icon

Košičanky na začiatku tehotenstva

mata299
16. dec 2009

ahojte baby, pozerám, že je tu téma pre košičanky, ale všetko sú tam väčšinou baby, ktoré už majú deti....tak skúsim založiť túto tému, možno si navzájom poradíme a pokecáme... 🙂

andrea0903
28. jún 2010

no pocasie zacina byt super a mna skolila choroba to nie je fer 😠 zajtra prudko do poradne a uz len lezat a potit sa

kiwi82
28. jún 2010

@andrea0903 a coze ta trapi? nadcha? ci hadam nie dajaky virus?

januliatko1985
28. jún 2010

dobre ranko 🙂 konecne take krasne rano a vyzera to tak, ze ma byt takto cely tyzden, super 😎

ja som dnes v noci strasne zle spala, ale to uz sa asi do konca tehu nezlepsi 😖 😅

co dnes budete robit? ja asi len oddychovat, sa mi vobec nic nechce, len hodim do pracky teraz a vecer mozno daco pozehlim.

kiwi82
28. jún 2010

@januliatko1985 ahoj, no ja sa idem prejst, daco kupim v potravinach a daco chcem upiect asi zeleninovu strudlu z listkoveho cesta.
o zehleni ani nehovor. moja segin mamka tu bola v sobotu, vsetky veci mi pozehlila pre babatko a cisteho casu jej to trvalo 6 hodin. a potom mala svalovku.

kishinka
28. jún 2010

čafte kočky, tak ja som teraz vstala 😅 poctivo dodržiavam rady skúsených mamičiek a snažím sa naspať dopredu 😀
Ja vôbec nemám problém so spánkom, môj malý cez den je hore akčný, a potom v noci krásne spí, ani na záchod nemusím vstávať, takže si to užívam, zatiaľ 😉
Ja budem čakať manžela, dnes máme prvé výročie 😵 tak sa teším na romantikuš, inak ked sme pri tej romantike, baby mamičky ktoré ste už po pôrode do kedy ste mali sex , ked ste boli tehotné??? 😅 lekár nám nič nezakázal, len chcem vedieť 😅

andrea0903
28. jún 2010

@kiwi82 aj nadcha aj kasel ta uvidime co sa z toho vykluje .my to dnes vidime na pizzu a daco este mnam

rubinka
Autor odpoveď zmazal
kiwi82
28. jún 2010

@rubinka ahoj no ja som mala kopcovito plny kos veciciek, plus 40 ks plienok, návliecky, decky, perinky, plachticky,... no mozno ze preto, ze je to take malicke to tak dlho trvalo. trebalo sa s tym kus aj pohrat 🙂 Tak potom daj vediet, kolko ti to trvalo 🙂

rubinka
Autor odpoveď zmazal
januliatko1985
28. jún 2010

rubi, ja tiez dost dlho som to zehlila, ale som radsej pri tom sedela, bo toho bolo dost vela, sa nezda, lebo su to malinke vecicky, ale som si dala zalezat, potom uz len tak ryhclo budem zehlit 😀

januliatko1985
28. jún 2010

ivka, livka kde steee?snad uz nie ste porodnici? 😲

kishinka
28. jún 2010

Hádam nie, šak ešte majú trošku času 😅

ivkafu
28. jún 2010

Ahojte tehulky..... tak ja som este 2v1 😉
mali sme super vikend boli svokrovci aj svagrina.... potom hodim co kupila svagrina malemu 😉

@terina25... si uz pripravena? ty si prva co to budes mat za sebou? 😉mas to zapar

@rubinka hej aj ja som si myslela ze sak co to pranie a zehlenie, sak pracka perie sama a dajak to len pozehlim, ale bola toho strasne vela a ruky a nohy ma tak boleli ze 😅 , su to malinke vecicky a dlhsie to trva ako ked zehlis velke veci 😉
kocky tak ma boli chrbat a poslickovia ze az 😅 ,ja som dnes mala poradnu, mam uz vybavenu moju dr. k porodu este mi povedala ze VYDRZIM DO BUDUCEHO PIATKU 😉 a potom uz mozme ist rodit 😅 jaj dievcata aj som si poplakala od strachu a aj od stastia 🙂 manzel ma 12.7. narodeniny to by bol krasny darcek 😅 uvidime ako sa maly rozhodne

lienka228
28. jún 2010

ahojte baby 🙂 aj ja som ešte 2v1, len som bola v poradni. všetko v poriadku, malému je ešte v brušku dobre, nikam sa neponáhľa 🙂 a ani bruško ešte nemám úplne posunuté dole 🙂 tak asi vydržíme až do termínu 🙂

ivka, tak to by si dala manželovi najkrajší darček na svete 🙂 držím palce, možno to tak vyjde.

jaj, taká som unavená... včera 15 stupňov, dnes už leto... aj tlak som mala veľmi nízky ☹ musím si dať kávu alebo colu.

dianocka
28. jún 2010

ivkafu a lienka228 drzim vam palce ,nech uz sa vasi malicki rozhodnu kedykolvek prist na svet.teste sa na ten nadherny a nezabudbutelny moment,ked ich uvidite prvykrat.mne sa az tisnu slzy do oci,ked si spomeniem na moju dcerku,ked som ju uvidela prvykrat.

ivkafu
28. jún 2010

@dianocka dakujem 🙂 , ja som taka vzrusena ze ked mi dnes po vedala ze na tyzden mam este vydrzat a potom cez vikend sa uvidi..., tak som si doma od stastia aj poplakala ze uz iba par dni a nas maly bude pri nas 😅

januliatko1985
28. jún 2010

@ivkafu to vaaazne? super, az ti zavidim 😅 ale sak ja to tiez uz nemam daleko, uvidim, co zajtra povie dr na poradni, ze jak to somnou vyzera.

livka, a ty sa tiez drz, este mas tiez chvilocku cas, cim je tam dlhsie, tym lepsie.

terina25
28. jún 2010

@kishinka čo sa týka sexu,tak ak nemáš nič zakázané od lekára,tak potom hajde robiť ťuťu muťu 😀 To je len na vás. 😉 U mňa je to ale tak,že ja moc nemám chuť a keď aj mám,tak manžel je furt v robote 😠 A sexovať s tým bruchom tiež nie je žiadna výhra 😖

terina25
28. jún 2010

@ivkafu či som pripravená??no ako tak...aj sa teším aj bojím,keďže už viem ,čo ma čaká a neminie 😒 ale tak hádam,že tento 2.porod bude lepší.teším sa,že už konečne nebudem mať to brucho,lebo ma už neskutočne obmedzuje a ,,naháňať,, s ním dcérku po byte teda nie je vobec sranda.a samozrejme,že sa teším aj na malého.no zase na druhej strane,ako to budem zvládať pri dvoch tak malých deťoch-toho sa bojím.ale zvládli to iné,tak musím aj ja.takže ak sa nebudem ozývať,tak preto,že nebudem mať čas.potom mi aspoň pošlite IP,že do akej témy ste sa presunuli. 😉

kiwi82
29. jún 2010

Caute baby, dobre ranko. dalsi pekny den pred nami 🙂 Hned ma clovek lepsiu naladu, ked slniecko svieti. My sme sa boli vcera s mamkou prejst do Galerie ale ledva som dosla domov, brusko tvrde a aj pobolievalo na spodnej casti aj take pichanie odspodu som mala. tak som si dala magneB6 a lahla som si.
Co sa tyka sexu tak mi od kedy som sa dozvedela ze som tehu sme nesexovali 😕 Zo zaciatku sme mali strach, kedze sme dvakrat mali problem, potom prisli nevolnosti to sa nedalo a potom.... sme si uz na tento stav bez sexu asi zvykli 😅 Mne to nechyba vobec a mm sa tiez drzi statocne 😉 Ved potom to dobehneme.

kishinka
29. jún 2010

No a je po slniečku ☹
Kedže ja som nejak extra nepribrala aj bruško je zatiaľ celkom malé, tak nám nerobí problém sa milovať, aj ked moj manžel sa viac bojí ako ja 😅
Teri neboj určite ti dáme vedieť, názov novej témy 😉

januliatko1985
29. jún 2010

Ahojte kocky. tak sme spat z poradne, vsetko vyzera byt v poriadku aj prietoky a monitor. o tyzden uz idem do poradne k svojmu pordnikovi, konecne 😅 my sme vcera boli trosku v optime, ale som chodila jak spomaleny film, bo tiez mi tvrdlo brucho, tak sme si sadli na zmrzku trosku poprechadzali a hajde domov.potom mi cely vecer tvrdlo brucho a boleli krize a dnes od rana ma zase boli brusko,aaach. budem asi len oddychovat zase a k veceru pojdeme ku svokre pozriet trosku.

januliatko1985
29. jún 2010

nesmut kati, to je len jeden mracik, hned bude svietit dalej 😎

co dnes budete porabat?

lienka228
29. jún 2010

ahojte baby 🙂 terina, držím palce, nech všetko dobre dopadne a hlavne nech máš rýchly pôrod 🙂

aj my už čakáme, kedy sa malý prihlási, ale keď mu je tam tak dobre, tak nech je len v brušku až do termínu 🙂 a ja sa naozaj ešte necítim na pôrod, fakt sa cítim dobre 🙂

ja dnes oddychujem, v podstate každý deň je už viac menej oddychový a poobede ideme s mm na masáž a na zajtra som sa objednala ku kaderníčke...

janka, super, že je všetko v poriadku a naozaj radšej nič nerob, len oddychuj s vyloženými nohami, nech ešte malý chvíľku vydrží v brušku 🙂

kishinka
29. jún 2010

No môj manžel je Peter a ocko je Pavol a najlepšia kamoška Petra, takže mám program, ešte niečo upiecť a ku svokrovcom a tak ...... 😝
Idem začať aby som stihla, a ešte aj bordel mám júúj ako v tanku 😒

ivkafu
29. jún 2010

ahojte kocky 🙂 tak ja som si zdriemla trosku poslickovia boli, tak som si lahla 😀 , ja dnes budem zehlit to je vsetko.

kati... peknu oslavu 😀

janka dobre ze je vsetko v poriadku sak mas este cas 😀

Livi 🙂 skoda ze naozaj nerodime v jednej nemocnici mozno by sme sa aj stretli 😀

nas maly mi dnes ide vytlacit lavy bok, citit tam nornalne nozicku, alebo stehienko ani neviem, ked sa zaprie, tak to je dobre bolestive a brusko mam vykrivene na jednej strane 😀, este pridavam domcek nasho maleho

lienka228
29. jún 2010

katka, aj môj oco je Pavol 😀 ale išli dnes na sestrine promócie, tak ktovie kedy prídu domov... ale prajem vám príjemnú oslavu 🙂

ivka, veru je to škoda, ale čo už?! no však potom keď už porodíme, môžeme sa stretnúť aj s detičkami, to budú zas už iné témy, ako na poslednom stretku 😀 ale ako pozerám, určite porodís skôr ako ja... máš už bruško oveľa nižšie ako ja... idem aj ja priložiť nové fotky 🙂

ivkafu
29. jún 2010

livi... sak uvidime ci skor 😅 , ale brusko mam uz nizko a este aj bude klesat mi povedala vcera dr. ze maly uz mam dobru polohu a ze teraz bude klesat do porodnych ciest, som jej hovorila ze ako ma boli chrbat a poslickovia, tak povedala ze ked mam poslickov, tak len na bok si treba lahnut a vela oddychovat, nie na chrbat lebo ze aj deticky maju potom problem

jasne ze sa potom stretneme uz ako maminky s detickami 😉

ta torta bola vynikajuuuuuca, aj fotku som teraz dala do mojho fotoblogu, ale adminky vymazali, ale uvidim ze co mi odpisu sak to bola jedna fotka a ani recept, tam nebol 😝 dakujem

lienka228
29. jún 2010

ivka, však už je to v podstate jedno, kto skôr, hlavne nech sú zdravé naše detičky 😉 hm, keď tak čítam, aké ty máš už ťažkosti, tak ja ozaj ešte vydržím 😀 a na chrbte ani mne sa neleží moc dobre, len chvíľu, spávam na jednom alebo druhom boku, ale nevydržím dlho na jednej strane... celkovo sa zle spí s takým veľkým bruškom a ešte keď je aj teplo 😒
som rada, že chutila 😝

no už som aj pridala dve nové fotky, tak ozaj moje bruško ešte má ďaleko od pôrodu, si myslím 🙂

lienka228
29. jún 2010

ozaj ivka, vždy sa zabudnem pýtať... bola si už na poučení o epidurálke? lebo ja ešte nie, mám ich ordinačné hodiny, ale nejako mi to nevychádza... neviem, či ju budem chcieť, ale pre istotu mi to aj dr. včera povedal, že mám ísť... keby dačo...