Kde sú všetky mamičky z Prievidze? Pridajte sa!
Ahojte babule okres Pd trochu ma stvete 😠 Tema Prievidza je tu uz zalozena dost dlho a je v nej iba tak malo prispevkov 😖 Co je s vami to je nas tak malo ak aj ano co nekecame ved na tehu aj na rodicovstve a aj snazilkovani je toho vela co nakecat ach jáááj babule ste ma teda sklamali ☹ co takto to zmenit? 😉
joj dani len dufam ze nie,my sme sa este financne nevysporiadali s jednymi vianocami a uz plasis druhymi 😀 😀
ahojte
no ja keď som sa dnes zobudila som bola v dosť veľkom šoku že snežilo deti sa určite potešili ale ja som bola naštvaná ja chcem už leto a najlepšie už s bruškom 😀
moja sestre robí v kúpeloch v Bojniciach tak to viem že tam sa chodí plávať aj o Nemocnici viem ale kde je lepšie netuším 😅
v nemocnici 😉 hlavne co sa tyka hygieny.niekto si povie,ze nemocnicy,chori pacienti a pod....kazdy den aj 2 x chodi laborantka aj so spachtlickou a spomedzi obkaldaciek berie vzorky...a co sa tyka pristupu lektoriek tiez odporucam len a len nemocnicu 😉
vevon este tak brusko v lete to ano ale nie posledne dva mesiace a este v lete aj rodit....ti poviem,ziadna sranda 😝 😅
mna vedelo rozculit akurat to, ked nejaka mamina prisla oblecena v plavkach uz z domu a pred vstupom do bazena sa jej neracilo ani oplachnut.vobec nebrala ohlad na male deti. ☹ ale takychto egoistov/tky stretnes vsade.v bojniciach to je dokonca aj v predpisoch a ak si pamatam, ten kto by bol pristihnuty, mohol byt z kurzu vyluceny za hrube porusenie nariadenia.
zuzi ale to musim povedat,ze to bolo prisne aj na kaskadach(teraz v kupeloch)dokonca sa aj maminy "natierali"a potom dookola lektorka prizvukovala potom aj menovite ze sa treba riadne umyt pred vstupom do bazena
a take "mamy" ja fakt nemusim.ziadna z nas tam nepozerala po druhych zadkoch (aspon dufam 😀 )ale v prvom rade chcela, aby jej diatatko plavalo v cistej vode.a sprchy su tam samozrejme so zavesom.
ahojte. zuzi, ale obcas tam bol aj nejaky ocino plavat s babatkom no a po takom zadku sa ja rada obzriem 😉 😅 😀
dani, ked chodil moj muz plavat, musela som davat pozor, ci sa sustredi na syna alebo na ine maminy 😀 😀 😀
ved vies velmi dobre co mam doma 🙂 😉 🙂
zuzi ved viem 😉 Skoooooooda, ze som nechodila ja plavat s Tomaskom 🙂 mozno tam vtedy chodilo viac tatinov 😉 😀
paska: no jasnééé, že som chodila do Úsmevu... dlhééé roky 🙂 aj na Mestky urad na svadby spievat, ale uz asi 9 rokov nechodim, odkedy mam malu.. ale bolo to super.. a tebe som spievala na svadbe? boze ja si ta neviem zaradit... ty si tiez chodila do zboru? 😲
Baby este sa vratim ke tej krize... ja si to tiez nevíem predstavit.. momentalne zijem s dcerou sama, posledne dva roky som si vyzazne polepsila, zarabam fajn, mam byt... auto... proste super, doprajem si aj dovču... a samozrejme si aj setrim.. a ked si predstavi, ze som mala ja tak obdobie, ze som mala 100sk na den alebo 6tisic na cely mesiac s manzelom, co studoval a ja na MD... no hruza... a aj po rozvode nic moc.. teraz si to uzivam, tak nech ide cela kroza co naskor prec, lebo ja sa chcem mat este chvilu dobre ! 😀 ... nastastie nemam ziadne pozicky, akurat priatel ma jednu na dom, ale za 6 rokov bude splatena.. 😀 Dufam, ze o pracu nedojdem aspon kym pojdem na matersku.... a vsetkym vam prajem, aby si vasi muzickovia nasli dobre platenu robotku, lebo stres nikomu neprospieva..
inak cez vikend som vymalovala v Trnave obyvacku... dohodim potom nejake foto aj na modru strechu a mozno aj sem ak sa mi podari 🙂)
ahojte 🙂
kati veru spievala som v usmeve tiež dlheeeeeeeeeeee roky a keby sa dalo tak lalakam ešte aj teraz 😅
spievala si mi aj na svadbe ale tušim si už mala bruško 😉 si sa striedala s norikou
s tou som potom ležala na rizikovom v bojniciach ked čakala dcérku 🙂
baby, trocha otazka mimo misu...
myslite ze mozem ist tehotna do solnej jaskyne? 🙂
tak som sa tam pytala a povedali ze v pohode...bola som tam tak tristvrte hodinku. Ani sa mi tam moc nechcelo, ale mam na navsteve svokru a svagrovu z ciech tak som robila povinny doprovod... 😀 ale ja neviem, ci som taky ignorant alebo co, ale ziadne blahodarne ucinky som nepocitovala... 😀
lucijja ahoj dnes som ta videla v lekarni,ale nebola som si ista,ci si to ty,ale potom som zbadala brusko a asi si to bola ty 😀 ,aj som sa ti chcela prihovorit,ale mala si kopu ludi okolo seba a musela som letiet,lebo maly bol s muzom v aute a plackal,,dnes ho ockovali do oboch noziciek chudatko moje ☹
ahojte. paska, kati nechcem sa vtierat, ale aj ja som chodila do usmevu aj s hanzelkou. Paska spominas Noriku, ja si pamatam len Kohutovu.Super ma prijala, ked som tam ako novacik nastupila
dani tak to ťa tiež dirigovala ešte teta magda 🙂 jej som ani netušila , že sme byvale kolegyne a ja som chodila od 7rokov takže ja pred 24rokmi 😅
paska ano, nezabudnutelna teta magda a jej usmev 🙂 . Co si spievala? Ja som bola najsko 1.sopran a neskor 1.alt, ale vobec si ta neviem vybavit. To budu tie roky. Ale vidis, svet je maly 😉
no ako prcek som bola prvy sopran vyžší hlas ale potom som prešla na druhy a tam som aj ostala 🙂
jáj pekne spomienky zajtra vyhrabem fotoše a idem ťa hladať
ano pekne,rada spominam na nemecko. Myslim, ze sa to volalo Ruhle alebo tak nejak 😅
baby, no to je super... tak ked sa stretneme, tak si dame nieco.. (" Púúúúeríííí... pamätáte? ). ale ja som bol atiez prvy sopran.. a tetu Magdu som zazila... aj ked uz bola chora s nami v Buharsku.. jaaaj, strasne sme za nou plakalali....
pamatam si, ako som mala spievat solo v Majtrovi Pavlovi na Vianocnom koncerte v P. klastore a uplne mi zadrhovalo hrdlo, lebo povedali, ze jej tu skladbu venuju.. to bolo pred nejakými 15 rokmi... mala som asi 16 alebo tak nejak... Norika a Žaneta už tam vtedy neboli... tak som to odspievala s gučou v hrdle...
Ale spev mi strasne chýba !!! Idem teraz na sluzobku do BA, zajtra precitam, co zatial popisete, tak sa cinte 🙂
ollako: veru bola som tam... 🙂 skoda, mohla si ma drgnut. Mam tu na navsteve svokru a svagrinu s dcerou z ciech tak to oni sa motali okolo mna. 🙂
jasne kati dame pueri 😀 aj bulharsko si pamätám to sme si tam s bulharmi vymieňali pionierske šatky 😀
ahojte
katrin a kde robíš keď máš takú dobrú robotu?
ja ako som vyštudovala som si robila absolventskú prax a mamina mi vybavila takú robotu kde som nikdy v živote nechcela robiť a už tu robím 2 roky počas ktorých som sa snažila si nájsť druhú robotu tu v PD ale napodarilo sa mi samé ponuky pre chlapov sú na nete a bola som z toho úplne na prášky lebo neznášam túto robotu a teraz ešte také zmeny sa tu dejú že už sa teším kedy otehotniem a pôjdem na materskú nach mám už konečne pokoj a dúfam že po materskej sa mi podarí si nájsť lepšiu robotu
ahoj Nikol pridaj sa aspoň bude veselšie aj by si mohla napísať niečo o sebe nech ťa trochu spoznáme 🙂 😉

ahojte. Idu vianoce, ked nasnezilo? 😉 😀