icon

Košičanky na začiatku tehotenstva

mata299
16. dec 2009

ahojte baby, pozerám, že je tu téma pre košičanky, ale všetko sú tam väčšinou baby, ktoré už majú deti....tak skúsim založiť túto tému, možno si navzájom poradíme a pokecáme... 🙂

rubinka
Autor odpoveď zmazal
januliatko1985
13. máj 2010

a postielocku uz mas rubi?

rubinka
Autor odpoveď zmazal
kiwi82
13. máj 2010

ahojte dievcata,
no rubinka, som to uhadla, ze dievcatko sa tesim. a je veeeelmi zlata.
kishinka velmi pekne su tie nohavice a to ozaj u cinana si kupila v dargove ci?

rubinka
Autor odpoveď zmazal
terasa
13. máj 2010

Cauko pozdravujem vas vsetky
ja som vcera dopadla u zubarky v poriadku vsetko mam dobre nic netreba robit,mam prist este raz zaciatkom 9.mesiaca
som dnes volala ohladom vysledkov s krvi tak su v poriadku,tak zajtra na 7.30 na lacno idem na ten cukor 😒
vcera sme boli s manzelom na nakup potravin,sme kupili pre drobca maly v akcii v lidli taku sadu flasky,cumliky,hrkalku je to krasne 🙂 odfotim to a hodim to sem
blahozelam rubinka k dievcatku 😉

terasa
13. máj 2010

este som zabudla povedat,ze to magnie b6 mam teraz brat 4krat denne jednu tabletku,okrem toho este beriem ascorutin,pyridoxin,vitamin e a nestastne injekcie na krv

terasa
13. máj 2010

Pre chrustika

lienka228
13. máj 2010

ahojte baby 🙂 tak mame za sebou dalsiu poradnu. maly je v poriadku, vsetko je ok... no sice aj vcera nam to povedali 😉 uz mi dr. vypisala aj papier na matersku, tak skocim v pondelok aj do prace to odniest... bola som aj v saci sa opytat na gynekologii, tak mi dala cislo, na ktorom sa potom mam objednat na 36tt na prietoky. a konecne je pekneeee 😎

kishinka
13. máj 2010

Hej hej tie rifle stáli 10€ u číňana, ale myslím, že teraz ich majú u každého čínana 😀 som ich už videla aj inde, aj iné farby , a aj tri štvrťové 😉

rubinka
Autor odpoveď zmazal
kiwi82
13. máj 2010

kishinka a este jedna vec, ze maju aj velke cisla? je to cislovanie S, M,..... alebo? a su dost siroke na stehnach? lebo to je moja problemova partia 😅 .

kishinka
13. máj 2010

Kiwi nweviem aké velkosti majú ja mám M, ale na stehnách sú dosť široké, je to vlastne taký šašovský strih 😀

terasa
13. máj 2010

kiwi ja som si tiez kupila u cinana rifle a tam mali aj velke velkosti od xl az po xxxl.su take sirsie na stehnach
davam aj fotku ake mam ja
inak ja som tiez videla ze teraz predavaju u cinakov tehotenske rifle a maju aj na leto kratasy riflove take tensie

dianocka
13. máj 2010

Ahojte baby,ked vam mozem poradit co sa tyka dojcenskych flias,tak ja som pouzivala a vlastne este jednu stale mam.Je to znacka MAM a su fakt perfektne.Su antikolikove a spodna cast sa da odsrubovat,takze sa vyborne umyvaju.Aj cumliky na tieto flasky maju podla mesiacov a su rozdelene aj podla tekutin.Moja dcerka ziadnu inu flasku ani nechcela.Este som mala aj AVENT flasku,ale ta nemala az taky uspech u dcerky.Co sa tyka praskov na pranie dodnes pouzivam LOVELU prasok aj avivaz,ale avivaz davam pol na pol s avivazou BATOLE,kvoli peknej voni.Inak do pol roka som nedavala ziadnu avivaz.No a kozmetiku tiez pouzivam pre dcerku od 6 mesiacov stale tu istu BUBCHEN.Tiez som s nou velmi spokojna.Do pol roka som ju natierala len OLIVOVYM OLEJOM a na zadocek som jej davala SUDOCREM.Takze aspon take mensie rady odo mna.

kiwi82
14. máj 2010

ahojte divcata, dobre ranko.
terasa fajne rifliky, ja som si nevsimla vobec ze u naseho cinana by mali tehu veci. musim tam dnes skocit a pokukat. no ja by som potrebovala urcite XL. mam radsej volnejsie veci.
dianocka dakujeme za rady. no ta lovela fakt nijako extra nevonia. trosku som bola sklamana ale aspon je to ciste 😉

kishinka
14. máj 2010

Kiwi ale tie moje rifle čo som kúpila nie sú tehotenské, takže ich hľadaj medzi normálny 😀

rubinka
Autor odpoveď zmazal
januliatko1985
14. máj 2010

bre ranko prajem 🙂

rubinka
Autor odpoveď zmazal
januliatko1985
14. máj 2010

jeej, no presne jak ta nasaaa 😀 mne sa tiez strasne paci

kishinka
14. máj 2010

Rubi nádherné, to je ako s tej reklamy na tie hniezda 😉

rubinka
Autor odpoveď zmazal
januliatko1985
14. máj 2010

kde ste ostatne kocky, co robite?

ivkafu
14. máj 2010

pekne predpoludnie... konecne sa zacina vycasievat, supeeeeer..... aspon dnes nech neprsi, ale to by som asi vela chcela....

tak vcera som bola v meste a zase som neodolala a kupila nieco pre nasho drobceka...sa tesim aj mm sa paci co som vybrala...
cez vykend pridu svokrovci, tak sa tesim.... 🙂 naozaj 🙂 nemyslim to ironicky....oni su perfektny, tak budeme mat, taky nakupny vikend...idem trosku popratkat a navarit, ale nic strasne to nebude, kedze som poriadkumilovna aj bez nevstev 😀

kukucnem aj ja nejake rifle, ale ja som si kupila HMku v BA perfektne nohavice, tristvrtove 20 eur stali, ale su perfektne... este lepsie ako co mam s maderny a tie stali raz tolko, alebo aj viac....

rubi do postielocky uz len mala chyba 😉

dianocka super typi, aj na tie flase...my sme sa rozpravali s tetou v maderne a ona sama povedala, ze tie avent niesu nic moc len ze znacka 😝 AVENT Philips a ze viacej sa za to plati, ale ze kvalitou su ak tie, chiccko dobre a aj ine... ukazala nam viacej druhov... napr. v avent sterelizatore sa daju sterelizovat, len tie avent flase umele a stoji okolo 50 eur ma aj tusim 4 flase aj este nieco, a v chicco sterelizator stoji 18 eur a daju sa tam sterelizovat aj ine znacky a aj sklenene flase...neviem sak kazda si uz vyberie co bude chciet, len skusenost som chcela napisat aku sme mali my.... a naozaj som zacala pokukovat, aj po inych nie len na Avent

terasa
14. máj 2010

cauko baby pozdravujem vas.ja som bola dnes na ten cukor vobec to nebolo az take sladke dalo sa to v pohode vypit,som pred nedavnom s tamat prisla
kiwi ak ty mozem poradit este tak ja som sa pytala u cinaka na hlavnej ako je aida velka a trosku vyssie ides uz smerom ku tescu tam mali tehotenske rifle aj vacsie cisla,dokonca mali aj kratasy tehotenske za 10eura

januliatko1985
14. máj 2010

a ja som vcera dozehlila vsetky vecicky pre maleho, dnes fakt veget a poobede jak sa vrati mmz roboty ideme k naam domov na spis, sa tesim,, uz som tam 2 tyzdne nebola.

terasa
14. máj 2010

chcem sa opytat vy ste nieco objednavali s pampyshop?

rubinka
Autor odpoveď zmazal
januliatko1985
14. máj 2010

terasa, ja som objednala celu vybavicku do postielky mam ju aj v albume, aj rubinka ma presne taku istu 😉