Košičanky na začiatku tehotenstva
ahojte baby, pozerám, že je tu téma pre košičanky, ale všetko sú tam väčšinou baby, ktoré už majú deti....tak skúsim založiť túto tému, možno si navzájom poradíme a pokecáme... 🙂
ahoj,kedy dne neprsalo bolo by fajn..takze si celkom vytesena z tych veciciek,vsak? 😀
kiwi82 to si viem zivo predstavit
😀 ja som nejake tie vecicky odlozila aj ked som uz s dalsim babtkom neratala,ale.....moj muz si zaumienil a je to...
ahojte, tak a zase nam prsi 😠
Ivka neboj to je normálne že teraz priberáš, moj lekár mi vravel že v poslednej fáze gravidity priberie babatko až pol kila za 4 dni čo je dosť brutálne 😉
baby mi ideme od pondelka konečne prerábať byt, tak som zvedavá ako to pôjde 😅 a potom možno bude čas aj na nakupovanie pre malého 😉
pekny den.... tak teraz prsi, ale cez vikend sa ma oteplit 😀 , uvidime
tak nas maly asi uz zacal s poriadnym priberanim aj brusko sa mi zvacsilo dost dobre, aj tie kila a aj citim, ze uz len par tt a bude tu 😀
ahojte, ja som bola v utorok na poradni, pocula som maleho srdiecko vsetko OK
v pondelok idem na zatazovy test na cukrovku ☹
chcem sa opytat kupujete pre babo rovnaky pocet oblecenia vo velkosti 56 a 62 ??
@ivkafu, vlachy su odrezane od sveta,pocula si?a my byvame hned za potokom, teta uz ma soky, nevie co skor, ci dom ratovat.... ☹
jani hej som pocula, teraz som volala domov a my hovorili, ze uz aj tie domy za nasim sidliskom su uz zaliate 😝 , aj teraz som kukucka fotky na facebuku a tam dali valasani fotky a cesta nie hlavna, ale smerom na krompachy je skoro cela zaliata strasne ☹ a vy este aj pri vode byvate 😢, asi ani domov nejdete ci hej?
julcek .... ja som bola v starej nemocnici na GTT, v laboratorke v poliklinike na prvom poschodi....
rubi, hej rodicovsky dom je to, a ivka este rano sme chceli ist do vlach ale tiez som videla fotky a neni sanca sa dost tam ani z jedenj strany, proste su odrezany od sveta, strasne, az mi do placu a este furt tam prsi.
julcek .ten Labmed neviem co je? tak sa vola poliklinika pri starej nemocnici? ci co to je? 😀
janka hej sak som pocula ze asi ani ani 😒, ta vidis, ale asi by si nepomohla len by si sa zbytocne stresovala 😒
Jani ty sa hlavne netráp, bud v pohodičke, mne je tiež s toho dosť blbo, hlavne sa modlíme aby sa nám nevylial Ružín...
tak ked je to tak ze aj ten labak v poliklinike pri starej nemocnici sa tak vola, tak potom .....
julcek ja som tak sla na 7.30, teta ta vezme dnu vezme ti s prsta krv, aj moc a namiesa ti tam vodu, vezmi si aj poj citrona to ti bude staci, podla mna to nebolo az take sladke, nesmies nikde chodit len tam sediet na zadku, ani pit a potom o hodinu, zas vezme krv, aj moc a potom o hodinu zase krv aj moc a ides domov. tak skoro tri hodinky sa priprav
ahojte.... som si myslela, že konečne už nebude pršať, ale aj u nás prší... ☹ ešte dobre že bývame na kopci a voda stečie, ale inak v záhrade je všetko pod vodou ☹ a keď vidím, čo je na okolí, naozaj je človeku z toho až do plaču a ja som z tej vody už nervózna. ani von sa nedá ísť 😒 ale včera sme boli v galérii, sme kúpili matrac aj baby monitor, tak aspoň niečo... ešte kozmetiku, teplomer a vaničku... a nejaké vecičky veľ.62 - tie ešte skoro žiadne nemáme, a budeme vybavení na začiatok 😉
rubinka, boli sme v obchode Sheep dosť veľký detský obchod a monitor sme kúpili v Planeo elektro. jaj, a v Kik sme neodolali osuške s kapucňou a žinkou 🙂
to pocasie je na 😢 , normalne mam pocit ze na mna nieco lezie, uz ma pololieva hrdlo, ale uz je cajik pripraveny v termoske a ideme sa dopovat....
Ahojte kocky 😉 ktora ste uz rodili,viete mi dat nejake infosky ako to vlastne vsetko prebieha s vybavovanim nemocky doktora a tak?? kolko penazi mi naozaj bude treba? samozrejme aj ked poznate nejake finty na vybavenie nadstandartnej izby, ako funguju tie podplacacky a tak 😀

ahojte dievcata, ako sa mate? ja som dnes bola odnies papier na matersku do prace aj na socialnu poistovnu, zajtra mi zacina materska. a boli sme aj v Lidli a maju tam od dnes take vecicky pre babatka, sme kupili taky teplomer do uska tusim za 9 e, potom ohrievac na flasku za 11 e, taku mini lampicku do zasuvky za 3 e a este taky plysovy mesiacik s macikom, co ked snurku potiahnes tak hraje tusim za 6 e. ale maju aj kolotoc nad postielku a aj decky a spacie vaky.
@ivkafu pekééé velkééé brusko, no ja som dnes bola v praci a mi hovorili, ze jake male brusko mam.