Máj 2008 IV.
Tak na poziadanie adminov mame uz stvorku, my buduce /a uz aj sucastne/ majove mamicky sme sa rozkecali.....
nooo neviem neviem 😀 poslickovia by mali byt nepravidelne stahy, alebo kontrakcie ....
No radsej nech su to len poslickovia...som sama doma,az pride manzel to moze byt nieco ine 🙂
Ahojky!
Tak ako Miriamka? Bolesti pokračujú? Ja som mala tiež doobeda také bolesti ako pred menzesom, kontrakcie sú také isté, ale potom sú už riadne bolestivé a hlavne pravidelné. Ale tiež neviem, či to včas zbadám. Ak ťa to upokojí, aj ja mávam dosť silný výtok, s prepáčením ako sopel alebo ako voda... ale viem, že je to len výtok, lebo vody by bolo ďaleko viac a mala by byť číra.
miriamka, kontrakciu rozoznas, nie su take tvrdnutia bruska, je riadna pecka... ja som si myslela pri prvej, ze mam nejaky zachvat a ze vysablujem jogurt co som jedla... 😖
ahojte
mikra tak na teba to uz ide?? joj uz by si si zasluzila moja.. 😉 inak si mozes dat jeden paralen, ak ti to prejde tak su to poslickovia ak nie, tak rodis....to sa bezne v anglicku rodi, ze skor ako prides do nemocky musis si ten paralen dat 😉
S tým paralenom ma to tiež napadlo... lebo to sú fakt bolesti, pri ktorých pomôžu až také zázraky ako epi... 😉 Alebo možno ešte tá teplá voda...
ahojte. miriamka, však už by aj bolo načase aby si porodila. Ja som dnes bola u dr a krček mám na 0,5 cm a na špičku otvorená, malý zostúpený do panvy, povedal, že pôrodné cesty sú plne pripravené. tak dúfam, že nebudem dlho čakať.
No Miriamka, ti lekari nemaju chybu, najprv ta naplasi a potom nic... 😠
Drzim vam vsetkym palce, nech to mate cim skor za sebou.
Pisala som o svojom porode do tej temy "jaky byl porod"...napisane to nie je ono... 😉 proste sa to neda opisat, ale snaha bola. 😝 🙂
Janka, super opísaný pôrod, som sa pobavila, ale v dobrom... 😀 Budete mať na čo spomínať. 😝
Miriamka, moze byt ze je, aj moja mamka, aj segra mali pohodove porody...
Ziaden nie je bezbolestny, ale nech je po nom len dobry pocit....co dobry, uzasny 😵 Prajem kazdemu, fakt.
jani perfektne, fakt perfeknte v teme jaky byl porod 😀 aj ten priebeh, aj to ako si to napisala a ta rychlost, fakt je spravodlivost na svete, to mas za to rizikove 😉 a strasne sa mi paci aj ten tvoj slogan v pase 😉
Juuj Fabi moja drz sa..
Ja som dnes mala take strasne tlaky na konecnik, ze som myslela ze idem 😅 no a zrazu to prestalo 😖 tak neviem ci sa tesit alebo smutit 😖 😅
veru janka rodila si ako moja kamoska rizikovka, tiez si vylezala cele tehu a potom nie a nie porodit ale ked to prislo tak dohodiny aj s cestou a to jej nestilhli ani klistir dat 😀
Ani nevieme, či sa máme ešte tešiť alebo už báť, že?
No, neviem, či to je ono, ale začal mi taký výtok s krvou, také husté to je. Veď uvidíme, aký priebeh ešte bude mať nasledujúcich 24 hodín... 😕
diddi no aj ja som bola rizikova a aha...a to neverim ze budem mat lahky porod....urcite si vytrpim aspon polovicu co primalom..... 😖 😖
livka.....no ja som mala pri malej lahky porod, ale teraz mam tusak ,ze bude tazsi ale kradsi 😀
Uff diddi co uz budeme musiet prezit.... 😀 😀 nastastie ja si hovorim ze posledny porod v zivote 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
no my ziadnu nepouzivame, muz diriguje, on dava pozor a nepusti ani kvapku ani keby celu flasu vodky vypil, on mal stres ked mohol do mna pustat 😀

Hm..lebo ja teda neviem.Isla som si lahnut ze pojde spat,ale kazdych asi 10-12 minut ma pobolieva ako pri menzese,tak neviem teraz.Je to taka slaba blest a pri tom mi stvrdne brusko,to budu asi poslickovia...