icon

Košičanky na začiatku tehotenstva

mata299
16. dec 2009

ahojte baby, pozerám, že je tu téma pre košičanky, ale všetko sú tam väčšinou baby, ktoré už majú deti....tak skúsim založiť túto tému, možno si navzájom poradíme a pokecáme... 🙂

januliatko1985
26. apr 2010

dik terasa.

ta baby de steeeeeee, ze sa dohodneme....

ivkafu
26. apr 2010

jasne ze sa mozme stretnut... ja tiez nic zatial nemam... ja idem aj dnes do mesta... uz som pridala foto do albumu s pomocou mojho manzela 🙂 laska dakujem... bude citat, tak preto ten odkaz 🙂

mata299
autor
26. apr 2010

čaute...som odbehla k telke a farbila som vlasy...chystáte stretko?lucy, kľudne, môžme na zmrzku...tu na helsinskej otvorili takú príjemnú malú cukráreň, ak to teda nemáš ďaleko...napíš o koľkej 😉

januliatko1985
26. apr 2010

super tak uz sme tri.........super vecicky si kupila ivka, musim aj ja tam ist 🙂

terasa
26. apr 2010

matka ja byvam na pekinskej ale nie je to daleko rada sa prejdem.takze o 15.00hod ak ti to vyhovuje pri tej cukrarni na helsinskej
ano chceli by sme sa stretnut viacere

mata299
autor
26. apr 2010

terasa, budem tam...zatiaľ pa

januliatko1985
26. apr 2010

jooj, hned by som sla s vami, ja som este pred rokom na helsinskej byvala, teraz to mam daleko z furce 😠

kishinka
26. apr 2010

Joooj baby aj ja chcem, ale ja robím každé poobede od 15,30 nedalo by sa do obedu dakedy? 😅 😉

kishinka
26. apr 2010

Lebo v podstate vám je to jedno, lebo ste všetky domka 😅

ivkafu
26. apr 2010

mne je to jedno o kolkej sa stretneme....dajte moznosti ktore sa vam hodia.... 😉

januliatko1985
26. apr 2010

aj mne je to jedno, ze o kolkej.....tak o 11-11.30, ked kish nemoze poobede, vtedy uz zvykne byt fajne teplucko

ivkafu
26. apr 2010

jani citala som vas na augustovkach si pisala ze ti tvrdne brusko.... no ja som sa minule pytala dr. ze mne vyteka s prsnikov kolostum, taka vodicka,ona mi povedala, ze to je znak ze je vsetko v poriadku a ze sa prsniky pripravuju na kojenie, zevraj to nema kazda zena a ze nemam si to vytlacat nasilu, lebo ze by mi mohlo zacat tvrdnut brusko....ze sa zvysuje prolaktin a ze to ma za nasledok tvrdnutie... ci nahodou to neje jedna z moznosti preco ti tvrdne....na silu si to nevytlacam, ale vyteka toho dost aj bez vytlacania....
uz asi 2 tt ma strasne boli chrbtica..aj sa mi zme spi...lebo v noci to boli najviac...a som ako dolamana....bude to sa to asi uz len zhorsovat kedze brusko rastie...

januliatko1985
26. apr 2010

ivka, ja som sa predvcerom zobudila rano a pozeram, ze na pyzamku som aj ja mala to kolostrum a viem, ze to sa nema vytlacat. ale dr mi povedal na poslednej poradni, ze je babo nizsie ulozene, ze z toho to moze tiez byt, a ze z tvrdnutia sa skracuje krcok, ja ho mam trosku skrateny no chvalabohu zatvoreny a tvrdy, len sa mam viacej setrit. som zvedava, co zajtra mi dr na poradni povie.

januliatko1985
26. apr 2010

no nic , idem ja trosku na balkon sa vyvetrat, hned pride mm z prace. vecer sem nakuknem , ci ste sa dohodli na nejakom case na to stretko, mne je to v podstate jedno. zatial caute.

kishinka
26. apr 2010

No baby tak mne by to vyhovovalo na ten štvrtok okolo 11-11,30 takže si môžme dať rande dakde v meste, abo čo....
Inak ja idem v stredu na cukor tak dúfam bude šecko OK 😀

januliatko1985
27. apr 2010

dobre ranko tehulky. akos a mame?

jak je skaredo vnku fuuuj 😖

takze to dohodneme na tu 11.30? ako vy ostatne baby,hmmm?

zuzu82
27. apr 2010

Ahoj, babulky, možem sa k vam pridat?

januliatko1985
27. apr 2010

vitaj zuzu, samozrejme, ze sa mozes pridat 😉

kishinka
27. apr 2010

Sevas zuzu 😀
No mne by to vyhovovalo najlepšie na tu 11,30 ešte miesto treba upresniť 😉

januliatko1985
27. apr 2010

tak davajte navrhy, kto ma kde najblizsie zo zastavky MHD, aby sme nemuseli vela slapat 😀
ja mam napr blizko hilton, alebo aida.

kishinka
27. apr 2010

Podľa mna najlepššejšia by bola aida, aspoň to nebudeme mať daleko na zmrzku 😀, a jeto na rovnako od obi dvoch strán mesta.
Inak baby mne každe ráno zmizne fotka s profilu, aj vám to robí, to preto dávem furt inú fotku(aby ste si nemysleli, že sa nudím)
už mi to lezie na nervy.

januliatko1985
27. apr 2010

som za aidu 🙂

kishinka
27. apr 2010

Aj ja 🙂

mata299
autor
27. apr 2010

čaute....no vidím, že ste sa dohodli, ja vo štvrtok nemôžem, v aide z vás budú mať radosť, taký nápor tehuliek túžiacich po zmrzline 😀 ...my sme boli včera s luciou tak na hodinku tu v cukrárni na ťahanovciach, je fajn na chvíľu vypadnúť a pokecať aj na živo

rubinka
Autor odpoveď zmazal
januliatko1985
27. apr 2010

a baby buduci tyzden uz by ste mohli napr?

rubinka
Autor odpoveď zmazal
lienka228
27. apr 2010

ahojte baby 🙂 som davno nepisala... vikend ubehol strasne rychlo, ale konecne bolo krasne. v sobotu sme boli v zahradke, v nedelu sme sa boli tiez prejst na bukovci. manzel tam este nebol, kedze nie je odtialto, ale tiez sa mu nepacilo, ze vsade sukromny pozemok... a dost neupravene...
ten obchod, co ste tu pisali na maratonca mieru, sa tusim vola bocian baby, maju aj stranku, ale katastrofa... strasne dllllho trva prehliadanie, no nekvalitne je spravena... aj ja sa tam uz chystam popozerat. prilozim fotky, co vsetko zatial mame... 🙂

aj ja by som sa pridala na to stretko, som sice doma, ale neviem, ci mi to vyjde... ak hej, tak by som prisla, ja sa prisposobim... 🙂

lienka228
27. apr 2010

baby, ake velkosti oblecenia kupujete pre babo? my sme zatial kupili len 56 a par veciciek 62...
a ja som doteraz pribrala 8 kg 🙂 v poslednych tyzdnoch to ide uz trocha rychlejsie a aj brusko nejako rychlo rastie. za posledny tyzden mi narastlo o 2 cm 😕

rubinka
Autor odpoveď zmazal