Košičanky na začiatku tehotenstva
ahojte baby, pozerám, že je tu téma pre košičanky, ale všetko sú tam väčšinou baby, ktoré už majú deti....tak skúsim založiť túto tému, možno si navzájom poradíme a pokecáme... 🙂
lienka ahoj, tak mohla by si eraz vo stvrtok o 11.30, pred aidou,?to uz by sme boli 3baby, aj ivkafu spominla, ze nic nema, ale dnes tu este nebola.
dik rubinka, aspon budem presne vediet... 🙂 lebo aj ten bocian baby sa mi zda tiez nie moc drahy... no vsak zajdem potom do obidvoch 🙂
lienka, my mame postielku z bocian baby, ale vela tam toho na predajni nemaju, a aj postileku nam museli objednat cez net.
ahoj januliatko, no zalezi, ake bude pocasie. lebo ked je skaredo alebo prsi, mam trocha problem s tlakom 😕 to radsej ani nic nerobim, len oddychujem... ale ak by bolo pekne, tak by som aj prisla 🙂
aha, tak to skusim radsej ten baby shop... a ja som si myslela, ze to bude vacsi obchod...
ahojte kocky... ja som robila pirohy, ked pride manzel na obed uz iba zavarim.... no mne to vyhovuje vo strvrtok... najlepsie keby nas bolo viacej, ale sak postupne sa mozno stretneme aj vsetky....
ja som zatial kupila 56, 62, 68 aj vcera som neodolala, dala som do aubumu ... v tescu maju toho velmi malo na vyber, vsetko je prebrate....ale kupili sme aj tam nieco pre drobca....
cau ivka, tak ten stvrtok ti vyhovuje? tak sa teda stretnime zatial my 3,hmmm 😉
ahoj Jani, mozme, ja nemam nic, tak pred aidou o 11.30? kto bude moc, tak nech pride....
rubi ja to mam kupene, je to v aulbume kukucni....
no a este aj kishinka pisala ze by prisla keby to bolo doobedu, a ked bude moc aj lienka, tak nas bude 5.... len nech je pekne pocasie, hlasi 21 stupnov....
Rubi, a prečo nemôžeš, kôli vychádzkam?
Jani tak som zvedavá ako dopadne to naše stretko 😀
Ale bolo by dobre keby sme vedeli ktoré prídeme aby sme sa potom zbytočne nečakali 😀 ja tam budem na 100% sa teším
už aj manžel sa smial že nová sekta tehuliek v košiciach hahha 😀
rubi... jaj no moze byt ze maju aj taku verziu.... ale tie pyzamka su krasne...
tak ja pride tiez na 100%... aj moj manzel sa smial a povedal, ze aby sme radsej nesli nikde do obchodu 🙂 , aby sa nas nezlakli ked nas bude viacej.... 😉
tak napiste vsetky ktore mozte prist 🙂
Tak to jasnačka, si užívaj manžela 🙂
šak do pôrodu určite ešte bude času na stretka, prinajlepšom sa stretneme v pôrodnici niektoré 😀
Ja môžem 😀
No len aby sme sa nepobili v nejakom obchode o bodinká 😀 😀 😀
ja mozem na 100%, tesim sa. a my sa s ivkou pozname, ale poznavacie znamenie budu asi nase bruska 😀
len nech je pekne vonku.
rubinka, moj mm je fanusik macka pú, predvcerom kupil taku krasnu skladaciu krabicu v baumaxe s motivom macka pú, krasna je.
kish, no hccela by som ist po stretku na nejaky zatah na detske vecicky, ale asi len vtedy ked sa dnes poobede dozviem na 100% pohlavie, lebo zase nakupim nejake somarinky , co uz mam, aj to len v neutralnej farbe nejakej 😅
No tak hádam sa spoznáme, každá vitrčí brucho a bude 😉
pozor na mna rubinka 😀 😀 😀
jasne kish 🙂
idem umyt vlasky , nech vyzeram kulturne na poradni 😅