icon

Košičanky na začiatku tehotenstva

mata299
16. dec 2009

ahojte baby, pozerám, že je tu téma pre košičanky, ale všetko sú tam väčšinou baby, ktoré už majú deti....tak skúsim založiť túto tému, možno si navzájom poradíme a pokecáme... 🙂

rubinka
Autor odpoveď zmazal
terasa
15. mar 2010

rubinka ty si tiez teraz v 16 tyzdni

gabena1
15. mar 2010

rubinka, prezrela som si tvoj album, krasny, a ako si si tam stiahla www.pregnology.com, strasne sa mi to paci...

rubinka
Autor odpoveď zmazal
terasa
15. mar 2010

aha cize 16+1 den tak ja som 16+2 den,len 1 den mame rozdiel

terasa
15. mar 2010

gabena1 ziadne foto neprislo takze si sa nepomylila

rubinka
Autor odpoveď zmazal
gabena1
15. mar 2010

aaaaaaaaale, rubinka pisala ze hodila fotku bruska do albumu, a nakolko sme si pisali a prepinala som si to horedole tak som myslela ze to brusko je tvoje, ☹ ale určite aj tvoje bruško je take pekne ako rubinkine... 😉

terasa
15. mar 2010

rubinka nie 17tyzden.16 podla poslednej menstruaciia ked sa to pocita od zakroku ktory som mala tak som 14t+4dni
ale mne to uz je jedno hlavne nech vsetko je v poriadku a hlavne zdravie a malicke

terasa
15. mar 2010

ja nemam foto bruska ani sa nefotim.mne staci ked ho vidim netreba my fotky 🙂

gabena1
15. mar 2010

a ked kliknem na ten get the code, vidim tam nejaku adresu, mam ju skopirovať???poradis mi???ze kam to mam stiahnut?? dik

rubinka
Autor odpoveď zmazal
terasa
15. mar 2010

ok dik
ty si doma na marodke,alebo chodis do prace?

rubinka
Autor odpoveď zmazal
terasa
15. mar 2010

tak to mas blbe zi si nezamestnana
dlho si uz bez prace?

rubinka
Autor odpoveď zmazal
gabena1
15. mar 2010

babenky, idem sa dať do polohy ležmo, boli ma chrbát...tak neskôr,papa

terasa
15. mar 2010

no to mas pravdu
byvate s manzelom priamo v kosiciach?kolko mate rokov?

terasa
15. mar 2010

maj sa pa

rubinka
Autor odpoveď zmazal
lienka228
15. mar 2010

ahojte baby 🙂 no riadne sa to tu rozsirilo 🙂 boli sme par dni bez netu, sme trocha premiestnovali nabytok, malovali, no boli sme doma trocha rozbiti 😉
ivka, tesim sa, ze je vsetko ok. a aj ty budes mat teda chlapceka... a dokonca aj mata... no som zvedava, ako ostatne baby 🙂 my od toho 3D ultrazvuku volame babo uz len menom, a dokonca strasne reaguje na manzelovu ruku alebo ked si lahne na brusko, tak maly sa mrvi, kopka ho... no fakt je to skvelyyyyyyy pocit.
ivka, som rada, ze pizza chutila...
rubinka, vidim, ze ste si objednali tiez trojkolku cortinu x3. my ju uz mame doma, v cervenej farbe, ale uz kolekciu 2010. tiez bol v akcii - to asi bola uvadzacia cena.

terasa
15. mar 2010

cauko lienka228 pozdravujem ta

ivkafu
16. mar 2010

ahojte dievcata.... vcera sme cely vecer kukuckovali na nete na kociare a mame s toho gulas...
lienka a rubinka tiez sa mi paci ten co mate vy 🙂 , ale vahame, nasli sme este aj ine a za super cenu... uvidime
dnes ideme kukuckovat do obchodiku, tak sa uvidi ....
co dnes mate na praci?

mata299
autor
16. mar 2010

ahoj ivka, ja som bola dnes na odbery, som doma a totál hladná...my pôjdeme kočiarik pozrieť do poľska, ale do normálneho obchodu...chystáme sa na to v apríli, tak uvidíme

rubinka
Autor odpoveď zmazal
kishinka
16. mar 2010

Ahoj baby vítam Teresu a Gabinku 😉 sa teším že nás je stále viac. My sme tiež neboli cez víkend veľmy za počítačom tak som musela doháňať čo ste všetko písali, mne tiež lekár nebral krv na potvrdenie tehotenstva, lebo že keď test vyšiel pozitívne to len znamená že v tele je tehotenský hormón, a že to isté mu potvrdia aj krvné testy, ale ultrazvukom potvrdí tehotenstvo vnútromaternicové čo znamená, že tehu je v poriadku, takže sa ničoho nebáť 😀
Baby inak gratulujem ku chlapčekom, aj ja už strašne chcem vedieť čo budeme mať aby som aspoň trošku mohla ísť nakupovať 😝 máme ísť 31,03 na ultrazvuk, tak som zvedavá či sa nám ukáže 😀

kishinka
16. mar 2010

jooooj chcela som pridať bruško do albumu ale mám veľké fotky, tak musím čakať na manžela, nech ich zmenší 😠

kishinka
16. mar 2010

Podarilo sa 😀 mám album, a dúfam že čoskoro tam pribudnú aj vecičky 😅

rubinka
Autor odpoveď zmazal
kishinka
16. mar 2010

Ďakujem, Rubi počuj ty si už objednaná na 3D ultrazvuk ? Keď ja neviem ako to vlastne funguje, to ja sa mám spýtať svojho lekára alebo on mi povie a odporučí že kde má ísť?