Lady - snažilky III
Ahojte Ladynky -
Ladynky - snazilky - prajem nam aby sme boli coskoro tehulky
Ladynky - tehulky - aby ste mali skvele a bezproblemove tehulkovanie
Ladynky - skoro maminy - cize Zuzi a Maju, nebojte sa, zvladnete to lavou zadnou
Ladynky maminy - nech vam deturence rastu do krasy a robia len a len radost 🙂
Ideme na to !!!!
Vitajte v dalsom pokracovani 😀
zuzu tak to uz si mala jeden cyklus prestavku... noo fakt som zvedava ako to dopadne, ale dufam ze krasnymi //... kedy teda tesujes??
katka a ty ako???
ja takto: 🙂
http://www.fertilityfriend.com/home/katka444
a neviem co robit. ak teraz mrcha dorazi, mala by som ist na predoperacne a v auguste na laparku. ale moc sa mi do toho nechce. a v auguste sa mi uz kadekto nasluboval (rodina + kamaratk) ze cez moju dovolenku dojdu a nieco podnikneme. nechce sa mi im vysvetlovat, ze ja nemozem lebo budem dorezana a po narkoze ☹
a rozmyslam, ci sa neobjednat do martina do centra. len neviem ako na to spracujem mm 😒
katka no ked uz ste sa na to dali tak chod na tu laparku a uvidis... myslim ze priatelia aj rodina to pochopia...
a mozno ani nebude treba 😉
možno mrcha nedorazí.
ja čakám do pondelka, keď nič tak testujem 😉 inak divne vždy pred mrchou ma bolia prsia a teraz nič, ale zase aj tehule bolia tak neviem 😒
zuzb najlepsie priznaky vraj su ked nemas ziadne priznaky 😉
ja som z toho dost zmatena. nechcem vsade naokolo rozpravat, ze nemozme mat dietatko. a dovolenku by som si tiez vedela inak predstavit, nez v nemocke. marodku brat nechcem, zas aby sa v robote nevypytovali co mi je. a na PN budu vydiet diagnozu. 😖 😖 😖 uz som z toho na nervy
zuzu mna nebolelo nic 😉
katka neries stale okolie. VY chcete babatko a ostatnych je do toho trt.... povedz ze mas proste zdravotne problemy, alebo chod kludne s pravdou von... normalni ludia to predsa pochopia.... ale neupinaj sa na to co povie okolie a co sa budu vypytovat... ide predsa o vase babo....
kati kašli na to čo si myslia ostatný, ja to už tiež neriešim, aj ja som mala také obdobie že nikomu nič nehovoriť a všetko tajiť,ale teraz to už tak nerobím a aspoň sa ma každý nevypytuje, že kedy bude bábo a podobné otázky
presne tak..ja som tiez povedala ze sa nam nedari a ze sa liecime a skoncili vsetky blbe otazky....
zuzu ano, ani sme to necakali... asi tie kvanta liekov a vitaminov urobili svoje... alebo Maca.. uz dalsie 3 baby ktorym som ju poradila su tehulky....
babenky ja vieeeeem. ale ked je to tak tazke. najlepsie by bolo, keby uz ziadna mrcha nedosla 😠
no do kelu som zmazala cely príspevok,
zuzi ani mna nič nebolelo ked som bola tehu akurat som jeden den chodila na wc kazdych 15 minut hihi takze to vyzera dobre TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
katka nemas co stratit TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
ahojte dievcata, hlasi sa 'dusa stratena'. trosku som si precitala, aspon zopar prispevkov... my sa mavame fajn, veronika rastie ako z vody, je zlatucka. uz pekne sama sedi. a dnes uz dost vela popapala, normalne ma prekvapila. pridavam aj zopar fotiek...
dobré ránko, mum veronika je zlatá podobá sa na teba 😉
ja idem akurát teraz za hodky kočíkovať kámoškinu malú, tak sa teším 😵 😵 😵 malá má dva mesiace a kámoška sa ide trošku dať doporiadku 😀 ide ku kaderníčke
tini, no dúfam, že sa už na mňa nejaké tehulkovské výrusiky nalepili a ak nie tak sa hádam čoskoro nalepia 😉

zaslintat 😀