Lady - snažilky III
Ahojte Ladynky -
Ladynky - snazilky - prajem nam aby sme boli coskoro tehulky
Ladynky - tehulky - aby ste mali skvele a bezproblemove tehulkovanie
Ladynky - skoro maminy - cize Zuzi a Maju, nebojte sa, zvladnete to lavou zadnou
Ladynky maminy - nech vam deturence rastu do krasy a robia len a len radost 🙂
Ideme na to !!!!
Vitajte v dalsom pokracovani 😀
Vaven pojdem na nakup poobede tak kupim, len jak kukam na ten sneh, začinam pochybovat ze pojdem autom 😀
no mám sa fajn, az na to, ze som vela nespala ani teraz v noci. chuda manzel sa vzdy budil ked ja.. a on musel vstat do práce o 4,30 ☹ bolo mi ho luto, ale co uz....
ahojte 🙂 podľa mňa všetci muži sú rovnaký aj ja musím tomu môjmu 25x hovoriť keď má niečo urobiť... ale už mu radšej ani nič nehvorím a urobím sama 😀
zuzi ale on si odrobi 8 hodin, zatiaľ čo ja robim 16 a este mu mam aj sluzku robit????
vaven mam, 2 a jeden som hned vyskuslaa 😀 bo pisali ze hocikedy sa da - secret women mam. a cisti jak lalia, vaven ja ti hovorim, mi budeme tehu v ten isty mesiac 😀 😀
Tini no ja mam teraz dilemu, lebo podla tabulky pocatia mi na marec vychadza chlapec, a potom az dooo novembra dievcatko - ktore by som radsej, takze ja to vidim asi az na april 😒 pockas tolko so mnou ? 😀 😀
Tini a ktovie, mozno zajtra alebo pozajtra bude druhy test iny-tienikovsky 😀
Vavenka v pohode, ja to zase odkladam kvoli muzovi, či sa spamata aj teda uz nie som tehu 😀 😀 A ten druhy si nechavam tak na nedelu-pondelok
Ale som hrozna, fakt som cely tyzden nemyslela na to, ze este 10 dni do testovania a ste ma v pondelok po týzdni zlomili 😀 😀
ahojte.....tinika ved este niejaka sanca je...nie?
...a inak s vavenkou ste si slubili ze budete spolu tehu , tak to ber tak ze ty si jej verna 😉
...inak ja som dnes prisla od dokiho....dostala som injekciu aby sa mi maternica vycistila sama, kedze ma dobabrali na kyrete a zle mi ho urobili....alebo budem musiet ist na docistenie.... 😝
strasna smola....nielen ze clovek pride o babo este aj dalsie problemy.... ☹
ahojte žienky, ste tu niekto? taka som vytočená že hrôza, už ma tí chlapi fak neskutočne štvú-slušne povedané... tak ja dnes z roboty letím na veľký nákup nech máme cez víkend čo jesť 😀 prídeme domov všade neporiadok tak som začala pratať a môj muž sa vyvalil na postel a mal v paži ani sa len neopýtal či mi netreba pomôcť alebo čo a potom po pol hodke, že on ide na nejakú testovaciu jazdu na nový golf!!! 😠 😠 😠 😠 chápete tých chlapov???? vôbec ho netrápi, že ja budem zajtra celý deň v robote a v nedeľu budem pol dňa variť a on nebude celý víkend robiť teda bude, surfovať po nete a čumieť na telku 😠
jaaj sa mi uľavilo, keď som sa takto vypísala 😎 idem si dať kafčo 😉
bry vecer..je tu niekto? my sme u svokrovcov, lebo sa nam nechcelo nocovat v tom nepriadku co mame doma...
titni, fotecky dam, neboj, len teraz nie je kedy...malovanie a stshovanie a k tomu este vo stvrtok mam preukazat svoju pracu za 1,5roka na diplomke a ja jaksi netusim co tam ukazem 😖 🙄
dnes som si kupila svoje prve tehu nohavice, lebo moje mi uz nestacia...ked sedim ma tlacia... 😅
zuzi poznam to veľmi dobre s rozdielom, ze ked mu poviem, tak uz aj urobi niečo. ale sam od seba tak aurat povysava a odlozi riad. Ale aj to dačo ne? Sak nemozem byt naročna ne? To len chlapi su naročny.
no tu je krasna modra obloha ako pri mori, skoda len ze ked vyjdes von tak ti omrzne nos 😎

A de ste secky? 😕