Kde sú všetky mamičky z Prievidze? Pridajte sa!
Ahojte babule okres Pd trochu ma stvete 😠 Tema Prievidza je tu uz zalozena dost dlho a je v nej iba tak malo prispevkov 😖 Co je s vami to je nas tak malo ak aj ano co nekecame ved na tehu aj na rodicovstve a aj snazilkovani je toho vela co nakecat ach jáááj babule ste ma teda sklamali ☹ co takto to zmenit? 😉
Hej to sa mi paci,ved su tu same oslavenkyne.ja mam o mesiacmeniny aj narodky.keby sme dali stretko,tak by to asi nedopadlo najlepsie keby sme zacali na kazdu pripijat 😀 😎
srdcko,zbytocne nestresuj a nechaj tomu volny priebeh.planovane akcie dopadnu vacsinou horsie ako spontanne a neriadene 🙂
nikuska19, my len decentne, kofca, dzusy....tie so nie su v tom, tak robia soferov 🙂
nikuska19, ak by sme k tomu pripocitali aj oslavy deti, tak potom .... 😀 Majko ma tento mesiac meniny aj narodeniny a Karinka uz mala meniny 🙂
este mam daco z vianoc, chces moje cislo, ze by sme sa dohodli :D ale varujem, aj to suche je uz turbo suche 😀
No tak to vidim na peknu hromadnu oslavu 😎
srdcko - pozor aj na tu kofolu,je v nej kofein,ja uz teraz nemozem spavat,nie este po kofole.kupime si detsku kofcu z Lidlu
srdcko, ked ta niekto riadne nastve aspon mas naboje 😉 😀 .Inak stretnut by sme sa mohli. Kto sa este prida, nech sa deti pomiesaju 😀
stale len ten plyn,pockajte ked nam poodpajaju aj elektriku budeme jak v jaskyni 😅
ja nemam este deti,jedine ze by som si nejake pozicala od susedy,ze jej ho postrazim.
nie, ved fiziologicky roztok davaju do zili na psychitri....teda aspon si myslim 😅
danuska ked nemozes spat dojdi kumne upratovat este ta cakaju tie okna.....teda predne som k vianociam umyla 😀 😀 😀 a este ta cakaju zvysne ale mozes obehnut aj tie co uz boli umyte lebo tu na dedine je predsa len UZASNY vzduch plny popola a sadzi 😝
ja zatial len 4 roky 😝 Bubba, vari si si myslela, ze ti samej dovolime relax plny ticha a kludu 😀 ved ja po nicom inom netuzim 😀
zuzanka07, ved by sme tam vydzali max. tyzden, potom by sme sa fakt zcvokli z toho kludu

danulka2, co pijes ? Nech viem, co Ta potesi 🙂