icon

Košičanky na začiatku tehotenstva

mata299
16. dec 2009

ahojte baby, pozerám, že je tu téma pre košičanky, ale všetko sú tam väčšinou baby, ktoré už majú deti....tak skúsim založiť túto tému, možno si navzájom poradíme a pokecáme... 🙂

rubinka
Autor odpoveď zmazal
januliatko1985
27. apr 2010

lienka ahoj, tak mohla by si eraz vo stvrtok o 11.30, pred aidou,?to uz by sme boli 3baby, aj ivkafu spominla, ze nic nema, ale dnes tu este nebola.

lienka228
27. apr 2010

dik rubinka, aspon budem presne vediet... 🙂 lebo aj ten bocian baby sa mi zda tiez nie moc drahy... no vsak zajdem potom do obidvoch 🙂

januliatko1985
27. apr 2010

lienka, my mame postielku z bocian baby, ale vela tam toho na predajni nemaju, a aj postileku nam museli objednat cez net.

lienka228
27. apr 2010

ahoj januliatko, no zalezi, ake bude pocasie. lebo ked je skaredo alebo prsi, mam trocha problem s tlakom 😕 to radsej ani nic nerobim, len oddychujem... ale ak by bolo pekne, tak by som aj prisla 🙂

lienka228
27. apr 2010

aha, tak to skusim radsej ten baby shop... a ja som si myslela, ze to bude vacsi obchod...

ivkafu
27. apr 2010

ahojte kocky... ja som robila pirohy, ked pride manzel na obed uz iba zavarim.... no mne to vyhovuje vo strvrtok... najlepsie keby nas bolo viacej, ale sak postupne sa mozno stretneme aj vsetky....
ja som zatial kupila 56, 62, 68 aj vcera som neodolala, dala som do aubumu ... v tescu maju toho velmi malo na vyber, vsetko je prebrate....ale kupili sme aj tam nieco pre drobca....

rubinka
Autor odpoveď zmazal
januliatko1985
27. apr 2010

cau ivka, tak ten stvrtok ti vyhovuje? tak sa teda stretnime zatial my 3,hmmm 😉

ivkafu
27. apr 2010

ahoj Jani, mozme, ja nemam nic, tak pred aidou o 11.30? kto bude moc, tak nech pride....

ivkafu
27. apr 2010

rubi ja to mam kupene, je to v aulbume kukucni....
no a este aj kishinka pisala ze by prisla keby to bolo doobedu, a ked bude moc aj lienka, tak nas bude 5.... len nech je pekne pocasie, hlasi 21 stupnov....

kishinka
27. apr 2010

Rubi, a prečo nemôžeš, kôli vychádzkam?
Jani tak som zvedavá ako dopadne to naše stretko 😀

rubinka
Autor odpoveď zmazal
kishinka
27. apr 2010

Ale bolo by dobre keby sme vedeli ktoré prídeme aby sme sa potom zbytočne nečakali 😀 ja tam budem na 100% sa teším
už aj manžel sa smial že nová sekta tehuliek v košiciach hahha 😀

rubinka
Autor odpoveď zmazal
ivkafu
27. apr 2010

rubi... jaj no moze byt ze maju aj taku verziu.... ale tie pyzamka su krasne...
tak ja pride tiez na 100%... aj moj manzel sa smial a povedal, ze aby sme radsej nesli nikde do obchodu 🙂 , aby sa nas nezlakli ked nas bude viacej.... 😉
tak napiste vsetky ktore mozte prist 🙂

kishinka
27. apr 2010

Tak to jasnačka, si užívaj manžela 🙂
šak do pôrodu určite ešte bude času na stretka, prinajlepšom sa stretneme v pôrodnici niektoré 😀

rubinka
Autor odpoveď zmazal
kishinka
27. apr 2010

Ja môžem 😀

kishinka
27. apr 2010

No len aby sme sa nepobili v nejakom obchode o bodinká 😀 😀 😀

rubinka
Autor odpoveď zmazal
januliatko1985
27. apr 2010

ja mozem na 100%, tesim sa. a my sa s ivkou pozname, ale poznavacie znamenie budu asi nase bruska 😀
len nech je pekne vonku.

januliatko1985
27. apr 2010

rubinka, moj mm je fanusik macka pú, predvcerom kupil taku krasnu skladaciu krabicu v baumaxe s motivom macka pú, krasna je.

rubinka
Autor odpoveď zmazal
januliatko1985
27. apr 2010

kish, no hccela by som ist po stretku na nejaky zatah na detske vecicky, ale asi len vtedy ked sa dnes poobede dozviem na 100% pohlavie, lebo zase nakupim nejake somarinky , co uz mam, aj to len v neutralnej farbe nejakej 😅

kishinka
27. apr 2010

No tak hádam sa spoznáme, každá vitrčí brucho a bude 😉

januliatko1985
27. apr 2010

pozor na mna rubinka 😀 😀 😀

rubinka
Autor odpoveď zmazal
januliatko1985
27. apr 2010

jasne kish 🙂

januliatko1985