Lady - snažilky III
Ahojte Ladynky -
Ladynky - snazilky - prajem nam aby sme boli coskoro tehulky
Ladynky - tehulky - aby ste mali skvele a bezproblemove tehulkovanie
Ladynky - skoro maminy - cize Zuzi a Maju, nebojte sa, zvladnete to lavou zadnou
Ladynky maminy - nech vam deturence rastu do krasy a robia len a len radost 🙂
Ideme na to !!!!
Vitajte v dalsom pokracovani 😀
Tini no tak to si stastny clovek, ja aj tie 3 eura mam za uhorsky rok 😀 😀
No ved prave, ja si tiez nemyslim ze by babatko az tolko curalo, aby sa k madracu precuralo, takze by som chcela abyze uz ked mam vraj kvalitny madrac, tak nech je aj funkcny......
ahojte cicusky,
pozeram vasu debatku, tak paplon a vankus mame ale vankus sa nesmie davat a pod paplonom sa mi krpata tak potila ze sa v noci budila a mala uplne mokre vlasky. ja odborucam spaci vak a deku... ked je chldnejsie, je zlozena napoli, ked je teplejsie tak iba jedna vrstva...
a ja som pod plachtou mala taku gumu, aj sa zisla, lebo mala mala reflux a grckala vela hlavne v postielke, ale ked som potom menila plachtu, bolo na tom koopa sajrajtu, nechapem co, taky prach alebo akoby jemny strk...no nechapala som..tak som to vysmarila a uz tam nema nic 🙂
caau aden 🙂
No ja si tiez myslim ze podla potreby sa kazda budeme vediet zariadit, asi aj zavisi od toho ako chladny/teply je byt atd atd....
Ako si sa mala cez vikend? 🙂
vave no presne, na mna kazdy hucal nech malu babusim, lebo je jej zima a ona chuda sa potila a potila a nespala, nervna bola.. potom so si postavila hlavu, obliekla ju lahko, zakryla dekou a spala ako anjelik... dnes ked mi niekto frfle tak uz len kyvnem rukou a robim si po svojom... moja svokra skoro neprezila ze mala od 3 tyzdnov nemala perinku a vzdy ked dosla tak si ju pytala do perinky... 🙄
vikend taky onicom... tato v nemocke, tak som len trochen upratala a inak nic.. a co ty?
My sme boli na vychode, draheho sesternica krstila dceru, takze obzieracky 😀😀
A inak pohoda lesna..... Ni take svetoborne... TEraz sme si roztiahli gaucovku a pozerame X men 🙂 strasna chobotina, ale nic lepsie nejde 😉
jaaj tak to zavidim.. by som si dala taku dobru svadobnu, alebo krstinovu hostinu....aj ked sa zasa raz snazim odtucnovat, ale nejde to moc....
Aden 🙂 o tyzden ideme na svadbu 😀 😀
Ale pravdupovediac v tomto stave to uz nieje ziadna zabava, tam budem ako vorvan len sediet a vyzierat kolace 😀
tak ja idem dokukat film s mm a do hajan nech sa dam dokopy maly je uz asi ok som si dala z jeho sirupu ked je taky zazračny hihi
Ahojte 🙂 na poradni takmer secko ok - teda Vanda je super, ma 2900g dokina vravela ze to vidi tak na 2 tyzdne este, krcok makne, ale este stale neskracuje, takze CS=0, ale samozrejme, mam kvasinky /na to som fasla candibene/ a aj na streptokoka som pozitivna, takze ked pojdem rodit, 4 hodiny pred tym musim dostat intravenozne ATB, aby sa to malej nedostalo na plucka, ked pojde porodnymi cestami..... Normalne som to vedela
🙄 🙄 🙄
A kupila som si caj pre tehotne a uz aj pre kojacie matky 😀 😀
vave,Vandička má už dobrú váhu.. 🙂 nezávidím streptokoka,ale fakt,jak si verila,že ho budeš mať.. ináč,kvasinky som mala aj ja dvakrát počas tehotenstva,mi moja dr. povedala,že je to u tehotných bežné..
Slni hej, uz je fajny macko 🙂 no ved nevadi, kvasinky snad stihneme preliecit a streptokoka snad poriesia pri porode 🙄
Mala by som obmedzit sladke, ale tka v chladnicke je plna krabica kolacov, tak obmedzuj taky cas 😀 😀
už si na konci,tak už je to jedno,daj si.. 🙂 tak že do konca mesiaca Vandička na svete? 😵
Slni to sladke som myslela kvoli kvasinkam 😉
No ak vsetko pojde podla planu, tak ano, bude este aprilova... No ved uvidime 😉
Ahoj Evit, este ano 🙂
tini,kde si sa nachcípala?
vave,mne dr povedala,že to nie je od sladkostí,aj keď na fóre som čítala,že treba obmedziť.. mne povedala,že je to choroba tehotných,tak som to aj tak brala,, a nejak obmedzovanie mi nepomohlo..
evit,ahoj.. ako sa držíte?
ahojte 🙂 vavenka ty si dnes rýchla už aj doma z poradne 😅 vanduška je teda super 😉 inak na toho pozitivneho streptokoka mám aj ja tušáka 😖 tak sa "teším" ved zajtra uvidím
Slni ale ved ja to neriesim - su kvasinky, dame cipky, nic sa nedeje.... Preto tam bol aj ten smajl 😉
Inak som kupila caj pre tehotna, no nic moc 🙂 a to mam bylinkove caje rada 😀 😀
Cisty malinikovy som nikde nezohnala, ale tento ho obsahuje,.......
mame sa stretnusť s potencionalnymi nájomníkmi tí čo tam mali ísť to nevzali resp. moc vymyšlali....poobede pôjdme po postieľku, a cez den nič také.
túto noc som zle spala strašne mi tvrdlo brucho, malý ma ešte o pol jednej kopal a chodila som furt na wcko 😝
Tini ja som Apotheke kupila... Aj pre kojacie uz som kupila tiez tu istu znacku 😉
No sak vypijem, ja znesiem vsetko 😀 😀
Joj ja som perfektne spala, drahy ostal spat v obyvacke, tak som mala celu postel pre seba 🙂 a tusim len 3x som bola na wcko 😉
Zuzi tak drzim palce s najomnikmi...
vave a akú značku to máš toho tehu čaju? lebo ja som tiež mala jeden a bol dobre hnusný, teraz pijem ten z teekane ten mi chutí len som ho už prepitá 😀
inak dnes som sa už stihla porezať a popaliť si brucho na toustovači 😖
Zuzi uz som pisala - Apotheke 🙂
Juuj davaj pozooor na brusko 😖 tiez som si rano robila toasty 😉

tini super, gratulacia 🙂