Lady - snažilky III
Ahojte Ladynky -
Ladynky - snazilky - prajem nam aby sme boli coskoro tehulky
Ladynky - tehulky - aby ste mali skvele a bezproblemove tehulkovanie
Ladynky - skoro maminy - cize Zuzi a Maju, nebojte sa, zvladnete to lavou zadnou
Ladynky maminy - nech vam deturence rastu do krasy a robia len a len radost 🙂
Ideme na to !!!!
Vitajte v dalsom pokracovani 😀
pekné ránko,babenky.. 🙂
tini,jak ti píše dátum,kedy si bola,váhu,moč,opuchy,pohyby a v tej rovine,ale na tej vedľajšej strane to ja mám.
Bre ranko 🙂
Ja dostanem tehu knizku az ked prezijem prvy trimester 🙂 doktorka nedava skor ......
Jeeej uz ste obe 30tt, super 🙂
ahojte, sm sa porezala tak pardon za pismo hihi
slni neviem či velky utz ale na prietoky idem v pondelok
a v tej knizke mam tak naskrabane ze neviem to prečitat a ani to cs tam nevidim
Tini coze si sa porezala?
Musis davat pozor 😅
Joj mi zacina byt normalne luto, take pekne pocasie mame na vychode cely tyzden, a ja musim vylihovat 😠
ta som isla umyt riady zo včera bo som nestihla ked som balila veci a som tak dobre utrela nozik namiesto s hubkou s prstom
vav mne je to luto uz dva tyzdne hi ale dnes kaslem vychadzky ideme na krstiny a ja si idem izit dnik
jéééj,tini,vy dnes vo veľkom oslavujete,tak si to užite.. 😉 hej,myslela som ten utz,čo prietoky robia,ja idem 7.10 a potom ešte krv raz budú brať.
vave,aj moja dr dáva tehu knižku až po 12tom týždni.
slni ja som chodila doobedu alebo poobede ale dokyna je uz na materskej ta dakto zastupuje ta preto tak neskoro
ahojte, vsetkym prajem krasnu nedelu 😎
my sme s mm doranajkovali, vypili kavu a idem varit 🙂 dnes som si trosku pospala, tak sme trosku pozadu xi xi
chceme ist dnes pozriet malemu autosedacku a chcem si kupit poltopanky, ale ako zistujem, tak je to normalne nadludsky vykon kupit obycajne topanky 🙄
Tehulky ako sa dnes mame?
caau janul, akoze ste tak dlho spali? Kde mate maleho?
Ja sa mam celkom ok 😉
Vave drahy rano vstal k malemu a ja som si este chrapkala do 9,30 a potom som sla do obchodu, maly isiel spat a my sme kavickovali 😎
Teraz isli von a ja upratujem. Ja neviem uz z toho niekedy "kolabujem". Stale upratujem a popratavavm a o 3dni je tu brutal bordel. Si hovorim, ze to hadam ani neni mozne lezie mi to uz riadne na nervy 😠 A Kubkovi, ked dam piskotku, tak ju mame natrusenu po celom byte a on ju ma az za usami 😀
ahojte 🙂 krásnu slnečnú nedeľu 😵 ja ešte varím obed, dnes nedeľná klasika rezne a zemiaková kaša, môj mm veľmi má rada rezne tak aspoň mu spravím radosť 😅
juuuj tak je vonku krásne hned by som niekde išla von
Slni este furt spinim 😠
Hej aj tu je krasne, som sa akurat pytala draheho co vari na obed 😀 tak vraj ze kuracie nugetky, ja som hrooozne zvedava 🙂
Rano mi spravil chlieb vo vajicku, teraz umyva vanu, este som mu nakazala povysavat, dat pracku a kupit kolacik pre mna 🙂
😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
Strasne zvuky idu z kupelne, dufam ze si chudacik neublizil 😀 😀 nema v tom bohvieaku prax....
Slni svagrina tam robila pred MD ta mi chcela vybavit, ale ze ne tak ze z domu dojde doki takze v podstate nic nevybavi a ja ani nepoznam tam nikoho, takze kto bude mat službu, nepocula som dobre ,ked bol doky vybaveny, velakrat ani neprisiel k porodu a zobral peniaze a tak
ja tam mám maminu sesternicu,tak uvidíme.. ako odrodiť nikto za mňa neodrodí,ale je fajn mať niekoho blízkeho pri sebe.. Aj mm beriem k pôrodu,ty ako?

Slni ja tiez mavam velke fotky ale zmensujem ich a pozriem do tej knizky ... ale neviem to najst, kde to asi je?