Košičanky na začiatku tehotenstva
ahojte baby, pozerám, že je tu téma pre košičanky, ale všetko sú tam väčšinou baby, ktoré už majú deti....tak skúsim založiť túto tému, možno si navzájom poradíme a pokecáme... 🙂
neviem, či pozeráte, akurát hovoria v dámskom magazíne o tehotenskej móde...
aj ja pozeram pekne su tie veci 😀
Jani super fotečky, fak ako z fotoateliéru 🙂
lienka postieľka krásna 🙂
Baby jak čítam tak vy už máte všetko pokúpené, ja len tie dupky, ponožky, a nohavice bavlnené včera v Tescu 😒
To je tak na ..... nevedieť čo čakáme, ja by som sa už táááááááák chcela raelizovať ale kupovať "neutrálne" veci ma nebaví....
Ozaj, kde ste kupovali vankúšik a paplónik do postieľky?
tiež sa chystám stenšiť skladové zásoby pampyshopu (samozrejme až keď budeme vedieť pohlavie), ale k tomu, že majú v ponuke aj vankúšiky a paplony som sa ešte nedoklikala. Idem kuknúť. Dík rubi 🙂
no jak klikám, tak klikám, kategória prikrívky-paplony prázdna 😒
Ahojte maminky, tak dnes som bola na poradni a termin porodu mi vychadza na 25.12.2010 🙂 babatko sa krutilo jak na kolotoci tak doktor mal co robit....
Prezila som tehotenstvo uz 2xkrat ale toto tehotenstvo mi dava fakt zabrat,vkuse mi je zle 😝
tak poradna dnes dopadla dobre, len malicky je stale otoceny hore hlavickou 😒 a mame uz 1600gramov 😲 a zodpovedame gestacnemu veku,idem zase o dva tyzdne a uz mi asi da aj papier na materskuuuu,jupii, nastup mam 22.6. 😵
januliatko1985 drzim ti palce aby sa ti malicky otocil tak ako ma
dobre rano..... tak ja mam za sebou hroznu noc 😝 ..... ani jedna ani druha strana neni dobra, vsetko ma strasne tlaci, zaludok ani neviem kde mam, zlcnik boli ked som na pravom boku a maly sa poriadne natahuje, hrca hore aj dole, mechu ani nespominam 😖 a poslickovia su na dennom poriadku.... normalne som sa tak cudne citila ze som sa az zlakla 😅 uvidime ako to bude dnes 😀 este aspon 4 tt aby maly poriadne podrastol
Ahojte..... no ja som tiež dnes nespala ktovie ako dobre. mňa síce ešte nič netlačí, len som si nevedela nájsť príjemnú polohu.
Ináč baby, videli ste včera v tel. novinách príspevok že "lietajúce bábätká" ?!?!?!?!?!?!?! Sa mi zastavil rozum keď som to pozerala............. Tú babu by ktorá to precvičuje by som zatvorila do cvokhausu.........
Ivka...... no pekne sa Ti to kráti ako pozerám, držím palce nech to statočne dotiahneš min. do 38tt 😉
ahojte, tak vidim, ze aj vy ste mali zlu noc, ja som viac bola hore akosom spala, v kuse som sa prehadzovala, maly kopal, nevedela som si najst polohu a teraz ma strasne tlaci hlavickou pod rebrami,auuu.
ivka, a to ako si vedela, ze poslickovia? lebo ja minuly piatok som sa tiez take divne stavy a bolesti mala, tak neviem, ze ci to boli poslickovia abo co? 😲
a ktomu prispevku o tych lietajucich babatkach, nieco strasne, ta zena je blazniva, no comment 😠
Inak baby ja som možno divná ale čo myslíte tými posličkami? 😅 mi vysvetlite ☹
tak nevedela som najprv ze su toto su poslickovia, ale som sa aj zlakla ze co to je, hladala som na nete a presne to som nasla co pocitujem, aj dievcata na julovkach to pisali \ 😅 , kedykolvek aj v noci aj cez den aj viac krat, napr.ked vela nieco robim, teraz sa uz snazim vela oddychovat, lebo citim, ze sa to uz krati a maly tam ma uz malo miesta, neviem co to bude v 38- 40tt 😨 , chrbat si uz ani necitim a v noci ani spat nemozem no 😕 🙄, soms ischcela teraz aspon lahnut oddychnut, ale maly mi tak tlaci na zaludok ze este aj ranajky pojdu von 😠, prepacte 😅
lienka aj ty sa tak citis posledny tyzden , alebo dva? sme v rovnakych tyzdnoch, tak ci sa mam bat, alebo aj ty mas take pocity?
k lietajucim babetkam, teraz som si to kukla, tak to je strasne 😲 , sak ty rodicia su asi poriadne slahnuty 😝 , ona chce zarobit, ale rodicom sa cudujem ze nechaju a aj robia so svojimi detmi pokusy ☹ hroza
beatushka dakujem 😉 ja verim ze najmenej do 38tt..... este nemam nic poprate, sak vzdy prsi, ale prasok uz je doma 😅, pridu nam este plienky a tento vikend zacnem prat... aj tasku do nemocnice si asi zbalim tento tyzden 😲 no krati sa to bojiiiiiiiiim, ale strasne tesiiiiiiiim 😀
ahojte košičanky.....mam íst na diagnostiku na vrod. vyvojové chyby a prejasnenie šije.ku ktorému dr. by ste mi odporučili íst.?dankovčík alebo dosedla?a je medzi ich vysetreniami nejaký rozdiel? dakujem
to všetci od cvičiteľky až po rodičov tam vyzerali akoby na niečom fičali.............blázni, by som ich..... 😠
normálne som z toho out..... chúďatá deťúrence
ja som včera volala Dankovčíkovi skoro celý deň a nikto to tam nedvíhal, a čitala som na nejakom fóre, že má total plno, no ale cukorka možno budeš mať šťastie 😉
nakoniec som sa objednala u Dr. Dosedlu.........
majte sa zatial, idem pripravit na obed fajnucky salatik, mna sa tesim 😀
Ahojte baby.
ja len na skok.Bud.týždeň idem už do novej nemocky na kontroly.tak som zvedavá ako tam dopadnem.inak brali mi krv-krvný obraz,výter a ešte niečo...A mám málo železa,tak sa teším že až...
Keď bude čas,tak potom napíšem ako to v novej nemocke chodí-ak má niekto záujem.
držte sa.
a k tým poslíčkom...ja ich mám už od 32 tt.čím budete vo vyššom týždni,tým budú častejšie.keď som šla rodiť malú,tak tiež sa mi porod začal tzv.poslíčkami.som myslela,že to je planý poplach ale nebol.stále sa to stupňovalo až nakoniec prišli kontrakcie.inak odporúčam,ak máte dosť silných poslíčkov,tak skúste vaňu.ak bolesti prejdú,čo by mali,tak to je planý poplach.ak nie,tak budete rodiť.aspoň u mňa to tak bolo 😉 ale tak vy máte ešte dosť času na rodenie

ďakujem baby 🙂 rubinka, mm neodolal a vybral tie vecičky, že budeme mať malého tigríka doma 😀