icon

Lady - snažilky III

vavenka
2. feb 2009

Ahojte Ladynky -

Ladynky - snazilky - prajem nam aby sme boli coskoro tehulky
Ladynky - tehulky - aby ste mali skvele a bezproblemove tehulkovanie
Ladynky - skoro maminy - cize Zuzi a Maju, nebojte sa, zvladnete to lavou zadnou
Ladynky maminy - nech vam deturence rastu do krasy a robia len a len radost 🙂

Ideme na to !!!!

Vitajte v dalsom pokracovani 😀

slniecko4
18. feb 2010

pekné ránko prajem.. 🙂 pozeráte hokej? 🙂

evitkamalicka
18. feb 2010

dobre ranko

ja pozeram

slniecko4
18. feb 2010

evit,ide nám to,čo? vidím to tak,že prehráme.. už v poslednej tretine to asi nedobehneme.. 😒

evitkamalicka
18. feb 2010

nevadi, aj tak su dobrí

evitkamalicka
18. feb 2010

skoda, ze sa nechavaju tolko vylucovat

vavenka
autor
18. feb 2010

Ranko, aj ja pozeram, a som sklamana ☹ no nic, ved klasika, s Cechmi mame proste smolu 😅

slniecko4
18. feb 2010

vave,asi tak,nejak nám to s Čechmi nejde.. ako vždy..

evitkamalicka
18. feb 2010

kokso tito rozhodcovia su slepi

zuzub
18. feb 2010

čaute, ja som hokej nepozrala, som ledvom vstala do roboty o 7.30, posledné dni som nejaká unavená 😝 zajtra už konečne piatok 🙂

ingulik
18. feb 2010

ahojky...no my sme s Nikou pozerali...zase sme prehrali aj vdaka rozhodcom, lebo chlapci celkom dobre hrali..no co uz, chleba aj tak lacnejsi nebude...ako vravi moj mm 🙂
mne uz je lepsie, hrdlo neboli...pomohlo homeogene a panadol 🙂

tinika
18. feb 2010

ahojte
aj baby prehrali :(

ingulik
18. feb 2010

to tu dnes nikoho niet?

slniecko4
18. feb 2010

ahoj ingulik,nevieš náhodou,čo môžem na nádchu,keď kojím? na hrdlo si dávam folsalvin,ale dnes mi už aj z nosa tečie.. citróny do čaju asi nie,že?

vavenka
autor
18. feb 2010

Hojte dievcata,

tak u mne dnes nadcha vrcholi, kycham v kuse, tecie z nosa, boli hlava... No sranda.... Inak olynth je nenormalne dobry, som odolavala, ale uz sa to nedalo vydrzat.....
Inak cely den taky nemastny neslany, som as rano povadila s drahym, potom ma to preslo a nejak len prezivam, najhorsie je ze ci clovek fakt nic nemoze dat... No nic, nejak vydrzime 😅

ingulik
18. feb 2010

slni....trochu citrona do caju neuskodi...ja som brala aj Preventan Akut...to sa tiez moze...a nedam dopustit na homeopatika od Boironu...homeogene, oscilococcinum a na kasel Stodal...do nosa je dobry aj Physiomer alebo Nasivin pre deti...
a urcite viem, ze par dni mozes aj panadol alebo medipyrin...ja som brala triktrat denne dva dni...ide o to ze nesmies lieky co nesmu dojciace matky brat dlhodobo, aby sa liecivo neukladalo do mlieka, ale niekolko davok sa moze...tuto info mam od znameho neurochirurga a tiez od primarky v detskej nemocke

petafr
18. feb 2010

ahojte kocky! Ako sa mate? Co nove vo vasej temicke? Blizia sa vam dalsie porody?
Ako sa maju malicki??? Vravte, vravte...
ja v pohodicke, mali sme cely december pauzicku po tom microaborte, v januari sme sa snazili a nic, a od februara sme zase kazdy v inej krajine... je to o nicom take snazenie, mozem cakat aj dva roky 😀 😀 😀
ale dufam, ze coskoro sa nam znovu zadari...
Opatrujte sa! 😵 😉

tinika
18. feb 2010

petarf my fajn, maly papka, rastie, počuva držim vam palce

slniecko4
19. feb 2010

dobré ránko..
ingu,dík za tipy,dám dnes všetko nakúpiť.. Večer som už len s rúškom kojila malú,aby sa nenakazila a vám poviem,že to je iná sranda,keď mi vkuse tečie z nosa ako z vodovodu.. Ja som si dala párkrát do nosa olynth,dúfam,že nevadí..

katka444
19. feb 2010

huráááááááááá, vyhrali sme 🙂 🙂 🙂 🙂

evitkamalicka
19. feb 2010

dobre ranko, ja som uz stihla dnes krvicku na AFP testy a aj hokej od tretej tretiny a huraaaaaaaaaaaaa 😵

vavenka
autor
19. feb 2010

SLovenskooooo 😀 😀

zuzub
19. feb 2010

čaute 🙂 juuuj šikovný sú tí naši hokejisti 😀 my sme pozerali v robote 🙂

ingulik
19. feb 2010

slni ty malu nenakazis...lebo tvoje telo produkuje protilatky do mlieka a tak je mala imunna proti tvojej chorobe...horsie by bolo, keby bol chory niekto iny...
inak bre ranko prajeme...jak krasne je zobudit sa a zakricat si vyhrali sme!!!! 😀

ingulik
19. feb 2010

petafr...ahojky...minule som na Teba myslela, ze si sa davno neozvala...tak to je blbe, ze mas mm tak daleko 😒

slniecko4
19. feb 2010

ingu,som nevedela,že odo mňa nemôže byť chorá.. Už mi švagriná doniesla na nádchu coryzalia a na hrdlo homeogene 9 a to oscillococcinum,pozerám,že to všetko skoro každú hodinu treba brať,okrem oscillococcinum.Dúfam,že pomôže. A nevieš mi náhodou povedať,čerstvý ananás sa môže jesť pri kojení? Lebo pediatrička mi povedala,že sa môže a všade sa píše,že citrusové ovocie by sa nemalo..
petafr,ahoj.. 🙂

ingulik
19. feb 2010

slni o ananase neviem...mozes skusit a uvidis ci to malej nieco urobi...ak sa nevyhadze tak mozes, vsetko je to individualne a treba skusat...ja som jedla skoro vsetko, okrem jahod, papriky a paradajok lebo viem ze na to v rodine mame alergie...ale postupne treba skusat a zvykat babo na vsetky chute...uvidis na malej ci jej to vadi alebo nie...drzim palce aby ta to preslo, ja neznasam ked mi tecie z nosa, je to take otravne 😖

slniecko4
19. feb 2010

ingu,tak,tak,začnem kojiť a musím 4krát od nej vstať a vyfúkať nos.. 😒 neznášam nádchy..

vavenka
autor
19. feb 2010

Joj ja tiez paradne nadchujem, ale mam pocit ze vcera bol vrchol, dnes je to o trosku lepsie....

ingulik
19. feb 2010

ja na ndchu najradsej zodac beriem, ten zabera uplne super ale nesmie sa v tehu ani pri kojeni 😒

vavenka
autor
19. feb 2010

Ja mam bioparox a olynth.....