Máj 2011. Je tu niekto, kto sa teší tak ako ja?
Ahojte 🙂
Je tu niekto, kto sa teší na MÁJ 2011 tak, ako ja?
Baby, sem sa sem! 🙂
ahojte 😉 máte niektorá z vás fit loptu? chcem na nej cvičiť ab ysom nebola po pôrode mľandravá, len neviem ako....
Ahojte...
ja nemôžem mať kľudnú nedeľu. Zasa sme boli na pohotovosti...
ráno som vstala šla na wc a špinila som zasa ale vo väčšom množstve. Vrátila som sa do izby, že to poviem mmm a na plachte a tak sme sa vybrali do Ružinova..
Mimi v poriadku a keď mi robila vyšetrenie kliešťami tak zistila, že sa mi urobil polyp...
stále špiním, aj na vložke som teraz mala dosť toho. bojím sa.. na nervy toto... ráno utekám k môjmu gyn.
serie ma to, že nestačí, že som trpela a prešla si dosť vecami pred tým než som otehu a ešte aj v tehu nemôžem mať kľud?
@monika0001 ahoj moni, nahodou som zapla PC a co to citam...ale som sa vystrasila..Chvala Bohu ze mimi je v poriadku. no toto polypy robia 😒 ale nastastie sa daju bez problemu odstranit. neboj, bude to dobre, i ked viem co su to za nervy.. ☹
@eviitka jeeee super stranky aj ja mam doma fit loptu a nevedela som snou narabat.Dnes sa bude pomalicky cvicit! 😀
@monika0001 neboj vsetko bude dobre,uvidis drzkaj sa....aj ja teraz prezivam peklo na vysledky z II triple testy. AFP ,to cakanie a strach,bezmoc,je hrozne!!! ☹
@eviitka jeeee super stranka aj ja mam doma fit loptu a nevedela som snou narabat.Dnes sa bude pomalicky cvicit! 😀
@monika0001 Držím ti palce, určite to dobre dopadne. Ale musela si sa riadne vylašiť.... Inak čitala som si tvoj pribeh, mala si to velmi tažke ale verim tomu ze je to pribeh so stastnym koncom, ved zachvilu si uz v polovici.
@monika0001 drz sa .. posielam vela vela pozitivnej energie
@monika0001 monulík, si silná osôbka, zvládneš to! držím vám palčeky, treba myslieť pozitívne napriek všetkým týmto veciam čo sa dejú, viem že je to ťažké, ale mysli na májik ako sa nám všetkým narodia krásne zdravé bábätká 😅 myslíme na vás 😵
@l.lara
@pepi_petra
@mmmarta
@jankaslamka
@honeybunny81 - Kočky veľmi veľmi vám ďakujeme!!!
Dnes som bola u dokiho a nevyšetril ma. Bojí sa aby neuškodil ešte viac keď ma len deň predtým vyšetrovali.
14.12- ideme do poradne a tam nás vyšetrí. Už mi začal vysádzať aj duphaston. Od dnes 2 dni beriem len dve tabletky, potom jednu denne a končíme. Vraj placenta už je a duphaston už nepotrebujeme. 🙂
Už som sa troška ukľudnila. Teda ak povedala včera že je tam polyp tak som sa ukludnila lebo viem, že to špinenie bolo z neho.
Ráno som sa vyľakala, lebo keď som videla, že som špinila tak, že som plachtu zašpinila nebolo mi všetko jedno...
Ale verím, že všetko bude ok.
Zasa a stále máme nariadený kludový režim , žiadny sex, žiadne kúpanie sa...
ale tak to sme mali aj doteraz 🙂
O.k. idem späť do postele. Dnes ma príšerne bolí hlava.
ešte raz vám veľmi pekne ĎAKUJEM!!!!
Ste strašne zlaté a veľmi to človeku pomôže 🙂
@monika0001 no esteze to dopadlo takto kvazi dobre..tak nech je vsetko v poriadku a 14ho ides spokojna a stastna z poradne 🙂
@jankaslamka - Ďakujeme 🙂
@monika0001 pekne oddychuj a nacerpaj novej sily.drzkaj sa.
@monika0001 aspon budes paradne odychnuta, ked v maji babo pride
@monika0001 no konecne.. 🙂 ta tu vyzeram uz hodiny.. 🙂 urcite bude vsetko ok...len lezkaj a posluchaj... 😉 😵
ahojte,ako sa máte? 😎
musím Vás uz dočítať 😵
večer nakuknem 😎
už cítite pohyby,pribrali ste?a nevolnosti ako?
@l.lara - juj mojka prepáč. spala som 😀
@mmmarta
@pepi_petra - no sestra sa mi smiala že ked mám taký klud že budem mať mlieka aj pre 5 detí 😀
@mukky - ahoj kočka 🙂
ja sa zatiaľ držím váhou. čo som schudla tie dve kilá tak jedno mám ešte stále dole ale brucho mám už veľké 😀
pohyby ja zatial nectim. Ak sa Ti bude dať napš mi do IP ako sa máte 🙂
@monika0001 ahoj,
neskor napísem viac,ale máme sa dobre a dufam ze aj vy.....
ja uz citim pohyby asi týzden aj nieco,ale mne sa to zdalo velmi skoro nejako,este som nebola ani v 15.týzdni,nechápem to...ale vraj je to možné....aj pri malom som cítila ako prvorodicka skoro,uz v 16.týzdni.....som si myslela ze to urcite nie je ono no ale co iné? 😀
som zvedava co mi na to povie dr.idem o 2 týzdne k nemu,sa uz neviem dockat,mozno uz budeme vedieť co cakáme 😅
teraz som bola trochu chorá ale chavalabohu bez teplot.....a preslo to za 4 dni......
aj teraz ma kopká male,lebo sedim v tureckom sede a ked sa nahnem tak sa mu to nepaci,asi ho tlacim 😀 😅
@monika0001 ja som schudla tie 4 kg este nic som nepribrala tiež.....ale u mna velmi vela robi ze mi prestali takmer chutit sladkosti a dam si len sem tam nieco sladké.....vtedy chudnem rýchlo.....
@monika0001 tak uz len aby to bola pravda moja ...kojenie je velmi dolezute 😀
ahojte zienky, tak ma chytila choroba, mam katastrofalne zapalene hrdlo az som musela ist k lekarovi, napisal mi penbene a biobarox.....myslite, ze to bude v poriadku? sice som uz v 19tt, ale aj tak mam strach....
@irenea ahoj. ja som mala chripku pred troma tyzdnami s horuckami nad 38 a zvladli sme to len s polkou paralenu a homeopatikami a cumlacimi cukrikmi Propolki + kvpaky do nosa... Tak neboj nic sa nestane, dr. vie co ti moze dat a ty to hlavne vylez poriadne a skoro sa uzdrav
@jankaslamka dakujem, ja som skusala bez liekov tri dni, ale potom ma manzel odviezol k lekarovi a ten povedal, ze to hrdlo mam sami pluzgier a ze bez liekov to neprejde, ale tak snad to babatko zvlada....statocne ma okopkava, tak je snad v poriadku, a v piatok idem na podrobne sono v 20tt, tak uz musim len vydrzat...
@jankaslamka propolky mam aj ja doma, ale ani ma nenapadlo, ze by som ich mohla...

@duracelko to by sme boli ako slony,myslela si tyzdne....hehe.. 😀 😀 😀
Ja cakam na vysledky opakovanych testikov,lebo som ich mala na hranici ☹ tak dufam ze tento krat to bude dobre.....