Košický kraj. Ste tu, mamičky?
mamicky s kosickeho kraja
zatiaľ som tu, len môj syn práve kaká, tak idem k nemu. kľudne môžeš písať niečo. 😉
ahoj,
ja som tu ale len na skok idem dnes do mesta s malym treba mi nieco poplatit a aj danovy urad idem odniest papiere 😉 vsade hlasia ze prsi a u nas je tak krasne svieti slnko a je 15 stup. 😎 mam radost
ahoj, ak je to mozne, tak sa k vam rada pridam, som z vychodneho Slovenska, z Gelnice
Ahojte,
aj ja pochádzam z východu, aj keď už 6 rokov bývam v Leviciach, ak môžem, tak sa k vám veľmi rada pridám 🙂
jasné, doma je doma, na Veľkú noc ideme k našim, tak sa teším....pochádzam od Spišskej Novej Vsi.......
ahojte,
Zibzi ja som zo SNV ale do Gelnice chodim velmi casto mam odtial manzela takze tam chodime k babke 🙂
ahojte mamicky tak ja sice nie som z Košického kraja ale z Prešovskeho ale snad to nevadi 🙂 Tu do Ciech presnejsie na Moravu som sa vydala zatial tu nezijem este dlho 2 a pol roka ale často ma taha domov na Slov.,keby to bolo aspon trosku mozne hned by som sla🙂Som rada ze som objavila aj ine maminky zo Slovenska.

ahoj zuzulik- vitám ťa tu... 😵 Kde žijete v Čechách? My v Jičíne, královehradecký kraj.