Lady - snažilky III
Ahojte Ladynky -
Ladynky - snazilky - prajem nam aby sme boli coskoro tehulky
Ladynky - tehulky - aby ste mali skvele a bezproblemove tehulkovanie
Ladynky - skoro maminy - cize Zuzi a Maju, nebojte sa, zvladnete to lavou zadnou
Ladynky maminy - nech vam deturence rastu do krasy a robia len a len radost 🙂
Ideme na to !!!!
Vitajte v dalsom pokracovani 😀
Servus Kati, aj mna hned napadlo ze idete do toho splocne so Zuzub 😉 Inak co nove?
vavenka a ty si nakoniec mrchu dostala, bo nejak stracam prehlad, sak aj u teba to bolo nadejne ne?
Inac ahojte, som dosla az teraz, klienta mi volala, drže palce, 25. mam prvu danovu kontrolu na svojho sukr. klienta a akurat na takeho, kde boli same dodatočne, bo mala blby program tak ja som prerabala po nej vsetko tak sa bojim trocha. A stretla som kamosku co ma pol rocnu kocku taka zlatucka je
dnes som mala ísť na návštevu ku kamoške, čo má termín 24.5, ale už som ju nestihla lebo ju 2 hodky pred mojim príchod už odviezli do pôrodnice 😀 tak držte palce 🙂
Zuzi ta potom tak toho 6.12. dojdi aj k nam na navstevu nech ideme rodit 😀 Držime palce, a čo čakaju? Kočku či chlopa?
Zuzi no hlavne ze bude zdravy ne? Ja som akurat stretla dnes kamosku a sa pytala že ake mam pocity čo to bude, že ona pri obidvoch detoch dobre citili ze či baba abo chlop 🙂 ta ja ze som mala tusaka na chlapa ale tetka je presvedčena ze bude kocka ta som z toho jelen
Ahojte,
Tini este sa drzim, ale testy zatial negativne 😉
http://www.fertilityfriend.com/home/vavenka
Aden no nazdar, ako sa mas?
Sak drzat sa drzi, len tie testy stale negativne 😠
vave dobre sa mam, dnes ideme s kolegami na chatu, tak posledna takato akcia 🙂
a ty ako??
Aden ja dobre celkom, klasika, praca domov praca domov, sem tam na kafe s kockami, nic zvlastne sa momentalne v mojom zivote nedeje....
Daj aktualne brusko 😉
8 😠 😠 Odkedy su tu takmer same maminy a tehule, nejak nam to tu posmutnelo......A este aj Katka to flaka 😀
No ved ja nemam problem, pokojne si so sebou pokecam aj sama 🙂 Aj tak mi uz zacina zadrbavat 😀 😀
Vavenka no aj ja občas trpim samomluvou, neboj neni to velka vada 😀 😀
ja dnes v praci robim, bo musim niečo dokončit, lebo na buduci tyzden idem chystat podklady pre danovu kontrolu
hojky babenky 🙂
...ja sa drvim na statnice, teda aspon na polku, ale sa mi taaaaaaaaak nechce... 🙄
slubujem, ze ked budem mat po, budem viac prispievat, ale teraz nestihacka, tak vas aspon citam...
pekny dnik prajem 😎
ahojte kočky nikde nikto?
ingulik drzim vsetky palceky, aj nasa fazulka ti drži palceky 🙂

vavenka aj ja som , rada dnes mi končí mrcha, huraaa 🙂