icon

Lady - snažilky III

vavenka
2. feb 2009

Ahojte Ladynky -

Ladynky - snazilky - prajem nam aby sme boli coskoro tehulky
Ladynky - tehulky - aby ste mali skvele a bezproblemove tehulkovanie
Ladynky - skoro maminy - cize Zuzi a Maju, nebojte sa, zvladnete to lavou zadnou
Ladynky maminy - nech vam deturence rastu do krasy a robia len a len radost 🙂

Ideme na to !!!!

Vitajte v dalsom pokracovani 😀

zuzub
13. feb 2010

kati čau, juuj cestovinový šalát si mi chute narobila 🙂
tak to máš super, že ti mm pomáha, tem môj nehrozí len ked mu poviem, že sprav toto a tamto, sám od seba to nehrozí 😒

vavenka
autor
13. feb 2010

Cau Kati, tak nech sa oslava vydari 😉

Zuzi ja si z toho nic nerobim, moj takisto sam od seba nespravi nic, takze vacsinou to riesim tak ze rozdelim ulohy - v sobotu sa vacsinou naranajkujeme a ja mu poviem, co treba aby urobil, a on to spravi 😀 a urobi v podstate vsetko okrem umyvania riadu....

zuzub
13. feb 2010

hej hej umývanie radu je nad chlapské sily 😀

vavenka
autor
13. feb 2010

Zuzi 😀 😀 uz sa tesim na linku v dome a v linke na umyvacku riadu 😉

zuzub
13. feb 2010

my si tiež chceme dať do bytu umývačku riadu, teda ja chcem 😀 lebo šak ked mm neumýva riad tak on by ju ani nedal

vavenka
autor
13. feb 2010

Zuzi 😀 😀 tak nejak, mam pocit ze niekedy si naozaj ten moj chlop mysli, ze sa riad v noci zahadnym spodobom umyje sam 😀

zuzub
13. feb 2010

kokso dnes ten mm pekne hrá na nervy, pýtam sa ho či pôjdeme na tu pizzu a on, že neviem 🙄 a natrel si 4 chleby s natierkou a mľaská mi to za ušami 😠 akože už ma fakt pekne serie

zuzub
13. feb 2010

no a ten náš drobec má dnes hyperaktívny den asi sa mi už cez ten pravý bok prederie vonku, čo stvára 😀 😀 😀

vavenka
autor
13. feb 2010

Zuzi 😖
Inak ten moj dosiel s brutalnou nadchou - zvalil sa na gauc a obskakujem ho 😖 urcite vcera sedeli v krcme a vonku chodil fajcit bez vetrovky 🙄

zuzub
13. feb 2010

vavenka tí chlapi 🙄
ja mám takú chuť na tu pizzu asi si objednám a kašlem na neho nech sa hrá na urazeného, ked ho to baví....

vavenka
autor
13. feb 2010

Zuzi no vidis, finom napad, a nech sa fucadlo napuci chlebom 😀

zuzub
13. feb 2010

tak tak vave a mu nedam ani privonať 😀 a čo vy idete na pizzu?

vavenka
autor
13. feb 2010

Zuzi co si !!
Tu vzdycha jak keby mal minimalne prasaciu chripku 🙂 ale tak verim... Taka fajna nadcha je niekedy horsia ako zapal pluc... Uz som mu navarila coldrex, dostal aj paralen navyse, osupala pomaranc, vypil acidko, teraz papka zmrzlinu a som zvedava co zaveli najblizsie 😀

tinika
13. feb 2010

ahojte, tak my dnes boli u mojej klientky, som tam zabila 3 hodiny a moji chlapi vonku zmrzli

zuzub
13. feb 2010

no tak máš doma také veľké dieťa 😀 nech si dá do nosa rozmixovanú cibuľu zabalenú v gáze alebo vo vate, to mu určite zaberie

tinika
13. feb 2010

a potom troska pri svokre a sme doma 🙂 a pasem marlenku mnaaaaam kto si da? čokoladovu

zuzub
13. feb 2010

ja som si práve salko otvorila, no geniálne je 😵

slniecko4
13. feb 2010

čaute babenky,konečne mám na vás čas,dnes posledná skúška bola.. 😉
katka,všetko najlepšie.. 🙂
vave,nevadí,že si ma obrala o miesto najmladšej rodičky. 😀
ináč,tak ako ty,skoro uvažujem o druhom bábätku,keďže nás vek tlačí,toho roku 32.. 😉
ostatné mamky čakateľky ako sa máte? bábätká v brušku počúvajú? 😉

slniecko4
13. feb 2010

tini,Paťkovi to až tak hnisá? Peťke ako to prasklo v nedeľu,hneď sa jej pekne zatiahlo,tak uvidíme,či to ešte zahnisá,alebo to už bolo všetko..

vavenka
autor
13. feb 2010

Zuzi no moj neznasa cibulu, tymyo receptom by som ho asi zabila 😀 😀 nejako to prezije....

Slni gratulujem k poslednej skuske 🙂 to je super 😉

Tini ja by som ochutnala z marlenkocky cokoladovej 😅 😅

zuzub
13. feb 2010

jááj vave tak potom som nič nepovedala 😀 🤐

tinika
13. feb 2010

vave ta startuj metlu a prid 🙂
slni no nasemu to tiez prasklo a začalo sa hojit ale potom zase a zase, a dnes pozeram ze chrasta fuč a červene a zase ide hnisat takze parada a doktor este dva tt dovolenka

vavenka
autor
13. feb 2010

Valentinske darceky nachystane? 😉 ja sa chystam upiect tortu, to je secko 😀

zuzub
13. feb 2010

no herec sa už asi odfučal, a že či ideme na tu pizzu, no normálne neverím, tak asi s ním idem 😀
a na valentína som aj ja robila nepečenú tortu s jahodami a kúpila som mu také tričko

vavenka
autor
13. feb 2010

Zuzi tak super, uzite si to 😉

tinika
13. feb 2010

Ja som dostala valentinske srdce pernik take krasne uz v utorok a to len tak ze mm videl a sa mu lubilo, inac si nedavame nic a kolače nepapa tak nepečiem

slniecko4
13. feb 2010

vave,dík.. 🙂
tini,aha,takže mám aj ja očakávať,že to ešte môže ohnísať.. 😒
mňa mm zobral dnes po skúške na valentínsku večeru,lebo zajtra máme iný program.. 🙂

vavenka
autor
13. feb 2010

Slni aj s malou ste boli ? Ci sami dvaja? Teda predpokladam ze sami, ale tak pytam sa 😉

tinika
13. feb 2010

slni kamos vravel ze jeho dcere to hnisalo pol roka a doktorka im dala len mast tak ja uz neviem, asi čo lekar to iny nazor, a nemusi jej to hnisat opakovane ako nam
vav večera parada a de ste mali drobca?
vave marlenka zozrata 🙂 ale este v chladničke mam keby si sa rozhodla dojst 🙂 sak tak daleko to az nemas 🙂

vavenka
autor
13. feb 2010

Tini len si dajte kludne, ja uz mam uvareny krem na zajtrajsiu tortu, takze zajtra uz len korpus upecem a budeme sa olizovat az za usami 😉 - teda dufam 😀 😀