icon

Košičanky na začiatku tehotenstva

mata299
16. dec 2009

ahojte baby, pozerám, že je tu téma pre košičanky, ale všetko sú tam väčšinou baby, ktoré už majú deti....tak skúsim založiť túto tému, možno si navzájom poradíme a pokecáme... 🙂

terasa
5. máj 2010

cauko baby ja som uz davno vstala,som bola v obchode a na poste
ja sa mam ok,sa chystam dnes odychovat so na navsteve u rodicov
kish prijemne nakupy 🙂

ivkafu
5. máj 2010

ahojte dievcata, tak ja som uz tiez hore, len sa mi nechcelo akoci k PC..., ale je krasne, rano to nevizeralo nic moj ze bude pekne...asi sa pojdem prejst na zmrzlinu 😀....
kashinka len chod aspon budes mat co prat 😀 .... peknu navstevu

rubinka
Autor odpoveď zmazal
mata299
autor
5. máj 2010

rubi, kde si bola na ten test?

rubinka
Autor odpoveď zmazal
mata299
autor
5. máj 2010

aha...tak ja idem zajtra na rastislavku...už sa teším, mám tam byť na 8/00

januliatko1985
5. máj 2010

mati aj ja sm bola na rastislavke v labaku a som tam mala prist na 8.00 tiez a milion ludi,t ak chod radsej skor a to sestricka mi povedala, ze mali ste prist truba 😠

januliatko1985
5. máj 2010

som zabudla, ze skor som mala prist do toho labaku, pisem jak talian 😀

idem si lahnut 😉

mata299
autor
5. máj 2010

jani, vďaka...pôjdem skôr 😉

lienka228
5. máj 2010

ahojte... ja som dnes zasla k dr., bola som ukoncit PN a od zajtra mam dovolenku az kym nastupim na matersku - 2.6. kedze mi to zamestnavatel nepreplati, tak mi to vyratali, na kolko dni mam narok, tak som to vyuzila 🙂 a uz som sa opytala aj na vysledky z cukru a krvi.. cukor ok, ale mam zelezo na hranici, tak mi dala vitaminy, ze radsej si mam doplnit...
a zastavila som sa aj v praci, kedze som potrebovala vypisat dovolenku... jaj, super pocit to bol, bola som tam asi 2 hodiny... aj mi praca chyba, ale som rada ze som doma, v praci samy stres ☹

julcek
5. máj 2010

Ahojte,
Lienka mne povedali ze mam narok na celu dovolenku za rok 2010 a plus stra dovolenka z roku 2009. Tiez som si najprv myslela ze mam narok len na pomernu cast dovolenky, ale personalistka ma poopravila. No ja sa nebranim, ked mozem byt doma skor a je to aj dobre zaplatene.

januliatko1985
6. máj 2010

dobre ranko, tehosky, jaj ked take uprsaneeeee 😠 😖

ale som sa konecne dobre vyspala bo prsalo v noci.

ivkafu
6. máj 2010

dobre rano vsetkym.... veru aj ked ked uprsane ☹
musim povedat, ze aj ja som sa dobre vyspala chrbatik sa trosku umudril a nebolek tak...
maly chrust kopka aj cez noc, tak aspon ze chratik neboli.... 😀
ca sa dnech chystate porabat? ja nic mam navarene, poupratovane a v takom pocasi sa mi ani nic nechce 😝

kiwi82
6. máj 2010

ahojte zeny, dobre ranko. no pocasie je na figu ale aspon sa dobre dycha, ked takto poprsi. aj nam sa celkom dobre spalo sme si otvorili balkon. dnes sa musim pustit do upratovania ale len tak s mierou 😉 My mame 3 izbovy byt a doteraz ta tretia izba bola doslova skladisko - bezky, korcule, knihy, zosity zo skoly, skripta.... no a teraz to musime pre nase babatko dat doporiadku. tak pekny dnik prajem zatial papa

kishinka
6. máj 2010

Ahoj baby, tak ja varím fazuľkovú s udeným kolienkom 😝
A inak pohodička, káva, pc, a manžel ktorý zaspal 😉

julcek
6. máj 2010

Ahojte, ja som v praci ale vobec nic sa mi nechce,
Kiwi aj mna toto presne caka 🙂 , tiez mame trojizbovy byt a kedze sme boli sami bola to taka susiaren, a odkladacia miestnost na veci, a to chceme este malovat, som zvedava kedy sa moj muz do toho pusti. Stale to odklada pre ine povinnosti, ale ja zasa nema rada veci na poslednu chvilu, tak dufam ze do konca juna to stihneme. Chcela by som si potom pomalicky pripravovat izbicku.

kiwi82
6. máj 2010

kishinka - mnamky ale to by mna zasa stasne nafuklo po takom fajnom obediku. ja rozmyslam nad gulasom. este uvidim.
julcek - no a ja mam aj v tej izbe veci, co som vzdy odkladala, ze to sa mi isto este zide a teraz to uz musim razantne povyhadzovat lebo neviem, kde by som to vsetko ulozila. a pravdu ti poviem, ked kuknem na ten bordel, tak sa mi do toho vobec nechce pustit a ani neviem kde zacat.....

kishinka
6. máj 2010

Baby sa nesťažujte vás čaká iba jedna izba, nás od 1,júna komplet 3 izbový byt úplne so všetkým, cez podlahy, steny, vodu elektriku 🙄 hlavne dúfam, že to stihneme do pôrodu 🙂
Kiwi, ja vôbec nemám problém s nafukovaním môžem skoro všetko papať, takže sa teším na kolienko udené 😅

januliatko1985
7. máj 2010

AAAhojte, baby dnes nas poobede caka D tak sa tesim jak blchaaaa 😅 😵

januliatko1985
7. máj 2010

3D 😀

rubinka
Autor odpoveď zmazal
ivkafu
7. máj 2010

Pekne rano... januliatko, tak hlavne dobre zaostrite s manzelom 😉 ci tam bude pipik, alebo nebude 🙂 , ale hlavne pekny zazitok 🙂

januliatko1985
7. máj 2010

dakujem vam, potom sa ozvem, pripadne hodim fotky ak budu dobre.

ja som normalne, rano zvracala, nechapem, cele ranajky 😨 😖

rubinka
Autor odpoveď zmazal
terasa
7. máj 2010

cauko januliatko tak prijemny zazitok 🙂

terasa
7. máj 2010

ja sa chystam dnes do praci pozriet kolegyne a aj jednej zablahozleat lebo ma meniny
inak chcem povedat ze ja nemam narok na ziadnu dovolenku lebo som neodpracovala v tomto roku 2010 60 dni pracovnych,ze vraj budem mat narok na dovolenku az ked nastupim na matersku a to na alikvotnu cast z toho 10dni

terasa
7. máj 2010

co sa chystate dnes vy porabat?

rubinka
Autor odpoveď zmazal
terasa
7. máj 2010

rubinka drzim palce.chcem sa opytat to mozes pred tym cukrom doma jest a pit?

rubinka
Autor odpoveď zmazal