icon

Máj 2011. Je tu niekto, kto sa teší tak ako ja?

zuzanaca
25. aug 2010

Ahojte 🙂
Je tu niekto, kto sa teší na MÁJ 2011 tak, ako ja?
Baby, sem sa sem! 🙂

zabkatt
23. nov 2010

ja idem na 3D za tri ťazdne zajtra si mama zavolať na presny termin tak sa už tešim, zajtra rano poradna, krvička tak som zvedava či sa aj dozvieme čo to bude🙂

zabkatt
23. nov 2010

a čo sa tyka farbenia, tak som sa farbila asi cca v 3tom mesiaci zrušila som blond melir a dala to na jednu farbu tmavšiu aby nevyrastalo a nemusela som sa často farbiť, v tehotenstve myslim že nieje problem s farbenim ma´ximalne ti nechyti, ale počas kojenia by sa farbiť nemalo

jankaslamka
23. nov 2010

@aaddeell ahoj..ja som bola chora..pred pomaly dvoma tyzdnami a trvalo mi to tyzden aj cosi kym mi aj nadcha ustupila..mala som chripku aj s teplotkou nech uz to mam asi vsetko..dr. mi povedala, ze paralen ked je teplota nad 38 a inak homeopatika mozem ..mne odporucila homeogene9 ..tie sa cumlu kazdu hodinu..vybrala som jeden blister a dva mi este ostali..takze myslim, ze celkom v pohode a na bolest hrdla mi poradila cumlacie cukriky Propolki... do nosa kvapky PnatheNose od Dr. Muller Pharma nakolko mne morska voda nezaberala ... Drzim palce

@kakakina fiha..no fakt nic moc doktorka..toto keby sa mne stane tak som ako na trnoch do dalsej poradne

henika81
23. nov 2010

@aaddeell ahojky, no nas tehulky to asi neobide, mame oslabenu imunitu tak chytime aj to co za normalnych okolnosti by to preslo len ako nadcha. Ja som bola chora 3 tyzdne mne pomohli az antb. a sirup od kaslu, a hrdlo mi ostalo, neviemako tebe,ale mne homeogene9, vobec nezabral, nejako na mna homeopatika su slabe, ja lutujem ze som za ho vyhodila peniaze este stale ho dojedam, kedze hrdlo mam stale. Mala som aj horucky tam mi pomohli len cipky paralen v kombinacii s obycajnym paralenom. cipok 500mg a polovicka paralenu cez usta. az to mi zrazilo teplotu aleaj to nie velmi,3 dni sa mi drzali horucky na 38.No a vela pit aj v noci vele vela pit, striedala som ovocne dzusy s vlaznym cajom, pila som pol ltira kazdu hodinku a pol, dzusu nie len caju, pocas tych horuciek. no a citrony a med, stava z citrona vypit.

mirm
23. nov 2010

@aaddeell ahoj 🙂
ja oscilo uzivam teraz ako prevenciu, ale ked uz si chora kup si radsej paragprip. Su to tiez homoepatika a od tej istej firmy. Cmulaju sa na zaciatku kazdu hodku dve a potom kazde dve hodiny dve. Mne paragrip pomohol aj ked som nebola tehotna.

pami2
23. nov 2010

@zabkatt ahoj, aj ja som rozmyslala nad tym eucerin, je to dobra znacka a je to olej, takze by mohol vydrzat 2x dlhsie ako krem...ake mas ty s nim skuesnosti?

pami2
23. nov 2010

@magda29 a kolko si tej biodermy minula? lebo ja som spotrebovala taky 250ml krem za 2 mesiace..takze by som si tu Biodermu musela kupovat asi 3x do konca tehu..to je dost vela

henika81
23. nov 2010

@henika81 no kocky, bola som dnes na poradni, vsetko ok, este sa uvidi ako vijdu ti tripl testy a podla toho mi da odporucenie na 3d ultrazvuk, ze si budem daco doplacat, lebo kedze mam epilepsiu tak neplatim cele. Tak dufam, ze budu ok, mam volat na druhy tyzden. No by ste neverili, kde som este bola dnes na odber, na infekcnom, lebo som mala hranicne hodnoty na toxoplazmozu, a vysledky budu az o 10dni. Dr. na infekcnom mi povedala, ze sa nemusim strachovat ze na 90% to bude ok. Tak dufam. Ze to je len pre istotu. Drobec ma 16cm cely od hlavicky az po nozicky, sa tak vrtel, ze sa nam nechcelo ukazat co bude, tak este nevieme, musime si pockat. Nedala sa mi ani dobra fotka spravit lebo sa furt vrtel, chudacik asi bol hladny sak som bola na lacno. sme 16tt+5dni, tak teraz uz konik ukazuje dobre.

aaddeell
23. nov 2010

@henika81
@mirm vdaka za rady mna zatial nic okrem hlavy neboli a to uz poznam z minulosti ze to je zaciatok choroby

henika81
23. nov 2010

@kakajka och ja by som nemala nervy na taku dr. mne moja vsetko poukazuje povysvetluje, ja by som bez toho ani neodisla. Neviem necaka ta tvoja dr. nahodoui nieco, do vrecka?

henika81
23. nov 2010

@aaddeell nemas zac, no mne to tiez zacalo herpesom na pere a potom strasne bolesti hlavy az mi sanku a zuby lamalo. Tak sa drz a vela vitaminu c. a bekomplex.

aaddeell
23. nov 2010

a co myslite mozem si uvarit caj zo zazvoru to mi vzdy pomahalo

paula1234
23. nov 2010

@henika81 no ked si 16+5tt, tak by ti mal ukazovat 17tt a nie 16tt) 😉

pami2
23. nov 2010

ahojte, ja som si prave lahla, ze si troska zdriemnem a asi po 15tich minutach som zacitila take steklenie pod pupkom..mozu to uz byt tie prve motyliky alebo je este skoro?

prosim, kedy ste mali vy prvykrat to steklenie?

zabkatt
23. nov 2010

no s tym eucerinom som spokojna aj preto lebo ho vela neminieš kedže je to olej a nato že je to olej tak sa dobre vstrebava lebo väčšina olejov je horzne mastna a všetko potom ostava flekove pyžama a postelna bielizen. Ja som mala najskôr bonella krem aj tan bol celkom dobry a cenovo 6ur takže fajn, ale tento eucerin sa mi zda lepši a aj ked si niekto mysli že kremovanie je nanič že ked ti ma prasknuť tak praskne tak ja si nemyslim, je pravda že možno praskne, ale určite nie tak ako ked je ta pokožka vlačna nakremovana 😉
a nohy si tiež natieram teda boky nôh lebo tie mi pri malom tiež popraskali aj ked vtedy mi išlo väčšinou všetko do zadku bokov a teraz sa mi zda že viac do bruška no uvidime či to nakoniec bude dievšatko 😀 možno už zajtra

paula1234
23. nov 2010

@pami2 neviem ci pri prvom to je tak zavcasu, ja som citila pri prvom tak v 17tt a teraz na prelome 15/16tt, ale ak si moc chuda a mas vypuklejsie brusko mozno aj ano) 😉

pami2
23. nov 2010

@paula1234 no to je moj pripad -som chudsia, akurat brusko rastie, ale aj keby to neboli pohyby,to neva, ja som cakala, ze pridu az okolo 18-20tt, takze som teraz mierne zaskocena, ci to bolo no alebo nie a pytam sa sama seba: ako to spoznam ked to pride? lebo toto co som citila bolo tak pod pupkom trosku nizsie a bolo to take steklenie az som sa trosku zasmiala...ale asi to zistim podla toho, ci sa to bude zajtra/pozajtra zase opakovat,nie?

hehe, ale aj tak mam taky stupidny usmev na tvari teraz 😀

paula1234
23. nov 2010

@pami2 urcite ano, ak sa to bude opakovat, je to ono) 😉

henika81
23. nov 2010

@pami2 no vies co, ze aj ja som mala minule take steklenie? tiez som nevedela ze ci to moze byt ono, ale mne sa zda ze ano, ja som chudunka a brusko tiez este len rastie a to uz pomaly 17tt. rano ked som sa nehybala isla som vstat a take prijemne steklenie, ale este som to nikomu nepovedala. 😀 😀

henika81
23. nov 2010

@paula1234 vies co pred mesiacom mi to skakalo az o 2 tyzdne, a teraz sa to uz tak nejako podla ultrazvuku vyrovnava, ze podla toho jak rastie babo, tak ja uz fakt neviem, ze ono tam furt budu skakat nejake tie dni. 🙂

zabkatt
23. nov 2010

mna hrozne svrbi brucho idem sa uškriabať 😀 muž sa mi už smeje že či mi kupi pod stromček škrabatko 😀

kakajka
23. nov 2010

@henika81 asi si to chcela poslat niekomu inemu 😉

lenkatomo
23. nov 2010

@klba ahojky, hladala som u teba ten kalendar, no nenasla som, neviem, ci je to taky, co mam ja 🙂
mne vysiel prvy Tomasko dobre, teraz by to malo byt dievcatko 🙂))))))))
mna boli hlava uz dva tyzdne, je to des :(
aspon zvracanie uz preslo.....

monika0001
23. nov 2010

ahojte...

@pami2 - moje dve kamošky cítia pohyby od začiatku 4 mesiaca tak kvázi asi hej 😉

my sme boli dnes na oGTT testoch tak som zvedavá...
dala som si tam citrón tak sa to dalo vypiť. lepšie to bolo ako bez citronu. tak ak vám môžem poradiť a pôjdete na tie testy berte citrón 😉
Výsledky budem mať až na poradni 02.1.2.

Baby je to normálne aby som v prvých mesiacoch skoro vôbec nespala a teraz by som spala a spala?
Spím celé doobedie a večer o 21 som už unavená akoby som celú noc bola hore...
teraz som ešte hore lebo mmm pozerá futbal...
a ešte jedna taká otázka.. možno blbá ale dnes sa mi stalo, že mi z prs troška vytieklo. Nie je to skoro?
Ale stalo sa mi to dva krát a z oboch pŕs naraz...

monika0001
23. nov 2010

a inak som sa "nepochválila"
Dnes som mala druhú kontrolu so sociálky. Prvý krát boli u mňa pred 20 dňami... asi nemajú čo robiť...

pepi_petra
24. nov 2010

@monika0001 ahoj moja,vraj je to normalne ked ti tecie sekret z prs .Nema sa to mackat,nic!Tak som si to citala na nete.
Stym spankom to mam aj ja.Mam dni ked neviem oka zazmurit a mam dni kedy spim a spim ako sipkova princezna. 😖
Ja som zatial kontrolu nemala.Vsetky zeny mi hovoria,ze tehulky nekontroluju ,ale vidim ze opak je pravdou.
Pohyby mavam uz aj ja.Na pravej strane tak ako aj mam babatko ulozene a je to take mravencenie,ako by mi nejaka mala mrska prebehla krizom cez brusko.Zozaciatku som to citila paradne ,teraz uz dva dni nie,ale narastlo mi brusko,tak to je asi viacej miesta a nemam to take citlive....dufam aspon.Dokyne idem 1.12 a tesim sa na sono a dufam ze vsetko bude OK!!! 😅

Dievcata,ja mam konecne tehotensky vankus a je bombasticky.Mam ten 160cm a neviem si ho vynachvalit!!spi sa mi paradne a tiez aj sedi,lezi prote je to super vecicka!!! 😀 😀

Ja pouzivam Weleda-tehotensky telovy olej,ci mi pomoze ...to neviem,tiez zabudam sa natierat,sem tam to urobim... 😵

kakajka
24. nov 2010

@monika0001 no vraj sa teraz vela zameriavaju na tehotne, lebo je nas strasne vela na pn-ke, vraj kazda druha 🙂
a o kolkej si mala tie kontroly? dufam, ze nechodia rano o siedmej, lebo ja od januara budem maleho vodit do skolky.. alebo poviem, ze som este spala a nepocula zvoncek 😝

kakajka
24. nov 2010

inak ja som tiez strasne unavena, prve tri mesiace to najhorsie, potom asi dva-tri tyzdne super a posledne dni to je zase hrozne, vcera som si uz o stvrtej myslela, ze je 23:00, keby mi vcera niekto zobral maleho, tak zalahnem a spim do rana..

monika0001
24. nov 2010

@pepi_petra - no aj sestra mi už hovorila, že aj jej ten sekrét začal tiecť vo 4 mesiaci. a nemačkám si to lebo to aj tak bolí 😀 Zasa ma začali prsia bolieť a sú citlivé skoro ako na začiatku.
My ideme na sono toho 02.12. takže deň po Tebe 😉
Držíme vám palčeky! Neboj všetko bude O.K.
A že kontroly chodia tehotným som vedela. moja sestra mala doma tiež dva ktrát ale u nej to bolo za obdobie 3 mesiacov. ja som ich mala po 20 dňoch zatial.

@kakajka - prvý krát prišli o 12-tej a včera krátko pred 13- tou...
a čo sa toho spánku týka ja som v prvých mesiacoch nič. nesplala som nebola som unavená. teraz? idem sa zblázniť ale tak tým, že som doma ľahnem a spím 😝

mirm
24. nov 2010

@monika0001
ahoj monika, docitala som sa ze si rizikova, kvoli comu ked sa smiem spytat. Chodis aj do rizikovej poradne?