icon

Košičanky na začiatku tehotenstva

mata299
16. dec 2009

ahojte baby, pozerám, že je tu téma pre košičanky, ale všetko sú tam väčšinou baby, ktoré už majú deti....tak skúsim založiť túto tému, možno si navzájom poradíme a pokecáme... 🙂

lienka228
2. jún 2010

ahojte tehulky 🙂 tak ja som bola v kuchyni odkedy som vstala 😉 noc celkom v pohode, malý mi dovolil spať aj na jednej aj na druhej strane, tak som bola rada 🙂 som piekla tortu pre sestru, dnes sa sťahuje z intráku, včera sa z nej stala Mgr. 😉 a ešte som skúšala také syrové roládky a robila som francúzske zemiaky na obed. a dnes mi došiel aj balík z mimibazáru... odfotím, čo všetko a priložím potom...

lienka228
2. jún 2010

ivka, tak ja zatiaľ poslíčkov nemám... aspoň si myslím... občas cítim bolesť v podbrušku ako keby som mala dostať krámy, ale to je len také slabučké a ani to necítim každý deň... a bruško mi párkrát za deň stvrdne, napne sa a potom sa zas uvoľní... to väčšinou ked dlhšie stojím. tak sa napijem vtedy a sadnem si na chvíľu... a mňa napodiv ani kríže ani chrbtica zatiaľ nebolia...

lienka228
2. jún 2010

ale chcem sa už pobaliť do pôrodnice, len akosi to stále odsúvam, že však je ešte čas... no ja viem, že už toľko času nie je... 😅 len nech tam malý vydrží ešte aspoň mesiac... stále mu dohovárame, nech sa neponáhľa 😅

ssstanka
2. jún 2010

ja som sa tiez nebalila,az neskor asi tyzden pred porodom a to sme tasku nosily stale v aute ze keby nahodou a furt nic...

ivkafu
3. jún 2010

ahojte tehulky....
stanka... tak to ze ste ju nosili v aute ma dostalo 😀 , sranda, ale chapem 😉

ja som sa vratila od zubara 😀 , stretneme sa az po porode 😀 , dnes sa mi celkom dobre spalo maly asi vycitil, ze mama si musi oddychnut 🙂, ale o to viac sa vecer pres spankom natahoval a krasne sa ozyval..... 🙂

terasa
3. jún 2010

cauko pozdravujem vas 🙂
ja som bola vcera na poradni vsetko je v poriadku,nabuduci tyzden mam poradnu.dokonca som aj pribrala dalsie kg
co sa chystate dnes porabat?
ja periem pradlo,chystam sa robit obed

rubinka
Autor odpoveď zmazal
terasa
3. jún 2010

ja som sa pomylila bola som na kontrole u svojej gynekologicky,ja chodim na poradnu raz do mesiaca,ale mala som problemy tak musim chodit castejsie ku naj na kontrolu
inak som v 27tt4den
som pribrala 5kg od zaciatku

rubinka
Autor odpoveď zmazal
terasa
3. jún 2010

tak sme na tom rovnako 🙂

kishinka
3. jún 2010

Tak ja som odo dnes 29 tt aj ked na koníkovi mi vždy ukazuje o týždeň viac, a mám 4 kg plus, ale ja som celkom rada, aspoň nemám problémy s kľbmy a s chrbticou 😅 aj tak ten posledný mesiac sa najviac priberá, takže ešte tie kilá pôjdu hore 😉
Mi ideme s manželom do kostola, lebo poobede som v práci takže sa s vami lúčim a pekný dník kinderka 🙂

rubinka
Autor odpoveď zmazal
terasa
3. jún 2010

rubinka co ides dnes varit?
kishinka tak prijemnu pracu 😉

rubinka
Autor odpoveď zmazal
terasa
3. jún 2010

tak drzim palce nech vyjde.ja som tiez chcela robit recept so spenatom,ale nakoniec zrobim nieco ine

terasa
3. jún 2010

rubinka uz mas vsetko pokupene pre malicku?

rubinka
Autor odpoveď zmazal
januliatko1985
3. jún 2010

aahojte, tak ja som sa vytrepala z postele pred hodinkou asi 😅 nazvyknem tak dlho spat, ale v noci som sa zase nevyspala, bo maly ma strasne tlaci a vcera ma tak kopol ked som sedela, ze som videla hviezdicky a velmi ma zaclo pichat v boku potom, ta ja neviem, co to to tam vyvadza 😎
ja mam navarene od vcera, mam fasirky a inac veget dnes zase, mne sa uz vobec nic nechce robit, a mm mi zakazuje robit, tak dnes sa on chysta vysavat.potom skocime ku svokricke na tahanovce.inac boli sme vcera pri sudkoch pozriet tak su koomplet zaplavene , a ze vecer uz aj most uzavreli, lebo poobede tam bolo hotove divadlo kolko ludi tam bolo.

terasa
3. jún 2010

rubinka tam my mame oblecenie uz kompletne aj od sestry jeden velky mech veci,aj perinky,vanicku tiez.treba nam doniest este od sestry postielku s matracom,paplon,fusak,deku,hrazdicku,stolicku
este nam treba kupit plienky,kocik,drogeriu,prasok a avivaz na pranie

lienka228
3. jún 2010

ahojte 🙂 u nás zas prší... síce nie moc, ale však stačí 😒 dnes vybehneme s mm po práci kúpiť matrac a ešte nejaké vecičky, tak snáď budeme mať šťastie a nakúpime. a netuším, čo mám variť 😒 to je moja dilema každý deň.

janka počkaj ešte, každým týždňom to bude "horšie a horšie". mňa to už riadne bolí...ešteže manžela poslúcha a vie ho ukľudniť. inak baby, mám odskúšané, že Mozart zaberá, keď je veľmi nekľudný a chcem ho uspať 😀

beatushka
3. jún 2010

Čaute baby,
všetky ste niekoľko týždňov predomňou a to ste pribrali len tak málo :-O tak teraz sa ja "pochválim" so svojim hmotnostným prírastkom........12,5 kg ☹ a to mám ešte plné 3 mes. do pôrodu..... Ale ono to tie kilá nejak samé nabiehajú........

ja som predvčerom uvarila "plný kotol" gulášovej polievky, aj kuracie prsíčka s broskyňou a syrom za celý plech takže aj dnes veget od sporáku 😀

jéééééé lienočka nové foto 🙂 ....pozerám, že to máš za rovnako ako ivka....... tak aj Tebe pohodové dotehuľkovanie 😉

lienka228
3. jún 2010

ahoj beatushka... no hej nové foto, lebo sa mi stáva, že to foto zmizne a potom sa rozčuľujem, že musím nahrávať iné 😠 neviem, prečo to tak zmizne občas... ano, mame to s ivkou rovnako 🙂 aj tebe príjemné tehuľkovanie...
ja som pribrala 11 kg od začiatku tehu... no uvidím, koľko to bude ešte za tento posledný mesiac 😉

terasa
3. jún 2010

cauko beatushka ty si vlastne v ktorom tyzdni?
baby u nas znova prsi to je hnusne pocasie 😠

beatushka
3. jún 2010

teri...... som presne 25+5 .........páááááni ak to takto pôjde ďalej 😒 Som zvedava na zhadzovanie tých prebytočných kíl, ale dúfam, že budem dllllllllho kojiť, tak to pôjde ľahšie dole
Aj u nás prší už nejaké dve hodiny 😒 a môj drahý išiel ráno na motorke do práce, snáď sa do poobedia nebo umúdri a drahý nezmokne

terasa
3. jún 2010

beatushka no tak to si odo mna dva tyzdne pozadu lebo ja som 27 😉

rubinka
Autor odpoveď zmazal
terasa
3. jún 2010

rubinka dik za typ vyskusam nabuduci tyzden 🙂

terasa
3. jún 2010

ja som piekla zemiacky v rure s maslom,a k tomu rybu pecenu v rure 😉

ssstanka
3. jún 2010

ivkafu nio ano nosily sme tasku s vecickami v aute,lebo uz sa mi dva krat vyhrazaly ze ostanem v nemocnici lezat a cakat na porod,lebo som pretahovala termin okolo dvoch tyzdnov...ale ja som terminy pretahovala pri prvej aj druhej,tak som zvedava ci budem aj teraz 😕

ivkafu
3. jún 2010

kocky, tak ja mam pocit ze uz aj z vody priberam 😝 , este ze mame doma super stroj a po porode sa na neho vrhnem 😉 a dufam ze to pojde postupne dole 😉 uvidime....viac nejem ako jem a kila sli hore, ale posledny mesiac sa uz skoro ani nepribera, tak uvime ci to bude aj moj pripad 😀

my sme mali vyborny salat a kuracim maskom vyborny bol...., mam uz pozehlene a veget kym nepride manzel z prace....

lienka aj my ideme dnes s manzelom na nakup mozno ze sa stretneme 😉 , ale my len optima asi, este nam treba vanicku, a tiez drobnosti, ale to uz je malickost na jeden nakup... 😀

este pridavam moje brusko vcera fotene, ale sa poriadne zvacsujem 😉 , ale hlavne ze je chrustik v poriadku 😀