Košičanky na začiatku tehotenstva
ahojte baby, pozerám, že je tu téma pre košičanky, ale všetko sú tam väčšinou baby, ktoré už majú deti....tak skúsim založiť túto tému, možno si navzájom poradíme a pokecáme... 🙂
janka, nech sa vam to malicke ukaze v plnej krase... nie ako nas, naposledy sa stocil do klbka, takze ani fotku nemame 😒
k Dankovčíkovi, tam chodíme...
No baby ja som sa vrátila zo školy, ešte dobre že tam chodím iba raz do týždňa 🙂
Janulka joj držím palčeky nech sa maličké ukáže a môže kupovať konkrétnu farbu 😀
som si kúpila jahodovú výživu, takú som na ňu dostala chuť 😝
rubinka, sestricka nas dala na 17tu.... my ideme na prietoky a sestricka hovorila, ze to robi nejaka lekarka... tebe hovorila, ze tam bude Dankovcik?
lienka ty ides iba na prietoky ci aj na 3D? jebo ja budem chodit na prietoky, tak kde budem rodit, tak preto sa pytam
no ideme vlastne na 3D, od 30. do 40. tyzdna sa kontroluje rast plodu a prietoky... chceme este vidiet nasho drobca v brusku... snad sa ukaze tentoraz 😒
hej sa viem ze aj ja uz pojdem na prietoky preto ma to napadlo ze ci ty budes chodit k dank.....?ale to sa mi nezdalo kedze on ma toho aj bez toho vela .... 🙂 tak drzim palce a hlavne si to uzite 😀
to aj ja budem urcite chodit do porodnice... dakujeme 🙂
ivka, ale sa to blizi, ze? na jednej strane mam obavy, ako to cele prebehne, ale myslim pozitivne a tesim sa na to... 🙂
veru sa to blizi 😅 , ale my sa uz strasne tesime, vcera som napisala posledny zoznam( kedze ich bolo niekolko, vzdy som nieco doplnovala....) pre chrustika aj pre mna, co nam treba aj doma aj do porodnice... skrinku uz pomalicky zaplname a co by malo byt pre male babo doma na zaciatok, tak to uz mame aj to som spisala co mame 😀 , aby sme toho nenakupili vela...., ale je toho este dost co nam treba, ja sa tak tesim ked mu mozme nieco kupit....
ja sa bojim porodu, ale strasne sa na to tesim a verim ,ze to prebehne, tak ako ma a myslim pozitivne aj napriek strachu ....mne sa aj snivalo ze drobcek je uz tu, ze som ho kojila 😀 😉 nikdy som este nekojila, ale normalne som mala taky krasny pocit rano ze ake je to krasne, mat tak chrustika pri sebe a ze ma potrebuje 😅 🙂 ... jaj ako som sa rozcitlivela 🙂 len nech tam vydrzi do 40 tt
ivka, aj my sa velmi tesime, ked uz bude maly s nami, ked pojdeme kocikovat... 🙂 zoznam mam napisany aj ja, co treba tak na zaciatok kupit, ale este treba vela veci - drobnosti, ale uzitocnych. a aj pre seba do porodnice som este nenakupila, len chodim pozerat, co je kde a len to odsuvam, ze este je cas...ale veru ten cas velmi leti... 😅 no to ti verim, to musel byt krasny sen 🙂
rubinka, to sa mozno aj stretneme... naposledy sme isli dovnutra cca o pol hodinu neskor ako sme mali... mali toho vela a je to aj individualne, kto je kolko v ambulancii... pri dr. Muranskej sme boli prvykrat, tusim v 11. ci 12. tt... prijemna dr.
a to si mala nejake vysledky zle? alebo preco mas ist?
ahojte..... takze malicke sa nam ukazalo hned na zaciatku v plnej kraaaase a hned som vedela, ze je to chlapceeeeeek 😵 krasnucky bol, trosku rukou zakryval tvaricku ale potom aj ustocka otvoril,a nostek ma po mne cisto, potom hodim foto neskor 😉
janka, gratulujem 🙂 dalsi chlapcek teda... krasne sa vam maly ukazal. jaj, dufam, ze aj nas sa tak ukaze v stredu... 😕
dakujem lienka🙂
januliatko krasne fotky blahozelam k chlapcekovi 🙂
ja som bola na 3D v 12t pri MUDr. Muranskej a velmi mila lekarka
Cauko baby pozdravuejm vas a zelam vam prijemnu sobotu 🙂
januliatko srdecne vam blahozelam ku chalpcekovi 😉 pekne fotky mate
inak mohly by ste napisat tu zoznam ze ake veci si beretie do porodnice pre seba a pre babtko,dakuejm vam
Janka nádherný je maličký, gratulujem
a prajem vám pekný víkend 🙂
tak sme naspat z mesta, som u navena jak pes, ideme si pozriet s mm nejaky filmik a dnes uz ani na krok, boli ma cely clovek.a malemu sme kupili krasne vecicky sa vytesujem
🙂
Ahojte baby.
dlho som tu nebola.ani neviem,čo máte nové....akurát čítam,že bude ďalší chalan??blahoželám 😉 ten júl je nejako bohatý na chlapcov 😀
My sme sa pred 2 týždňami sťahovali na Furču.takže si viete predstaviť,čo to bol za stres.ešte aj teraz nemáme celkom upratané,ale už kašlem na to...už nevládzem.
ja som bola teraz na utz.robili mi tie prietoky a našťastie všetko o.k.bola som na toryskej u dr.rosochu.malý má 1512 g a je zdravučký.teraz najbližšia poradna ma čaká 1.6.budú mi brať posledné odbery.a na MD nastupujem od 23.5.vlastne nastupujem ako ,,nastupujem,,keďže som teraz na rodičovskej dovolenke.
mńa dnes ráno chytili také krče do obidvoch noh,že som nevedala ani vstať z postele.len som rýchlo budila muža,aby mi to rozmasíroval,ale stále ma bolia nohy.neviem od čoho 😒 no a stále ma bolí tá lonová kosť.už to začína byť so mnou čím ďalej tým horšie. 😠
terasa:keďže som min.rok rodila,tak viem,čo sa mi určite zíde do porodky a čo nie...Ale všetko závisí aj od toho,kde budeš rodiť 😉
takže beriem si toto:
vložky - tuším sa volajú SAMU.3 balíky
poporodné nohavičky-jednorazové-je tam 5 kusov
pomáda na ústa - skvelá vec,lebo budete mať suché pery od ,,predýchavania,,kontrakcií a nemožte ani piť
príbor
pohár
krém na bradavky-DM jednoznačne
župan-aj keď neviem,či v lete využijem...
podložka-mala som asi 2 kusy
samozrejme hyg.potreby
hrebeň
uterák
osuška
toaletný papier
papuče - 2x - aj do sprchy
Nočnú košeľu som nepoužívala,dali mi erárnu a bola som spokojná.lebo každý deň som potrebovala čistú a aspoň som neničila svoje...
a pre malú som mala len toto:
deku-ale rodila som v zime,takže teraz asi len tenkú
čiapku
plienky
vlhčené obrúsky
krém na zapareniny
Oblečenie mala tiež to ,,erárne,, a potom mi manžel doniesol z domu,čo som mu pred porodom nachystala.
mala som aj odsávačku - nepoužila som ju,lebo mlieko sa spúšťalo pomaly a odsávala som v sprche ručne 😉 takisto koj.podprsenku som nevyužila.bola som radšej bez nej,keďže prsia sa mi plnili jak divé a tlačila ma.ani tampony do podprsky som nevyužila.
ak som niečo vynechala,tak potom doplním.ale malo by to byť všetko
Teri super a dikes za rady skúsenej rodičky 😉 ešte som sa chcela spítať že ten krém na bradavky DM je taký čo sa nemusí zmývať pred dojčením??
Košičanky, chcem sa spytat,kde v KE je možné si pozrieť kočiariky Chicco S 3 a jane slalom pro. dakujem.

ahojte baby... my sme mali ist dnes poobede tiez na 3D, ale vcera rano mi volala sestricka, ze to presuva.. takze pojdeme buduci tyzden v stredu... nevadi, aj tak sa uz tesim. a potom stvrtok do poradne 🙂
a to pocasie je uz katastrofa... uz potrebujem surne slnko 😠