Košičanky na začiatku tehotenstva
ahojte baby, pozerám, že je tu téma pre košičanky, ale všetko sú tam väčšinou baby, ktoré už majú deti....tak skúsim založiť túto tému, možno si navzájom poradíme a pokecáme... 🙂
ci panecku, ja sa tak nudim ,som siakurat nechty nalakovala a co dalej? obedik spraveny,hmmm...asi si trosicku lahnem 😒
No baby mám za sebou cukor, uf ale idem ľahnúť, bo nevládzem ☹
a mas dobre vysledky kish?
tak som sa objednala na ten 3D ku Dosedlovi, a idem uz 7.5, tak skoro som ani necakala,sa tesiiim 😀 😝
ahojte ja idem tiez na masiarsku na prenatalnu na usg ale az 10 maja sice to je zachvilku hehe , aj sa bojim vraj tam vedia kde co odhalit ... bojim bojim ☹
jooj, rubinka ta to je skoda 😒
a nepreobjednali ta na iny den?
rubinka, no esteze tak 😉
baby, co mame zajtra stretko o 11.30, dufam paltiiii 🙂
ano plati aspon z mojej strany 🙂 .... a s obedom to bude ako? ja budem musiet ist niekde na obed, hladna nevydrzim byt dlho, alebo si daco kupim, len , tak podzub 😉 uvidime
No už som hore, výsledky s cukru budú zajtra okolo obeda,
no bola som na Masiarskej, ide to tam jak na páse, asi 10 tehuliek tam bolo a pichnúť , vypit, vycikať, a tak dookola trikrát, nebolo tam ani kde sadnúť, lebo hned oproti je diabetologia tak tam su sami starý a samozrejme že nepustia 😅
tak sme sa boli prejsť s manželom, inak nie je to až také strašné ked si zoberiete cukor tak je to ako HuHu 😀
Zajtra platí, aspoň u mňa 11,30 pred aidov, má byť pekne tak sa teším 😉
chcela som povedať citron 😀
Idem do práce tak zatial 😀
dobre ranko baby,
januliatko, ja som bola tiez u dosedlu na morfologicky a teraz sa tam idem objednat aj na 3d. uz sa velmi tesim. ale az o dva tyzdne by som chcela, bebo bud.tyzden idem na poradni na klasicky 2d, takze aby bol aspon tyzden odstup.
mne tie vysledky z cukru dali hned, robli to z kvapky krvi. papa
dobre ranko, to je kraaasne rano, az sa lepsie vstava 🙂
pekne rano aj vam dievcence.... 😀 ..... , idem sa pustit do zehlenia aby som stihla na 11.30 a este nieco musim vybavit..... 😉 ...
rubinka, tak to je nahodicka, ja som presne to iste objednala z pampyshopu 4D supravu za 34e, je tam baldachyn, mantinel, a obliecky a ktomu som si objednala aj tu zavinovacku ale zvlast. a akurat mi prisiel mail, ze dens si mozem ist po to Na jazero, tak sa tesim jak blcha, dnes to uz budem mat v postielocke, jupiiii, fakt je to kraaasne 😵
potom hodim fotecku jak to vyzera.
rubinka, to som si objednala tiez zvlast,. v tej 11dielnej su veci , ktore mat nemusim, napr. tu podlozku na pult prebalovaci si chcem kupit vystuzenu a dam ju na postielocku, tu nocnu lampu nepotrebujem lebo tam mam svoju na nocnom stoliku, tak som nechela zbytocne investovat. a tie medvediky sa mi na prvykrat zapacili.
čafte baby, no tak ja tiež som dala prať, a idem popratať, aby som stihla tiež do 11,30 😉
Rubi, ja som si dala citron, a je to naozaj v pohode, je to skoro 3,5dc takže sa to dá vypiť, a čurať nesmieš chodiť iba presne v tedy ako ti beru krv, takže 3 krát, a piť ani jesť nesmieš nič.
tak, a je pozehlene, idem sa osviezeit do strchy....
my ideme objednat, taketo cez Pampy S...
http://www.pampyshop.com/detail.php?zbozi=1718918
kish a janka, tak o 11.30 pred velkou aidou.... idem este pred tym nieco vybavit..., ak by som minutku meskala, tak sa ospravedlnujem dopredu, ale dufam ze stihnem a nebudem meskat ani minutku 🙂 ,
janka, asi sa dohodneme, ze ja spoznam teba, lebo ty asi mna nie, kedze mam +13 kg 😉 😉 a kish bude hladat dve s bruskami..
No hádam sa spoznáme, ked nie tak sa budem pýtať všetkých tehotných okolo 😀 😀

tak super, že si sa dovolala, určite ťa objednajú, ja som tam bola na morfo, inak ten dosedla je celkom fešák 😉