Kde sú všetky mamičky z Prievidze? Pridajte sa!
Ahojte babule okres Pd trochu ma stvete 😠 Tema Prievidza je tu uz zalozena dost dlho a je v nej iba tak malo prispevkov 😖 Co je s vami to je nas tak malo ak aj ano co nekecame ved na tehu aj na rodicovstve a aj snazilkovani je toho vela co nakecat ach jáááj babule ste ma teda sklamali ☹ co takto to zmenit? 😉
matrinka pekne sa vyspi 😉
inak aj ja uz musim koncit, lebo maly sa uz zobudil 😝 . Asi sa vymenime a spat teraz pojdem ja 😀 😀 😀 .Blbost, ved by ma nenechal 😠 . Tak ahojte
no, to by som mozno zbadala, ale sa smejem, ze mame cesto PLAY´dooh, ci ako sa vola ta plastelina.....ale bordelu je vsade, cela kuchyna je zasrata
ale keby sa mi roztopili v trube umele rucicky, mala by som konecne novy sporak 😀 😀
inak plastelinka dobra vec Samko sa s nou vyborne pohra,,,,ale potom ako pise srcko bordel vsade,,,,aspon ze to uschne...
Dani tak som si schrupla,,,,uz som to potrebovala,,,,
Bubba ake svetlo??? myslela si ten spln alebo zeby UFONI?????wuuuuuaaaaaaaa......pomoooooc..... 😀
babulky kde ste jaaaaj zase tu nemam fotecku asi zase zato ze pisu z prace,,,,,tak ja sa radsej ozvem z domu,,,
ahojte, tak som zas tu, cize maly uz spi a ja sa mozem realizovat 😀 , varim si kavicku, musim zasit mangelovi bundu /sviky mu povolili, rambovi jednemu 😀 /, trochu to tu uhadzat a o 30 minut pride dcera a asi ma vyzenie od pc. Ved predsa pokec je dolezitejsi 😝 🙂
ako sa inak mate mala spi?
je nadherna tie videa na FB nemaju chybu ,,,mandarinocka mala,,,,
mala nespi ale kuka mini max ci ako sa to vola...sak rano vstavala o 10 😅 😅 ja uz od 8 som ju skrabkala po nohe a tak....
Baby caute to sem dnes prva prispievam????jeeej to sa mi este asi nestalo,,,,,ako sa matre a co planujete na vikend????ja budem na podvecer piect oblatka aj trubicky,,,u nas sa to tak zvklo vzdy pre celu rodinku,,,,tak uz aj tesim,,,pekne teplucko a vona muskatoveho orecha a ginger....jaaaj,,,,,
no ahojte, prave som nastvala moju pubertacku a dala som jej cistit zemiaky 🙂 . Mozem za to, ze svina Kolumbus ich sem prepasoval 😀 😀 😀
martinka inak aj ja som chcela piect medovniky, ale prisla som na to, ze nemam mletu skoricu. Zajtra si kupim a kedze som navarila dnes aj na zajtra, tak sa budem realizovat s pecenim, mnaaaam. Len toho nesmiem napiect vela, lebo u nas jem sladke takmer iba ja 😅
mamina vravela, ze su od vcera, tak pojdeme nasat trochu predvianocnej atmosky 😀
hej hej to treba aj ja sa uz tesim snad ak pojdeme vezmem malemu aj korcule,,,,
Danulka uz tam bol so starkym a sa mu pacilo ale stavaju klzisko aj tu v dedine tak sa velmi tesujem,,,,
baaaby, ja uz mam upecene medovniky 🙂 🙂 🙂 . Najskor som myslela, ze kupim v kauflande hotove cesto,ale dnes mi ,,preplo,, a urobila som cesto z kila muky 😅 😀 /su toho 3plechy a este sme s Domcou pojedli trochu cesta 😅 /
cauteeeeeeeeeeee kde steeee...poniektore sa vykecavaju na skype do neviem kedy a teraz este spia 😀 😀 😀 coooooooooooo?

inak je fajn, ze je vam uz lepsie 🙂