Lady - snažilky III
Ahojte Ladynky -
Ladynky - snazilky - prajem nam aby sme boli coskoro tehulky
Ladynky - tehulky - aby ste mali skvele a bezproblemove tehulkovanie
Ladynky - skoro maminy - cize Zuzi a Maju, nebojte sa, zvladnete to lavou zadnou
Ladynky maminy - nech vam deturence rastu do krasy a robia len a len radost 🙂
Ideme na to !!!!
Vitajte v dalsom pokracovani 😀
zuzu ja som to tiez preto teraz urobila, uz bolo dost stresu, som nestihla občas ani jest a bolo mi blbo a to mi za to nestoji
Dobre ranko 🙂
Uz nech je piatok 😀 sa neviem dockat.... Este si asi pre istotu spravim jeden test, len neviem kedy, mozno v stredu - pre pokoj v dusi a ulahcenie cakania 😅
no ved to a my máme niekedy v robote hrozný blázninec 😒 no uvím, doki mi povedal,že ked na mna toho bude veľa nech prídem a dá mi PN.tinika a tebe hned predpísal vychádzky? a ako ich máš?
zuzub ano hned, mam od 10-12 a 14-16 takze cez tyzden nemam sancu ist s mm niekde kedze robi od 8-17 hihi ale ked pocuvam ako baby aj do chorvatska na dovcu isli pocas PN a tak asi to aj ja občas porusim, len dufam ze akurat mna nenačapu, kedze peniazky treba.
zuzi pokial viem tak ano a preto cez vikend skoro nikde nechodim, ale cez tyzden sama sestrička mi povedala, ze keby dačo ta napisu papier a aj kamoska mi vie pozhanat, tak cez tyzden doobedu sa nebojim az tak
ahojte, mne je dnes znovu nejako 😝 rano ma taak natiahlo. ale ustala som to. dufam, ze to uz v tom 3 mesiaci skonci.
zuzi neviem, ale niekto mi spomínal ze o 9,30 večer boli ta neviem ako oni robia či maju aj nočne.
kati neboj ono to raz skonči uz len vydržať musis, nezavidim ti to je pravda
ahojte 😉
Kati neboj to prejde uvidis daj tomu tak mesiac a bude po nevolnostiach a vykukne brusko a uz si budes uzivat tehu 😉 Pamatas si mi raz napisala, nech ti je zle, len nech si tehu 😀
Tini a vy sa kedy idete prestahovat? Nam by mali tento tyz. vymenit okna a konecne snad zacat robit jadro, lebo bez toho sa nepohneme dalej.
Vsetkym maminkam aj tehulkam prajem pekny slnecny dnik 😎
Som bola teraz na WCku a na gatkach som si nasla stopy po hnedom vytoku 😖 a hned mam po nalade....
Tak uz len dufat ze to nic zle nebude. Ach jaj....
vavenka 😒 ale treba dúfať,že to nič neznamená,nepôjdeš,ale radšek k doki? ja sa inak tiež stále sledujem...
Zuzi az v piatok idem - dokina je v blave.... Tak ale beriem duph 3x denne, ascorutin mi dat nemoze - to by si kontrovalo s injekciami - takze uz len cakat... No jo - a dufat ze to nic neznamena.... Az sa bojim ist zas na wcko 😖
vavenka tieto pocity poznám ☹ veľmi ti držím palce, aspoň že máš ten duph.ja tiež keď idem na wcko tak mám strach 😒
Zuzi a ozaj, ako ti ide pichanie? Stale bezpolestne? Ci sa ti uz podarila aj nejaka ta modrinka? 😉
Zuzi ja to mam takisto - niekedy stipe - niekedy nie - niekedy ostane modrina, niekedy len bodka po vpichu...
Si rano pichas? Ja vecer, rano ako sa poznam by som zabudala 🙂
ahojte, vavenka ale ak by si to mala znova nepojdes radsej na pohotovost? ci okrem dufiku ajtak nic ine neurobia? 😒
Kati no asi nic ine....
Som bola na wcku a papier cisty, tak snad to bude ok 😠

ja uvidím ako to budem zvládať v robote ak bude toho veľa tak asi sa ozaj dám na PN