Lady - snažilky III
Ahojte Ladynky -
Ladynky - snazilky - prajem nam aby sme boli coskoro tehulky
Ladynky - tehulky - aby ste mali skvele a bezproblemove tehulkovanie
Ladynky - skoro maminy - cize Zuzi a Maju, nebojte sa, zvladnete to lavou zadnou
Ladynky maminy - nech vam deturence rastu do krasy a robia len a len radost 🙂
Ideme na to !!!!
Vitajte v dalsom pokracovani 😀
ta evi nemozem mat vsetky deti take dobre to by si nemala na čo spominat 🙂 len neviem čo je lepsie mat vycvik hned pri prvom a pri druhom uz lahsie abo naopak hihi
ahojte,
tinik,mam sem tam pocit ako na ms,ale niesu to bolesti len pocit...mala si niekedy nieco take vo vyssom tt? 😉
pipi mam take pravidelne skoro kazdy mesiac okolo mrchy a posledny tyzden pravidelne rano a dnes aj poobede
tini,jooj,diki za ukludnenie..ja som mala poslednu mrchu 17.jula,takze tiez by to mohlo byt ze je to v case priblizne okolo mrchy 😉
pipi tak som rada ze som ta ukludnila ja som sa tiez bala na začiatku ale je to ok
pipi jasom velky optimista a som sa nastavila v tehu na to ez bude vsetko ok a dufam ze aj porod bude pohodovy a aj ze maly bude zdravy a kludny hihi
caute baby, ja este lezim v posteli aj ked uz sa mam lepsie, ale chcem to vylezat 😖 😖 😖
pomalysom sa zacala zaoberat vyberom kocika....tak brazdim net 😀
ahojte, maxi mas uz nejaky vybraty? mne sa zatial pacia tie tri co mam v albume. ale chcem ich ist niekedy popozerat nazivo do obchodu.
u nas je tiez hnusne. a este aj autobus ma rano oserkal. tak som musela potom dlho vyckavat a este aj prestupovat a aj tak som prisla neskoro do prace 😠
zuzub, katka - tie co ma katka v albume sa mi pacia 😉
este aj tento http://www.forbaby.sk/kociky.php?id=8&product=195
lenze musim ist presne ako katka pise si ich vyskusat do obchodu na zivo, musim citit ako ide do ruky, ako sa sklada, a td 😀
ja som na 90% rozhodnutá pre ten V-MAX , kámoška ho má od septembra a sú s ním spokojný, hlavne má väčšiu vaničku a dobre sa s ním manipuluje a čo je tiež dôležité tak je aj cenovo prístupný
juj ja idem v utorok o tyzden na sono. uz sa neviem dockat. dufam ze sa nam drobec ukaze.
zuzub a ty kedy ides na krv na vyvojove vady? kukam ze uz mas 16tt. 😉
kati mne už brali minulý týžden , ked som bola na poradni, tie prvé testy čo sa robia mám ok a teraz ešte tieto, sestrička mi vravela, že potom sa to dá do PC obidva tie výsledky a vyhodnotí sa to takým grafom, dúfam, že to bude ok.
ja idem na poradňu až 10.12. 😝
jujha, tak to este dlho do 10teho. neviem ci ja toto budem mat ako poradnu 😕 , tu mavam vzdy na zaciatku mesiaca. ale mozno aj ano. potom by som zase isla tesne pred vianocami na dalsiu.
hej kope mala, niekedy vac niekedy menej 😉
ja mam poradnu az 1.12., uz sa tiez neviem dockat 😕 😕 budem mat ten velky ultrazvuk
juj maxi, no ja sa neviem dockat, ked uz mna zacne drobec kopat. ja mam ten velky teraz o tyzden v utorok.
ja sa už tiež teším na kopančeky 🙂 inak včera večer, ked som ležala na chrbte tak som cítila v okolí pupka také akoby pukajúce bubliky 😕 myslíte, že to môže byť nejaký prvý signál ?

evi tak take dieta ti mozme v dobrom zavidiet, dufam ze aj moj mi dovoli pracovat popri materskej 😉