 😕
@sasulec neni zac,som tam v piatok bola kuk ze co to za obchod a stromceky som si akurat vsimla 😀
@beruska113 som ocula ze si bola kuk dole v dzedzine 😀 v sobootu som uz nejake knihy vylozila tak skoc kuki 😵
@zuzanakarolinka a uz si sa poinfo a MC? 😕

@icerna jeej to je ake pekne,takto ste si urobili oslavicku necakanu,teeda to mna nenapadlo..😉
Ale vlastne hej,minule sme si robili minibabovecky len tak s malou.. 😝 😀
Jajha babule potrebujeme vianocny stromcek,nemate typ na nejaky dobry vyber? 😀 umely chceme,ten minulorocny sme uz dali het bo uz sme chceli po 6 rokoch nieco new 😉
@jajka968 no neveriiiim,ona prisla,ona prisla.. predsa len prisla 😀 pocuj ty perinbabka ci ktora si,nelitaj a bud doletiet niekedy aj k nam 😀 a aky ze dom? vy stavate???? 😕
Pozdravujem aj ostatne,posielame cmuk 😲