Lady - snažilky III
Ahojte Ladynky -
Ladynky - snazilky - prajem nam aby sme boli coskoro tehulky
Ladynky - tehulky - aby ste mali skvele a bezproblemove tehulkovanie
Ladynky - skoro maminy - cize Zuzi a Maju, nebojte sa, zvladnete to lavou zadnou
Ladynky maminy - nech vam deturence rastu do krasy a robia len a len radost 🙂
Ideme na to !!!!
Vitajte v dalsom pokracovani 😀
adenka,gratulujem a nech maličká Dominika rastie a robí vám len radosť.. 😵
zuzub,super správička,aj podľa mňa si tehuľka,lebo tie čiarky tam sú fakt dve.. 😵
vavenka,si na rade.. 😀
zuzub dakujem
a prave som sa dozvedela ze dalsia tehula na svete z konika juuj az dve jaky super den
no tini, umňa to isté ešte nie je, ale zajtra ráno testujem, kúpila som iný značku testu, tak som zvedavá...... 😕
zuzub prepac, tri s tebou, som na teba zabudla, ale kym som si overovala ze shaarka je vraj tehula ta som nasla dalsi nick ktory je tehu hihi takze super tri tehule
zuzub 🙂 normalne nechapem, čo den to nova tehulka, take plodne obdobie uz dlho nebolo 🙂 🙂 🙂
dobrá ránko, tak som opäť testla a test biely jak ľalia s jednou /, takže ten včerajší test bol iba planý poplach 😝 no čo už, zajtra môžem čakať mrchu...... 😔
babenky, tak ja už tomu vôbec nerozumiem, kukala som na ten test asi po 5-8 minutách a zas tam nabehli //???? 😕 😕 😕 ja vôbec tomu nerozumiem.....
no vidis zuzub tak ja si myslim ze tehulka si ale hcg este mas slabsie 😉 držkam palce nech to rýchlo stupa hore
ahojte
zuzub ale ja si myslim ze keby si tehu nebola tak by tam druha palicka nenabehla ani o hodinu 😕
takze uvidis ci dorazi mrcha a ak nie tak o dva dni testni znova 🙂 podla mna tehulka si, citim to v kostiach 😀
ak mrcha nedorazí cez víkend tak testnem v pondelok, no ale poviem vám veď toto je o nervy 😖 už nikdy, nikdy nebudem testovať skôr ako mi bude meškať mrcha 😀 😀 😀 😀 😀
zuzub sak ja som tiez mala take slabe, sak kukaj a to som robila na 31dc, az ten posledny bol silnejsi a to uz bolo na 36dc takze pohodicka, ty si tehulka a basta
Dobry vecer,
Adenkemoc grautulujem k Dominicke, nech si uzivaju jedna druhu, lebo to strasne letiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...
Zuzub drzim silno palce, nech tam tie 2 // ostanu navzdy!!!!!!!!!!!!!!!!!!
My sa mame stale rovnako dobre, akurat Kubkovi idu dalsie zuby, tak v noci nespava bohvieako. Zajtra ideme do poradne, tak som zvedava ako nam nase chlapisko vyrastlo 🙂
Kati a co ty ako tehulka, nevolnosti nebyvaju?
ahojte. ja som mala ist vcer k dr. na krv a sono. ale nikde som nebola . od stredy vecera do stvrtka rano som vracala a rano sa k tomu pridruzila aj hnacka. asi som schytala virozu od netery. ta to mala pred 4 dnami. tak k dr. pojdem v stredu. lebo on ma tehotne vo stvrtok ale stvrtok nerobi. tak dufam, ze to blbe sono zapne aj v tu stredu, lebo ma uz porazi. ja uz chcem vidiet moju babulku .
zuzub a preco?
zuzub ja ked som tehula nebola, tak tam proste ta druha / nikdy nenabehla ani po 2 hod.
ty tehu si, len je nizke hcg, tak preto ti ukaze druhu / az neskor. ja bysom na tvojom mieste utekala k dr.. na krv na hcg na potvrdenie, nech ti mozu co najskor nasadit tie lieky co potrebujes. 😉
som si Kati povedla, že testnem až zajtra a dúfam, že tam už nájdem riadnu dialnicu po 3minutach 😀 😀 😀
ak som tehula tak k dokimu mi stačí ísť budúci týždeň lebo aj tak neviem či by tam už videl srdiečko....
Bre ranko, tak ja som z Prahy spat s pozitivnymi spravami 🙂
http://www.fertilityfriend.com/home/vavenka

a ked si pomyslim ako som este vo februari revala, ze ja tehu nie som a svagrovci su hihi a ako sa to časom meni 😉