icon

Lady - snažilky III

vavenka
2. feb 2009

Ahojte Ladynky -

Ladynky - snazilky - prajem nam aby sme boli coskoro tehulky
Ladynky - tehulky - aby ste mali skvele a bezproblemove tehulkovanie
Ladynky - skoro maminy - cize Zuzi a Maju, nebojte sa, zvladnete to lavou zadnou
Ladynky maminy - nech vam deturence rastu do krasy a robia len a len radost 🙂

Ideme na to !!!!

Vitajte v dalsom pokracovani 😀

snazivazuzi
6. mar 2009

nie, na sekciu dostávas normálne termin. Pojdes do nemocky a tam ti daju termin, ty prides den pred SC a na druhy den ta ˝odrodia˝.

petulig
6. mar 2009

ahojte 😎 zas to tu flakam, co nove? aden brusko rastie? mna uz tlacia rifle tak to pride kazdu chvilu 🙂 dufam

katka444
6. mar 2009

ahojte tehule,

ingu gratulujem k dievcatku 🙂

mne je jedno co budeme mat, len nech to uz jeeee a nech je to zdrrave 😉

evus
6. mar 2009

cauteeeeeeee

zuzi,len dufaj,ze ti neodtecie skor voda,potom si uz len tak v nemocke nepolezkas 😉 a si u vasich?

snazivazuzi
6. mar 2009

cau evus.. no to dufam ze to na mna nepride skor. Nerada by som ˝rodila˝ u iného dr. ako u mojho. Ano som tu. Mangel urcite sladko spinká doma 🙂
Misko drichme? 😉

evus
6. mar 2009

zuzi,no uz aby si to mala za sebou,ja som uz v takom obdobi pocitala dni 😅 ,maly spi,ja som si poupratovala a teraz trosku oddychujem

katka444
6. mar 2009

no, dnes je tu riadna flakacka. zase som nas musela vytiahnut z druhej strany 😠

tinika
6. mar 2009

sak uz si ma obehla kati ja idem papa do mesta tak pridem asi az večer.

tinika
6. mar 2009

idem na stretko s babou s konika čo je od nas hihi konečne budem dakoho poznat

ingulik
6. mar 2009

tini a my dve kedy dame stretko? nech sa pozname viacere 😀

katka444
6. mar 2009

kde sa dnes vsetky flakate???

ingulik
6. mar 2009

dnes je tu fakt mrtvo...vsetky ste zaliezli do postielok pred tym hnusnym pocasim? tu znova prsi a mne sa taaaak nic nechce...

katka444
6. mar 2009

ahoj ingu 🙂

ingulik
6. mar 2009

ahoj katka....ako? ja som sa prave pohadala s mamou cez telefon, tak mi je na figu... ☹ manzel sa kdesi flaka, tak tu cakam nanho...

zuzub
6. mar 2009

ahojte, mne sa dnes celý deň v robote nedali prídavať príspevky na MK. 😒

katka444
6. mar 2009

ingu tak to nem bohvieco. ale neboj znovu sa udobrite 😉

zuzub ahoj. mne konik isiel cely den 😒

ingulik
6. mar 2009

hm kati...ked ona ma take divne poznamky odkedy som sa vydala..vlastne aj predtym mala...furt daco o tom, ze kde mam teraz svoj domov a ja uz vobec k nim nepatrim....pride mi to trochu krute... 😢

zuzub
6. mar 2009

ingulik asi si musi mamina zvyknúť na ten pocit, že už nie si len "jej" 😉 a možno sa jej s tým ťažšie vyrovnáva 😒

ingulik
6. mar 2009

hm,ale sak ja som z domu uz dlhsie, to nie len teraz tie dva tyzdne...placem jak mala teraz,mi to prislo hrozne luto...aspon ze tu sa mozem vykecat trosku...

zuzub
6. mar 2009

ingu ☹ to mi je ľúto, ale netráp sa teraz, vieš kvôli mimi 😔 ono to cíti, keď si smutná a určite to skoro prejde.... ja také stavy poznám.......

tinika
6. mar 2009

ingu si viac citliva ked si tehu a tvoja mamka si mozno az teraz uvedomila ze ty si uz dospela, ze mas svoju novu rodinu a mozno jej to luto prislo. neboj bude dobre, len sa o tom porozpravajte 😉

zuzub
6. mar 2009

mne práve drahý oznámil, že ide v buduci piatok na nejakú party na nejakého DJ do Blavy 😒 takže nebude doma v kuse 2 týždne lebo práve od pondelka začína chodiť do BA na týždňovku 😠 no super!

ingulik
6. mar 2009

tini..s mojou mamkou je to ako s tvojim muzom...rozhovor nikam nepovedie...poviem si svoj monolog, ona sa urazi a povie ze co ma nepoznas, sak som to tak nemyslela...ale v tej chvili to hrozne boli...a dnes sa aj manzel na mna vybodol...isiel po robote za kamaratom a este sa jaksi nevratil...cely den som tu v podstate sama... 😖

tinika
6. mar 2009

no tak to poznam ingu. no nechaj to tak a mysli na niečo pekne, na svoje babatko

ingulik
6. mar 2009

pokusim sa...kuk do albumu na novy obrazok...tak nejak to u nas mozno bide vyzerat 🙂

nikka_
6. mar 2009

ahojte kočky, ako sa máte?

zuzub
6. mar 2009

ahoj nikka 🙂

tinika
6. mar 2009

😀 ahoj nikka dlho si tu nebola hihi ja po starom nic extra

nikka_
6. mar 2009

baby nestiham, maly si vyžaduje sustavnu pozornosť, a sem sa dostanem len tak mrknuť nie to pýsať

zuzub
6. mar 2009

ani u mňa nič nové.....