Košičanky na začiatku tehotenstva
ahojte baby, pozerám, že je tu téma pre košičanky, ale všetko sú tam väčšinou baby, ktoré už majú deti....tak skúsim založiť túto tému, možno si navzájom poradíme a pokecáme... 🙂
tak pevne tomu verim aj ja
vitaj stanka a pohodove tehotenstvo ti prajem 😉 drzim palce na poradni nech je vsetko ok.
stanka, tak vitaj medzi nami 🙂 aj ked my sa pomaly uz aj blížime ku koncu 😉
náš malý je tiež dolu hlavičkou, tak snáď sa už neotočí inak... už je mu tesno, chudáčik sa tam tlačí dosť 😒
stanka... vitaj, tak ty si si to uz prezila 2 krat 😉 , gratulujem
Ahoj baby vitaj ssstanka 🙂
kiwi ja som sa na polohu babatka pítala môjho lekára a on vravel že babatko sa môže aj počas pôrodu otočiť takže sa neboj, a inak si nerozmýšľala kiwi, že by si cvičila na fit lopte take ľahke cvičenia možno by ti to povolilo tie bolesti? 😅
Ivka inak ten vak čo si chcela aby somti ho odfotila tak je presne taký istý ako na obrázku vo fotoblogu a bližšie info nájdeš na
www.babaslings.com
Pekne predpoludnie, tak to co mame zase za uprsane rano, sak to ani z postele sa mi nechcelo vstat, hrozne 😠
ja mam dnes poobede poradnuuu, uz sa tesiim, ze co nove mame " tam dole".
vcera ma mm doma fotil, tak ked nejake fotecky poupravujeme tak hodim sem, ale neviem kedy, budem sa snazit cim skor 😅
kati dakujem 😉 presne taky, alebo este jeden typ sa nam paci uvidime 🙂
kocky az v piatok by malo byt pekne a aj cez vikend .... uvidime ale zatial predpovede sedia, sak vzdy len prsi a nic ine ani nepredpovedali 😝
ahojte baby,
som sa objednala na 3D ultrazvuk 🙂 sa vytešujem, budem vidieť drobca a dúfam, že ukáže čo to má v strede tela 🙂 . Už len vyčkať tie dva týždne.
Bola som včera na GTT...po vypití tej sladkej vody vody som myslela, že drobec bude vystrájať jedna radosť, ale opak bol pravdou, celý deň prespalo už som k v ečeru aj začala trochu hyseričiť, či je všetko ok. Našťastie večer sa ozvalo, tak som sa skľudnila. Ma ale vystašil drobec 😠 toto sa mame pedsa nerobí 🙂
ahojte... u nás začalo pršať včera večer a odvtedy to neprestalo 😠 ale napodiv sa mi dnes spalo dobre, tak som rada 😉
idem stiahnuť nejaké nové fotky do kompu, dám ich potom sem...
a moja druhá užasná skúsenosť v Tescu pri kupovaní akciových vecičiek..... znova hypertesco, vecičky mali síce doplnené, aj tie s medvedíkmi, aj boli označené že sú zlacnené, no neboli. Tak sme ich pekne krásne na informáciách vrátili. A dokonca nás pani na informáciách presviedčala, že zlacnený tovar je VŽDY označený ružovou nálepkou....no neviem, pretože sme kúpili aj dupačky a ponožtičky ktoré boli zlacnené, no na vysačke žiadna ružová nálepka nieje....
kocky 🙂 .... my sme boli vcera v tom obchode co ste vcera pisali ten Kik a kupili sme tam dve mikinky jedna s kapucnou a druha bez, peknucke a za super cenu... naozaj tam maju dobry tovar za celkom ludove ceny
cauko pozdravujem vas
ja som spala velmi dobe,ja vobec nemam problem so spankom
zajtra idem na kontrolu ku svojej lekarke.ja vobec neviem ze ako je nas chrustik otoceny mne to este nepovedali
hej rubi, mame stativ velky a nastavil samospust, tak aj on sa pofotil, aj ked velmi nehcel 😅 mam dokopy asi 140 fotiek, len ich treba upravovat, ja len tak narychlo daco upravila.
rubi, ja som este chcela take viac odvaznejsie, ale to uz sa mu nechcelo, to druhykrat, a ked bude vacsie brusko, asi tak o mesiac, musim ho prehovorit, bo to on musi mat tiez na to naladu 🙂
janka, fotky sú úžasnééééé 😉
priložila som aj ja nejaké fotky, už máme aj postieľku poskladanú, tak môžete kukučnúť 🙂
peknucke fotky jani..... presne tak aj my sa chystame na taketo fotky 😉 my sa zase radi fotime, ale cakali sme na vecsie brusko uvidime skusime 😉
dakujem lienka. postielocku mate kraaasnu, a vidim, ze vela z nas objednavala z toho pampyshopu, maju fakt dobre ceny.
lienka brusko 😉 super.... este podrastie, .... postielocka krasna aj to pradielko... 🙂
moje brusko je okruhle a sa mi zacali robit aj strie 😖 ,nepomaha ani viac denne mastenie bruska a este to strasne svrbi, tak ale co uz, len nech je chrustik zdravucky 😀

Ahoj,som v 11 tyzdni a zajtra idem na prvu poradnu tak sa tesim ako kedy som bola prvy krat tehotna 😀