icon

Košičanky na začiatku tehotenstva

mata299
16. dec 2009

ahojte baby, pozerám, že je tu téma pre košičanky, ale všetko sú tam väčšinou baby, ktoré už majú deti....tak skúsim založiť túto tému, možno si navzájom poradíme a pokecáme... 🙂

kishinka
30. máj 2010

Baby včera mi došiel ten nosič pre malého, je super, už aby sme v ňom mali koho nosiť 😉
včera sme boli na svadbe, fajne sme si s manželom potancovali, každý mi vravel, že keby nevideli, že mám bruško tak by nevedeli že som tehu, tak sme vyvádzali 🙂
Idem si dať zmrzku 😝

kishinka
30. máj 2010

A takto sme s tatinkom vyzerali

kiwi82
30. máj 2010

@kishinka ahoj, jeeeej krasni ste. ty mas riadne brusko. a saty mas velmi pekne. to su extra pre tehule? jooj to je super, ze mozes aj tancovat. ja uz len ked som na mensej prechadzke uz ma brusko pobolieva v spodnej casti a aj troska tvrdne. a aj simonko tancoval v brusku? 🙂 ale urcite po zmrzke bude tancovat 😉 aspon u mna je to tak, ze ked ide daco sladke tak to je potom disco 😉

kishinka
30. máj 2010

Dakujem kiwi, tie šaty sú s tesca a nie sú pre tehulky ale ako vydíš dobre sedia aj na brušku 😉 malí pekne spinkal celú svadbu, a ked sme prišli domkov tak mi to dal riadne vyžrať, kopal až do rána 😀 no ja som bývala tanečníčka a bez pohybu by som nemohla, inak aj ked sme mali niektoré divčatá v súbore čo boli tehotné tak do toho 4-5 mesiaca chodili ešte na tréningi a vadčinou nemali problém, aj lekár mi vravel že mám velmy pevné bruško a že to je dobré ked sa hýbem, samozrejme že by som to nemala preháňať 😉

ivkafu
31. máj 2010

Krasny tyzden..... svieti nadherne slniecko, uvidime ako dlho vydrzi 😀
Ako ste prezili vikend? My sme boli u svokrovcoch, bolo na 1 🙂 . skoda ze aj sprchlo....

Kati, bola si kocka 😉 ,pekne satocky, tak ste sa super zabavali citam, parada aj maly musel mat zabavu 😉, citam ze tiez bude Simonko.... 😉 pekne meno sme vybrali 🙂 , ak budes moc tak pridaj do albumu nosic co ti prisiel, aj my by sme chceli kupit, tak sa mozno inspirujeme 🙂

rubinka
Autor odpoveď zmazal
januliatko1985
31. máj 2010

Dobre ranko kinderka.

kati, perfektne si vyzerala na tej svadbe a ten tanec ti zavidim, bo mna tiez dost boli spodok uz len ked dlhsie stojim alebo sa prechadzam.

a my sme vikendovali doma, akurat cez vikend sme boli u mm babky na dedine nedaleko ke a poobede prisla segra na nakupy tak som s nou behala cely pol dna po optime a galerke.inac v galerke na 1.posch tam kde je obchod takko, vedla queen a vedla neviem jak sa ten obchopd vola taky velky je alacny, tak tam celkom vzadu maju detske vecicky za suuper ceny, este lacnejsie ako v tom baby shope 😉 skuste kuknut.aj nocne kosele na kojenie rozopinacie za 6e.skoda, ze ja uz vsetko mam, tak pojdem nakupit tam ked malicky podrastie.

ja sa dnes chystam nerobit nic 😅 lebo mam navarene. a vy?

rubinka
Autor odpoveď zmazal
ivkafu
31. máj 2010

ja sa tiez nechystam nic robit 🙂 , len vysavat a pradlo postelne prezliect a utriet prach😉, navarene mam kedze nas svokra nabalila 😀....
super typ jani.... pojdeme kukucnut, tento tyzden sa chystam prat vecicky pre nasho chrustika, sa tesim 🙂

januliatko1985
31. máj 2010

rubinka, hej Kik, tak sa to vola.

rubinka
Autor odpoveď zmazal
januliatko1985
31. máj 2010

rubi, hej celkom vzadu vlavo na tej celej stene, ale este pri pokladni su take stojany a aj tam mali nejake dupky.

rubinka
Autor odpoveď zmazal
kishinka
31. máj 2010

Dakujem baby, inak ak ste nejaké alergičky ako to teraz zvládate, lebo ja som úplne hotová už ani ditiaden mi nezaberá 😖

terasa
31. máj 2010

cauko prijemne doobedie zelam 🙂
baby ja som bola dnes na socialnej poistovni odniest papier na penazne davky,som sa zastavila v tom detskom obchode baby shop a kupila som dve kusy ortopedickych nohaviciek 2 velkost,osusku aj s takou kapucnou na hlavicku 😉 este mi treba dokupit drogeriu pre maleho,prasok,avivaz a mam vsetko.v juli potom sa chystam vsetky veci vyprat a zehlit to bude roboty
cez vikend bola u mna na navsteve sestra aj so svojim syncekom tak sme boli,aj vonku na prechadzke.bol to prijemny vikend
ja sa chystam uvarit si polievku,popratala som byt a pradlo mi treba pozbierat s balkonu

terasa
31. máj 2010

kish uzasne fotky s tej svadby,super si vyzerala 🙂

lienka228
31. máj 2010

pekny dník baby 🙂 my sme boli včera zase na rybách, jaj, bolo super, a akurát keď sme došli domov, spustil sa lejak, sme to vystihli dobre 😉
v piatok sme boli po plienky, ivka, ďakujem za ten ponukový list... a už som objednala aj z mimibazaru odsávačku, flašky a ďalšie potrebné veci, tento týždeň by to malo prísť, tak sa teším...

ešte nám bude treba baby monitor, len nevieme aký kúpiť... vy už máte niektorá alebo ani nebudete kupovať?

kishinka, vyzerala si úžasne 🙂

januliatko1985
31. máj 2010

ahoj lienka, my mame tento monitor aj pestunku v jedno, u nas to stoji 140e a my to mame cez tuto stranku aj s postovnym za 90e.
http://www.amazon.co.uk/Angelcare-AC401-Movemen...

rubinka
Autor odpoveď zmazal
lienka228
31. máj 2010

ak by ste mali chuť prehliadať ten mimibazár, odporúčam.... sú tam oveľa lacnejšie veci /aj nové aj použité/.... každý deň sa tam pridávajú nové tovary... a ja čo som objednávala, tak som sa s nimi dohodla, že by som to chcela na dobierku a vyhoveli mi... lebo inak vačšinou tam píšu, že posielajú len po pripísaní peňazí na účet a to by som asi neriskovala...

rubinka
Autor odpoveď zmazal
lienka228
31. máj 2010

janka, tú značku poznám, už som na to pozerala, ale zdá sa mi to dosť drahé... a monitor dychu nechceme... kamarátka sa z toho išla zblázniť, furt utekala pozerať na malého, lebo jej to stále pípalo... a pritom malé bábatká občas prestanú na pár sekúnd dýchať, čo je normálne...rozmýšľame nad aventom... no neviem. ale potrebujeme, pretože máme poschodový dom...

lienka228
31. máj 2010

rubinka, tuším aj tebe posielala ivka ten ponukový list... či nie? no tak od tej baby, sme sa telefonicky dohodli, kam máme ísť a bolo 🙂 a odsávačku aj fľaše budeme mať tommee tippee... mali napísané v obchodných podmienkach, že tovar posielajú po pripísaní peňazí na účet a na dobierku posielajú dohodou, tak som sa ich rovno opýtala na tú dobierku a sa teším, že mi vyhoveli, lebo posielať 70 eur len tak na účet... no... to som nechcela. ak chceš, napíšem ti do ip, kto to je... majú dobré a lacné veci, aj postieľku cestovnú budem od nich objednávať... berú veci z anglicka...

rubinka
Autor odpoveď zmazal
kiwi82
31. máj 2010

caute baby, no ja vas obdivujem jak vy vladzete tolko behat po obchodoch. este stastie, ze existuje internet lebo ja som si takmer vsetko objednala. ja len trosku chodim a boli ma brusko. a mam aj take tlaky v brusku. mala sa posledne tyzdne dost rozhybala, mozno tym tie tlaky.
baby uz som sa to pytala ale aj tak. ako su vase babatka otocene? moja je stale priecne. to zn. hlavicku na jednej polke brucha nozicky na druhej. u vas je to ako? kedy by sa mali uz babenka odtocit do konecnej polohy? su uz vase deticky dole hlavickou?

rubinka
Autor odpoveď zmazal
ivkafu
31. máj 2010

lienka nemas zaco 😉 , tak to je super ze uz ste boli po plienocky.... urcite sa tesis....lebo ja som sa 😀 aj sa, ze uz ich mam doma a o jednu vec zo zoznamu mam menej 😉 aj my sme vcera objednavali odsavacku, aj sterelizator aj plienocky latkove cez net my to tiez budeme platit na dobierku.... baby monitor nebudeme kupovat, kedze byvame v byte ani monitor dychu... rozhodli sme sa s manzelom ze sa nebudeme este aj tym strasit a verim e ze vsetko bude ok a ked to budeme potom potrebovat, tak dodatocne dokupime.....
rubinka.... my sme sa dohodli s tou babou a boli sme u nej doma, ale este sme aj zistili pri pokeci, ze jej babka byva v nasom bloku, tak ze ked budeme nieco potrebovat, tak ked pridu k babke, tak nam donesu so budeme chciet....parada 🙂 ked jej zavolas, tak sa mozno dohodnete aj na inom mieste neviem 😀
nas maly je uz otoceny dole hlavickou, dufam ze sa uz inak nepretoci, ale citala som ze sa moze babo pretocit, aj par dni pred porodom, jasne ze je to menej pravdepodobne, ale moze sa 😀 mozno to bude citit, ked sa bude pretacat predsa je uz vecsie a ma menej miesta 😅 ked sa pretoci to budes citit, lebo tie natahovacky co vystraja aj teraz , tak to je nieco neskutocne...

kiwi82
31. máj 2010

Dievcata ta to co je za pocasie 😠

ssstanka
31. máj 2010

Ahojte.som tu nova a tak som tu medzi Vas zabludila. My cakame tretie babatko. Najstarsia Simonka ma dnes 11 rokov a zatial najmladsia Stanka bude mat 1 augutka 2 rocky

kiwi82
31. máj 2010

@ssstanka ahoj, a v ktorom tyzdni tehu si?