Lady - snažilky III
Ahojte Ladynky -
Ladynky - snazilky - prajem nam aby sme boli coskoro tehulky
Ladynky - tehulky - aby ste mali skvele a bezproblemove tehulkovanie
Ladynky - skoro maminy - cize Zuzi a Maju, nebojte sa, zvladnete to lavou zadnou
Ladynky maminy - nech vam deturence rastu do krasy a robia len a len radost 🙂
Ideme na to !!!!
Vitajte v dalsom pokracovani 😀
zuzi idem zehlit paťovi veci čo su vyprate a periem dalsie, takska zbalena tak napoly hihi
no idem zehlit bo nič neurobim a uz mam ohlasenu navstevu poobede a tak letim na kavu s kamoskou hihi a potom stretko smmm ideme objednat vstavanu skrinu na chodbu 🙂 bohaty program dnes 🙂
Zuzi no aj ja by som sla, keby som mohla....
Vo stvrtok mam poradnu, tak dufam ze ten prikaz "prisne lezat" uz bude zmierneny na "setrit sa" 🙂
ahojte, som sa chcela len pochvalit ako byvala snazilka z tejto temy, ze uz to mam za sebou..nasa Miska sa narodila 27.10. s krasnymi mierami 3820g a 52cm 🙂 Drzim Vam palce a tesim sa uz teraz na krasne miery Vasich deticiek...ja zas nakuknem, mala potrebuje otvorit mliecny bar 😀 😀 😀 pa zatim...
ahoj jahoda,klobúk dolu pred mierami malej,riadna slečna sa narodila... 🙂 nemala si ťažký pôrod? prajem veľa zdravíčka a radosti.. 🙂
babenky,ktoré už máte deti a máte doma monitor dychu nanny,neviete poradiť,lebo dnes som na nete čítala,že cez kokosový matrac to nemá dosah a my máme presne takýto matrac.. či je to fakt pravda.. 😒
Jahoda gratulujeeem 🙂 tak sa tesim ze to ma za sebou, ked bude cas, tak si prosime fotky a podrobnosti z porodu 😅 😅 😅 A krasne meno ste vybrali 😉 Prajem vela zdravia a stastia a nech mas dobre a poslusne babo 🙂
Slni ja netusim...... Dakde v mamickovskych temach sa o tom nepise? Ani neviem ci tu niektora ma monitor dychu 😕
Katka44 tak ako bolo na poraddni? Aj ultrazvuk ti robil? 😉
Ja uz sa tesim na stvrtok.... Som zvedava kolko krpec narastol 😅
ahojte ja len sem tam nakuknem, nemam casu dem velap isat..
slniecko my mame doma presne ten madrac Nany a mame aj presne kokosovy matrac, ten sa praveze najviac odporuca k tejto podlozke a ma to perfektny dosah, je super aj matrac aj ten monitor dychu, sme s nim spokojny,takze nemusis vahat.. 🙂
maju,pochopila som,tak ďakujem,lebo už som bola na pochybách.. takže môžme kľudne kúpiť. 🙂
Jahoda jeeee tak vy uz to mate za sebou, aky bol porod?? PRajem hlavne pevne zdravičko
slniecko ano kludne kupujte 🙂 a uz si pobalena do porodnice?
ahoj tini, no som zvedava ktoru z vas dvoch to skorej chyti 🙂
Caaau majuu,
ako sa mate? Som si pozerala fotky, ten Tvoj Peto je iny manekyn 😉
Vsetko ok? Papate, kakate, spinkate? A ty ako? Uz mas kondicku ako pred porodom? 🙂
ahoj vavenka. noooo mame sa super..vsetko je ok.klo klop klop. kakame papame, spinkame dobre, rastieme ako z vody..uz aj sam stoji a chodi s pomocou mojho jedneho prsta.. 🙂 kondicku mam ako pred porodom , akurat mi uz pomaly zacina odchadzat chrbat..ved vlacit 11 kg d zabrat, pockaj pridam jednu foto ..
a ty sa mas ako ? ako sa ma malicke v brusku? dufam ze ho dobre zivis 😀
ahoj maju tak to sme asi uz tri hihi
a katka nedala spravy ze ako pochodila???? Peťko je uz velky fesak 🙂
MAju kokso maly uz je jaky velky !!!
Super, tesim sa ze ste ok,..... No ja papam poriadne 🙂 kolko do mna vojde.... Teraz mam akurat obdobie bolavej hlavy, ale inak snad vsetko ok....
Katka este nerodila, len mala dnes tripple testy ci co, alebo pradnu, neviem presne 😉
myslim ze triple testy vavenka
ja tiez papam kolko da hihi ale občas musim často a mensie porcie bo uz ma zaludok malo miesta 🙂
😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 tini ja som tam precitala ze porodila namiesto pochodila...no ja som asi slepa.. alebo prepracovana z materskej..
a de ides takto vecer? nieze by sioddychovala.. chudacik Patrik, nosis ho na nocne vychadzky 🙂

ahojte, pekný dník 🙂 Kati držím ti palce 😉 mna tuším čakajú nejaké odbery budúci týžden