Levičanky snažilky 2011. Pridajte sa
Ahojte baby,
dúfam, že tu nájdem zopár správnych báb, ktoré sa chystajú posnažiť budúci rok o bábo - aby sme to mohli spolu prežívať a
neskôr aj spolu kočíkovať, nie? 😉
My by sme radi vysadili antikoncepciu túto zimu (2010) a na budúcu jar tomu chceme nechať voľný priebeh 😎 😀
tak sa na Vaše príspevky o čomkoľvek teším...
@martina210 jaj ani mi nehovor, ja som bola teraz u kozmeticky na oboci a totalne som sa spotila, kym som tam prisla...keby som doma tak by som sa opalovala 🙂 ja mam doma kyselinu listovu ale zatial ju neberiem, zacnem asi az v septembri, ale dobr eze ju beries lebo v tehu je veeelmi dolezita, ale zas nemala by sa brat aj s vitaminmi pre tehotne, lebo to uz kyselinu listovu obsahuje a prebytok kyseliny listovej vraj tiez nie je dobre, lebo to moze narobit v tele sarapatu.. 😒
ja sa teraz uz viac tesim na zimu odkedy byvame v dome, lebo sa mi velmi lubi ta atmosfera ze vonku sneh a my kurime v kachliach a pijem cajik a kukame nieco dobre v telke 🙂 🙂 ale aj to bude, teraz si treba uzit leto 🙂 🙂 🙂
@misinn ja ju beriem už 9 mesiac 🙂 a beriem femibion 800, iné vitamíny sa cez tehu nechystám brať, len ak by mi niečo odporučila doktorka, riadim sa zásadou, že aj dobrého veľa škodí, presne ako píšeš aj ty 😉
To musí byť super atmosféra, keď je niečo takéto vo filmoch, veľmi sa mi to páči a tiež by som chcela mať krb v obývačke aj v našom domčeku, ktorý si možno postavíme......uvidíme, kedy to bude 🙂
@martina210 mne moj gynekolog hovoril ze ked budem brat femibion tak uz nemam brat ine vitaminy, vraj je to zbytocne. ale tak kazdy hovori inak...
ja som bola cely cas v tom ze byvate v domceku, tak som si zle pamatala..byvate v lv?
@misinn nie, dobre si pamätáš, bývame v domčeku, ale nie je náš a nie v LV ale v Starom Tekove 🙂
Mne gynekologička tiež hovorila, že femibion 800 je najlepší a dokonca sa dá aj u nej priamo kúpiť a je o trošku lacnejší ako v lekárňach. Ale keďže mám gynekologičku v Nz, tak si kupujem v lekárňach, u nás v Tekove ho kupujem za necelých 13 e a mala som zatiaľ len femibion, len tento posledný mesiac mám iný, len čistú kyselinu listovú, lebo ho nikde nemali, keď som si ho už musela kúpiť 🙂
Ozaj nevieš, či sa môže brať takto dlho ešte pred otehotnením? Ja som sa na to pýtala doktorky ešte na preventívke a to bol február, takže som ho vtedy brala len nejaké 4 mesiace.
@martina210 ahaaa chapem teda byvate u svokrovcov?
toto je odpoved jednej dr. na nete :
Takže ak tomu správne rozumiem, tak tehotná ešte nie ste a chcete začať užívať vitamíny pred tehotenstvom. Ak vám môže poradiť, tak ak máte pestrú a vyváženú stravu stačí užívanie kyseliny listovej pred plánovaným tehotenstvom tak aspoň tri mesiace pred, ale ak ju beriete dlhšie nič sa nestane, a ak tak veľmi chcete brať vitamíny úplne bude stačiť až, keď budete už tehotná.
@misinn nie, u svokrovcov nie, u manželovej starkej. Má poschodový dom a my bývame na poschodí, prerobili sme si to trošku a už 2 roky bývame 🙂
Túto istú odpoveď som našla aj ja, tiež si myslím, že s tým dlhodobejším užívaním nemôžem nič pokaziť, veď ako mám vedieť kedy ho mám začať brať, potom prestať, potom znovu začať, keď neviem, kedy budem tehu a určite aspoň tie 3 mesiace pred tehu by sa to malo začať brať, tak neviem. Zavolám si zajtra svojej gynekologičke a opýtam sa jej 🙂
@misinn už som aj doma, plavky som zohnala - čierneeee 😵 , T-mobile vybaveny -prehlasila som meno, sporitelna vybavená a nechty spravené...môjmu sa to lúbi lebo ho nimi zvyknem škrabkať a vtedy pradie ako kocúrik 😀 😀 😀 ...no a aby nevravel že som len na seba myslela jemu som kupila ponožky 😀 😝
@martina210 veru to bude najlepsie riesenie ked jej zavolas a opytas sa jej 🙂 🙂 potom mi napis som dost zvedava co ti povie.. mna stve ten femibion, preco je taky drahy? vraj je najlepsi, ja by som chcela brat ten. ked som bola prvy krat tehu brala som maternu a bola som s nou spokojna. a aj cenovo bola fajn...neviem co urobim, ci femibion alebo ta materna...
tak to mate fajn to mate v podstate ako keby cely dom pre seba, na co sa stahovat 🙂
@martina210 ako dlho sa snazite o babo? aj pouzivas ovulacne testy?kolko mas rokov ak sa smiem spytat? ja som velmi zvedava ci sa nam podari rychlo otehotniet alebo ako to bude...o par mesiacov sa dozviem ci budeme mat problemy alebo nie....som zvedava....ja som mala posledny menzes taky divny, uplne slaby, to je take na nic potom sa uz clovek obava ci je vsetko ok...
@misinn určite sú aj tie hnedo sive krásne, ja som ešte čierne nemala a kedže na dovče na Balatone chceme zapracovať na mimi ak sa teraz nezadarilo tak čierna draheho rajcuje tak preto 😀 😅 .... a nechty som si dala urobiť klasiku, francuzsku manikuru tou sa nič nepokazí a pri opalenej ruke to krásne pôsobí 😉 ...no veru ponožiek nikdy nie je dosť ...môj je v robote stale v botaskach - robi šofera z povolania, rozváža tovar pre jednotu a pri nakladani a vykladaní si ošúcha furt topanky aj ponožky stale sa len rozčulujem že ma ponožky ako sito a komu sa to chce štopkať 😀 😀 😀
@misinn
@erika3011
baby plavocky rozoberate? to je moja slabosť 😀 ja by som si aj štvore za rok kupila 😀 teraz mam na jedny zalusk,ale su od VictorieSecret. stoja 40 ecok co sa mi zda byt celkom dobra cena na tu znacku. no uvidim ci odolam alebo nie 😀 😉 alebo nemate nejaky tip kde by som ich mohla kupit za lepsiu cenu?
ahojteeeeeee
ja som sa pred chvílkou vrátila domov, dnes som robila drahému spoločnosť na služobke v Pb tak som si spravila výletík 😀 😀 😀
@vargovka juuuuj super janulka že si dobre obišla u dr- veeeelmi som na teba myslela 😉
@mishuu aj my ideme v nedelu do Nr na Harryho- o 13tej, už máme kúpené aj lístky- teda kamoška ich kúpila cez net tak už sa tešiiiim - v piatok alebo sobotu ešte kukneme tú prvú časť tejto sedmičky nech sme zase v obraze lebo sme to videli len pred rokom v kine 😀 a som veru zvedavaa aké to bude v 3D 😵
@misinn aj ja už sa neviem dočklať twilightu- u mňa je to tiež number 1 - knihy som prečítala aspoň 10 krát a filmy tiež videla ani neviem kolkokrát 😀 aj keď knihy su ooovela lepšie 🙂
@erika3011 jeeej ty si si takto spravila radosť - nové plavočky a ešte aj nechty 😵 ináč aj ja zajtra idem a tiež si dám klasiku- francúzku ale asi si ju aj vyzdobím nech som na narodky peknaaa 😀 😀 😀
@martina210 mati mne dr povedal že mám listovku začať brať hneď jak som mu povedala že sa snažíme o mimi, myslím že tým nič nepokazíš 😉
a ináč kočky dnes som si kúpila ovu testy a od zajtra začínam s testovaním, lebo tipujem že cez víkend by mohla byť ovu tak som zvedavaa či mi to testíky potvrdia 😀
@jankavladkova diky zlatko si zlata 🙂
no čavte baby, toto mi nerobte, kto to má teraz všetko čítať 😀 ale nie, teším sa, že píšete ako divé 🙂 🙂
@misinn tak na grilovačke si nedám nič, prídem pre istotu už najedená, budem pred tým totiž večerať na svadbe, ale tam si vyberiem čo z taniera zjem, dám si len zeleninovú oblohu asi a kúsok mäska 🙂 no a na grilovačke sa bude piť, čo diétu naruší úplne,ale zase tak no nedaj si s kamarátmi 😉 😝 ale zatiaľ sa celkom držím, sledké nejem vôbec, čomu sa teším.
@erika3011 aj ty keď sebe niečo kupuješ, tak kúpiš drahému ponožky aby nefrflal? 😀 Aj ja to tak robím 😀 alebo ešte "buďogi" teda trenky 😀
@jankavladkova ja som včera pozerala tú prvú časť sedmičky a prd som pochopila, pretože posledná časť, kt. som videla je "ohnivá čaša" takže mi k pochopeniu chýbajú "Fénixov rád" a "Polovičný princ" idem ich dnes stiahnuť a mienim si ich obidva pozrieť a potom asi ešte raz aj túto predposlednú časť a potom v nedeľu to kino aj pochopím 😀 poviem ti čo som včera pozerala je to už veru riadne vzdialené tej rozprávke z prvých častí, dobré to je 🙂 My ideme do kina až večer asi na 17h dnes ešte musím zistiť či pôjde s nami ešte niekto a objednám tiež lístky lebo je to vraj pred predstavením vypredané.
@mishuu 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 tak to ti veriiim, že si teda bola mimo, ja som videla všetky časti 😀 treba si to veru pozrieť 😉 ja si tiež myslím, že to už ma veeeeelmi ďaleko od tej rozprávky čo to bola na začiatku a bola som v šoku keď som minule videla v kine na tej sedmičke malé deti .. ako nechaaapem ako na to mohli rodičia tie deťúrence vziať, však pár krát aj mňa miklo... 😝 ináč včera mi spomínala kamoška s ktorou ideme do kina teda aj s jej mm (veronika) že sa k tebe objednala na bruškaté fotenie v januári 😉
@jankavladkova škoda, že nejdeme v rovnakom čase, by sme sa stretli 🙂
áno Veronika mi včera písala, aj spomínala, že máme spoločnú známu - teba 🙂
@mishuu veru škoda ale tak niekedy dáme stretko, no nie? 😉 alebo by sa mi už patrilo zase zavítať aj na zumbu 😀 😀 😀
ahojte babyyyyyy 😀 😀 😀 😀 tak my si uz ideme dnes zajednavat dovolenku do thajska ja sa tak tesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim 😀 😀 😀 a nakoniec to bude od 15.oktobra takze super som spokojna velmi velmi velmi 😀
@jankavladkova jaaj to som rada ze aj teba ta twillight tak chytila uz som si myslela ze som jedina v mojom okoli 😝
@mishuu tak ti drzim palce aby si odolala, ja budem tiez zajtra pit, ale aj to sem tam treba 😉 😉
ahojte 🙂
@martina210 ahoj, 🙂
@misinn práve som dovolala so svojou gynekologičkou a povedala mi, že kľudne môžem femibion užívať dlhodobo, že to je výživový doplnok a nemôže mi uškodiť, tak sa teším, lebo si práve idem do lekárne zobrať objednané balenie, lebo včera ho nemali ale dnes už bude, tešííííííím sa 🙂 🙂 🙂
@jankavladkova no patrilo by sa, len príď 😀
@misinn jeeeej super teším sa, že vám ten termín vyšiel nakoniec tak ako si chcela 🙂
@martina210 ahojky 🙂 ja som si teraz kúpila BioFolic, lebo je oveľa lacnejší, dúfam, že sa tá kyselinka v poriadku dostane do môjho tela a že bude fungovať ako má, veď keď zistím, že som tehu kúpim si femibion 🙂
baby práve idem dať tlačiť svadobné oznámenie na skúšku, že aký papier bude fajn...tááák sa teším 😀
@mishuu aj ja som zvažovala lacnejšiu verziu kyselinky a aj som tento mesiac mala len čistú kyselinu listovú za pár korún. Chcela som trošku ušetriť ale femibion je najlepší, obsahuje kyselinku tak, aby ju telo prijalo čo najlepšie a aj keď je drahší, vraciam sa k nemu, veď 7 balení som mala femibion tak to nechcem meniť a aj keď je to veľa peňazí nevadí, lebo moje telo a naše bábätko za to určite stojí 🙂 🙂 🙂
@mishuu teším sa s tebou 🙂 , že už ideš vyberať papier na oznamko a skúšobne tlačiť. Viem, ako sa z toho vytešuješ, spomínam si na seba, ako som sa tešila, keď sme si dávali u Patrika tlačiť naše oznámenie a aj keď sa nám nedarilo trafiť rovnakú farbu oznamka a kartičky ale nakoniec sme to super vyriešili a prišli na to, kde bola chyba 🙂
@martina210 už to mám vytlačené, ale tiež je farba na papieri iná ako na obyčajnom kancelárskom alebo v pc takže mi to kamoška musí dať jemnejšie a potom to bude aj tlačené hádam dobre 🙂
@martina210 tak to je super ze ho mozes brat tolko kolko chces 🙂 ja si ten femibion kupim niekedy v septembri 🙂

@misinn ahoooj 🙂 mám sa celkom dobre, teda v rámci možnosti v tomto teple. Včera som bola v LV a už som ledva čakala, kedy prídem domov a hodím sa do vane. 🙂 Za chvíľku sa chystám do obchodu a do lekárne kúpiť si kyselinku listovú, lebo mám už len na zajtra, aj keď sa mi do toho tepla vôbec nechce. 😒 Stačilo mi, keď som vešala bielizeň a skoro som sa uvarila..... ale veď je leto, tak musí byť teplo......keď bude sneh, budeme fňukať, že chceme teplo, no kto by nám vyhovel 😀 A ty ako?