Kde sú všetky mamičky z Prievidze? Pridajte sa!
Ahojte babule okres Pd trochu ma stvete 😠 Tema Prievidza je tu uz zalozena dost dlho a je v nej iba tak malo prispevkov 😖 Co je s vami to je nas tak malo ak aj ano co nekecame ved na tehu aj na rodicovstve a aj snazilkovani je toho vela co nakecat ach jáááj babule ste ma teda sklamali ☹ co takto to zmenit? 😉
ked bude posluchat, tak myslim o niekolko rokov 😀 , ked nebude posluchat, tak 😝 😀
srdcko neviem, asi 50.
paska veru je niz, tak by som spala, ale este vysmazam rezne. Muz ma celodenku a mal na ne chut.
avojte to je super uz sme 4 do paricky,to sa tesim ze nas bude viac..inak ak bude prsat,plati to MC okey? 😀
aha, okey, tak si to napisem do diara....
danulka, to bolo dobre s tym gynekolokom 😀
no, maly sa prave zobudil, tak idem makat na ,,poobednej,,. Ale asi si uvarim este jednu kavu lebo tlak mam niekde v ponozkach. Keby ste videli ake hovadiny tu pisem /pred opravou/ 🙂
no tak už sa dohodnite nejako, možno budem mať cestovnú náladu a prídem aj s haveďou 😀
ahooooj zeny tak ste toho popisali
Danulka som sa pobavila na tvojom manzelovi....
srcko ano mladsi muz je este celkom dobre vychovavatelny,,,,(jeminko keby ma pocul)
tak zeny co s tym stretkom teda plati to stale v utorok o 16,00 v MC???ale ja neviem kde je MC myslite na T.Vansovej to slniecko ?
paska co je to haved????
avojte srdcko ma pravdu,byva skoro tma,tak dame to MC a Martninka,ani ja presne neviem kde je MC ale teraz je to na sporotvej ulici vedla stadionu v areali skolky ak sa nemylim...
inak ste sa tu bavili o veku,ja som starsia ako najnizsia vekova hranica,ale mladsia ako najstarsia 😀 😀
danulka2 vieš že niesi najstaršia veď ja som staršia od teba o 1,5 mesiaca žeby som bola víťaz????????????
inak ahojte dievčence dávno som sa sem nedostala samá práca.........
dočitala som sa že sa chystá stresko,žiaľ malý po týždni strávenom v škôlke je chorý...takže sa nemožem zučastniť a rada by som........tak nech sa vám to vydarí a niečo napíšte ako to dopadlo rada si prečítam 😀 😀
Ahoj hanzelka no to teraz bude asi tak,,,,myslim s malym a skolkou kym si spravi imunitu,,,,medzi detickami a akeho mas zamestnavatela?bude ti dufam tolerovat OČR....
No bubba neviem ani kde je sportova ulica,,,,tam kde je zimny stadion?tam neviem kde??? 😒
martinka ano, to MC slniecko. Ak nebudes vediet kde, tak sa ozvi a stretneme sa pred stadionom a zavediem ta.
Hanzelka si boss 😉 😀 /ty korcula 😀 /
ozaj a boli ste niektora uz v tom slniecku? Co si tam treba priniest? Prezuvky pre seba a dieta, ci co?
martinka je to pred fotbalovym stadionom nie pred zimakom 😉 a haved su moje besne deti 😅 😀
paska a kolko ich mas? Mas baby ci chalanov?
bubba ani ty nemas pisane kolko a ake mas ,,sviste,, 🙂

kedy? 😀