Lady - snažilky III
Ahojte Ladynky -
Ladynky - snazilky - prajem nam aby sme boli coskoro tehulky
Ladynky - tehulky - aby ste mali skvele a bezproblemove tehulkovanie
Ladynky - skoro maminy - cize Zuzi a Maju, nebojte sa, zvladnete to lavou zadnou
Ladynky maminy - nech vam deturence rastu do krasy a robia len a len radost 🙂
Ideme na to !!!!
Vitajte v dalsom pokracovani 😀
Tini mozno ti zle nebude vobec 🙂 a nejake priznaky? prsia? unava? hm??? juj ja sa tak tesim 🙂
no unavena som bola ale som to pripisovala praci bo som robila vela, a prisa boli citlive včera dnes ani nie ale boli ma brucho mrchovsky a zaludok ,ale to od stresu tak sa ukludnujem
asi je skoro to riesit ale keby ze som tehu ako zistim termi porodu cca??? A tu tabulku nemate ze cinsky kalendar???
tini to je super...tak sa tesim...konecne sa to tu zlomilo a uz tu budu same tehule..jedna za druhou 😉 🙂
tabulku ma katka v albume a termin porodu si zisti na www.tehotenstvo.academy.sk - tam si das termin poslednej mrchy 😉
dakujem vavenka
a to som chcela od aprila vazne drzat dietu a chodit na korčule a behat 😀 😀
tini aj ja mam zavazok, ze od tohto tyzdna idem aktivne bicyklovať 🙂 konecne uz bude svietit slniecko a bude teplucko 🙂
http://www.tehotenstvo.academy.sk/index.php
ze 13.3. kocky to je moje stasne čislo sak ja 13. mam narodky
ahojteeeeeeeeee
tinika,jeeeeej,aj ja teda potichucky gratulujem a prajem,nech to dobre dopadne 😉
vavenka,katka,sup sa rychlo pridajte k tinike
ja som uz zacala s velkonocnym upratovanim,dnes som umylana detskej okno a vyriadila drobcom celu izbu,zajtra pokracujem kuchynou a tu z duse nenavidim upratovat 😠
Tini 13.3. urcite nieee, to by si mala byt december-max. januar 🙂 dobre si si to pozrela? 😉
Takže ak som mala mrchu poslednu 28.2. tak
Najpravdepodobnejsie som otehotnela 13.3. kedy sme snazilkovali prvykrat
som cca v 4 tt a 2d
dátum porodu idelany 5.12.
normálny dátum porodu bude 21.11.-19.12.
Tini ahaa, uz teraz chapem 🙂 tak super 🙂 ale ty vies asi presne kedy si otehotnela, kedze to mas v grafe vyznacene 😉
Evus tesim sa z Tiniky a mam celkom dobru naladu 🙂
vavenka no snazili sme sa 12 a 14.3 t.j. 13 a 15dc tak som to tam zadala a tak mi to napísalo
evus no a ked pocka jeden den tak to bude mikulas hihi
vavenka,no ono nechcemsa tiniky nijako dotknut,ale aby fakt nevedela,ze kedy otehotnela,ked sexovali dvakrat 😀
tinika,keby piateho,tak bude v ten isty den ako moj muzicek...a nech ti je jedno,co to bude,len nech to dobre dopadne,bude to prve a hlavne nech je zdrave a chlapci su strasni maznacikovia,aspon ten moj je urcite,len by sa mojkal
mne to jedno je hlavne nech je zdrave a je to prve tak toboz je mi jedno ci dievčatko alebo chlapček
no vidis evus sak mam len dva moznosti ze kedy som otehotnela hihihi
inac som nemohla zaspat včera a rozmyslala ako prezijem ze tento rok nepojdeme na dovolenku uz je to jasne hihihi
Tini na tu tabulku by som sa az tak nespoliehala, moje 2 kamosky su teraz v 7mom mesiaci, maju potvrdene pohllavie a presne naopak, ako tabulka predpovedala 🙂
Evus 😀 😀 tomu sa hovori spravna trefa 😀 😀
ahojky...no tini, to je super,blahozelam...pojdeme to potom zapit dzusom 🙂
adenka davaj si pozor na seba...ja mam nastastie tlak v poriadku, ale ja som zacinala s tlakom 90/50 a teraz je ako z knihy...ja som pribrala uz 8 kg, a tiez posledne 4kg za posledny mesiac...

tini kraaaasne ho vo vidiet....zajtra rano bude este krajsi 😵 😵 😵