Lady - snažilky III
Ahojte Ladynky -
Ladynky - snazilky - prajem nam aby sme boli coskoro tehulky
Ladynky - tehulky - aby ste mali skvele a bezproblemove tehulkovanie
Ladynky - skoro maminy - cize Zuzi a Maju, nebojte sa, zvladnete to lavou zadnou
Ladynky maminy - nech vam deturence rastu do krasy a robia len a len radost 🙂
Ideme na to !!!!
Vitajte v dalsom pokracovani 😀
ahojte 🙂 maxi tak fajn, že je všetko ok 😉 ja som už inak tiež strašne zvedavá čo to bude, ale ešte si nejaký týžden musím počkať, mám ,ale také tušenie, že chalan 😀
ahoj zuzub. ja som tiez mala pocit na chalana. ale teraz je to take zmiesane. snad sa nam vo stvrtok ukaze.
ahojky...ja len kuk...ja som mala tusaka na babu a je tu...a je to riadna betarka vam poviem... 🙂
tini no od pondelka som zas v PO ak sa nic nevyskytne, tak sa ozvem a dojdem ta pozriet, ze ako sa gulate...dufam, ze mi dovtedy nezdrhnes porodit 😉
Ingu super, no ja sa chystam najskor v 38tt takze este mas sancu 🙂 tesim sa na vas
ja ale vôbec neviem chalanské meno lebo také čo sa mi páčia sa nehodia k nášmu priezvisku 🙄 .ale dievčatko viem Miška alebo Silvia 😉
Joooj dnes je den debil 🙂
Som sa konecne donutila nafarbit si vlasy... Ako tak cakam s farbou na hlave, preslo 40 min, reku ze idem zmyt farbu - nejde tepla voda !!! Som myslela ze ma drbne!! A este tie moje dlhe skutiska..... Tak som nahriala 2 hrnce, sak musela som to zmyt, ale viete ake to bolo umytie.... Este furt cakam kedy ju uz konecne pustia, ma pali cela lebka 🙄
A rozvarili sa mi spagety ! Chapete to? Spagety, co aj 12 rocne decko uvari, sa mi rozvarili !!!
No proste - doma bordel jak v tanku, ale radsej sa do nicoho nepustam, lebo mi este padne zrkadlo a bude 7 rokov nestastia 😀 😀
A to ani nepisem ze rano som mala zas spinenie - aj brucho ma bolelo, ale len taka jednorazovka, tak predpokladam ze sa krpec natahoval 😅 😅
Inak ja nemam absdolutne ziadneho tusaka.... Ani na chalana ani na babu, ani macny macik netusim 😅
kati,ja som z MI a rodiť idem do Humenného,tinika je z Prešova,takže sa nestretneme.. 😒
ale tini,môžeš mi dať na seba číslo,ja ti dám tiež a zistíme,ktorá skôr porodila.. 🙂 zajtra idem aj ja zas na veľký utz,tak som zvedavá,či neposunú dátum,ale nemuseli by,vyhovuje mi ten december.. 🙂
vave,deň blbec je dnes asi aj inde,nielen u teba,ja som dnes potrebovala vytlačiť esej,lebo mi ju treba zajtra ku skúške a čo nezistíš? že ti došla farba v tlačiarni.. ešteže existujú zlaté svokry,tak som jej poslala do práce a mi vytlačila.. 😅
Vave neboj, aj mne sa uz rozvarili halusky hihi a aj ja mam take dni občas, mali sme s mm taky jeden v sobotu, on dodrbal skrinku, ja kolače a este ine veci 🙂
Slni super napad, pisem ti IP
slni ulozene 🙂 a baby ja mam na ingulik čislo tak jej napisem ked budem rodit aby ste vedeli 🙂 keby nahodou aj slniečko uz bude rodit 🙂
no tak som vas troska pocitala, posledne dni som nic nestihala, vela prace 😀
tini, slniecko - este vyckajte s rodenim aspon 2 tyzdne 😀
vavi niekedy je taky den, ked sa dari tak s a dari 😖 ale zajtra bude den ked sa ti vsetko podari, za odmenu 😀
zuzi som zvedava, ci bude fakt chalan 😉
katka dnes lekarka nekukala ci ozaj dievcatko, sustredila sa hlavne na tu placentu 😀 tak musim cakat mesiac na morfo ultrazvuk, no co uz 😉 ty sa mozno teraz na poradni uz dozvies 😉 😉
Maxii juj sa tesim z tvojej placenty 😀 😀 😀
Konecne pustili vodu, tak som zmyla aj zvysky farby, az mam chrasty vo vlasoch 🙄 ale uz je dobre, aj som riad umyla a nic som nerozbila, ale varit nejdem, az zajtra 😅
Zajtra mam hned rano zubara, potom sa mozno trochu pomocem po meste a hajde domkov....
Joooj uz kcem vediet aj ja pohlavie, uz kcem nakupovaat 😅 😅 😅
vavi vdaka, aj ja tesim 😀 ked to takto pojde dalej mozno odrodim normalne 😅
inak ja mam zajtra home office, tak dufam ze tu budete dakto na pokec 😅 budem mat konecne cas sem nakuknut 😕 😕 😕
ahojte ladynky tehulky ako sa mate?
tini pockaj na 4.12... to mam ja narodky a potom urcite preberiem po tebe stafetu 😀 akurat budem testovat 😀
Dzou no ta ja uz potom do 6,12, počkam hihi stači? normalne bitka, uz asi tri kočky chcu po mne miesto hih
Tini neboj, aj po slniecku ostane jedno mieso 😉
Caau dzou, pockaj nech na teba kychnem : HAPCIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII !!! To je pisulovsky tehulovsky virus 😀
vave akoze dievčensky? Hhihi
tak aj ja posielam Hapciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ma urve z toho tehu vytoku, intimka uz aj v noci, menim milion krat a aj tak pretecie ☹
vavus chytaaaaaaaaam .. no snad si dam darcek na narodky 😉 ale tak este mam mesiac cas 😀
no sak tini 😉
vavi inac tento tvoj pisulkovsky urcite zaberie... mna totiz mm vola '' Pisulka''... ja viem ze niekto si mysli ze to co je ale mne sa to zda mile 😅

maxi tak super, ratulujem